Προς το περιεχόμενο

μπαινουν εδω τα Mac

KOURABIES

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας

εχω εναν υπολογιστη και θελω να κανω καθαρη εγκατασταση των Mac πριν τ αγορασω θελω να μαθω αν μπορω να τα βαλω και αν θα ειναι συμβατα. μια αναζητηση που εκανα δεν βρηκα οδηγους.

motherboard: asus p5kc γι αυτο θελω τους οδηγους για να εχω ηχο κτλ κτλ.

για την καρτα γραφικων μ ειπανε μπορω να βρω και μεσα απο το site (Nvidia Gf 9600 GT)

επεξεργαστη εχει intel core 2 duo e8400.

Δημοσ.

Εξαρτάται από το πόσα Mac θες να βάλεις και πόσο μεγάλο είναι το tower του pc σου. Αν πας σε Air και mini ίσως καταφέρεις και χωρέσεις 2-3. :-D

Δημοσ.
Εξαρτάται από το πόσα Mac θες να βάλεις και πόσο μεγάλο είναι το tower του pc σου. Αν πας σε Air και mini ίσως καταφέρεις και χωρέσεις 2-3. :-D

εεεεεεεεεε δεν εννοουσα ολοκληρα τα mac χαζουλι.... ενοουσα mac os snow

Δημοσ.
γεια σας

εχω εναν υπολογιστη και θελω να κανω καθαρη εγκατασταση των Mac πριν τ αγορασω θελω να μαθω αν μπορω να τα βαλω και αν θα ειναι συμβατα. μια αναζητηση που εκανα δεν βρηκα οδηγους.

motherboard: asus p5kc γι αυτο θελω τους οδηγους για να εχω ηχο κτλ κτλ.

για την καρτα γραφικων μ ειπανε μπορω να βρω και μεσα απο το site (Nvidia Gf 9600 GT)

επεξεργαστη εχει intel core 2 duo e8400.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=361632

Δημοσ.

πηγαινε σε κανενα καταστημα να παιξεις λιγο με τα mac...:P

παντως αν καταφερεις και τα βαλεις στο pc σου και παλι δεν θα ειναι η ιδια αισθηση με το να τα εχεις σε mac...

Δημοσ.

ρε παιδιά αντι να του κάνετε κριτική δώστε του 3-4 μέρες το mac σας να το δοκιμάσει αν του αρέσει...

Κατευθείαν πηγαινε πάρε mac... Δεν περισσεουν στον καθένα 2-3 χιλιαδες ευρω...

Δημοσ.

:-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::shock::shock::shock::shock::shock::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Οχι βρε.....:devil::devil::devil::devil::devil: να βάλει αυτα:http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3183218&postcount=17 αντέχουν και περισσότερο και στοιχίζουν φθηνότερα.......:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ξέχασα ....δεν είναι mac.....

Δημοσ.
ρε παιδιά αντι να του κάνετε κριτική δώστε του 3-4 μέρες το mac σας να το δοκιμάσει αν του αρέσει...

Κατευθείαν πηγαινε πάρε mac... Δεν περισσεουν στον καθένα 2-3 χιλιαδες ευρω...

2-3 χιλιαδες ευρω κανει ο iMac 27"-Mac Pro-Macbook Pro 17"

ας παρει ενα Mini των 600Ε, κ αν δεν το βολεψει γινεται το καλυτερο-μικροτερο ασυρματο Media Center :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...