Προς το περιεχόμενο

Τι κάνω σε office 2007 pro exe

mihalism

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά κατέβασα σε exe το office 2007 pro το άνοιξα αλλά δε φαίνεται στα προγράμματα και έχασα όλα τα μηνύματα που είχα στο outlook . Το μετέφερα στα προγράμματα με αντιγραφή κ επικόληση αλλά πάλι δεν φαίνεται στα προγραμματα τι να κάνω δεν μπορώ να δουλέψω. Το ίδιο προσπάθησα να κάνω και με το abby fine reader αλλά είχα τα ίδια προβλήματα.Περιμένω βοήθειά σας Ευχαριστώ.:cry:

Δημοσ.

Εννοείς ότι κατέβασες την portable μορφή (η οποία δεν είναι νόμιμη); Αν ναι, τότε θα την ανοίγεις πάντα χειροκίνητα ή θα βάλεις χειροκίνητα κάποιες συντομεύσεις στο start menu.

(αν απαντήσεις, μη βάλεις πάλι κλάματα)

Δημοσ.
Εννοείς ότι κατέβασες την portable μορφή (η οποία δεν είναι νόμιμη); Αν ναι, τότε θα την ανοίγεις πάντα χειροκίνητα ή θα βάλεις χειροκίνητα κάποιες συντομεύσεις στο start menu.

(αν απαντήσεις, μη βάλεις πάλι κλάματα)

Ακριβώς που να βρω τα office 2007 ή 2010 Αυτή τη στιγμή δεν έχω ούτε mail γράφτηκα στο rapideshare για να κατεβάσω αυτά που θέλω και δεν μπορώ να κάνω τίποτα.Θέλω τη βοήθειά σας γιατί εσείς ξέρετε πάρα πολλά.

Εντάξει δε βάζω τα κλάματα!!!

Δημοσ.

Το office μπορείς να το βρεις στα καταστήματα πώλησης λογισμικού και έχει διαφορές στο κόστος, ανάλογα με τις ανάγκες σου.

(το forum έχει αυστηρούς κανόνες για πειρατικό λογισμικό. Σε αυτό το forum δε θα πάρεις περίεργες απαντήσεις)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...