Προς το περιεχόμενο

Υπαιθρια Διαφημιση

Evgenios1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τωρα τελευταια κυκλοφορει μια "καμπανια" απο τον "ΕΡΜΗΣ (?)", η οποια μας λεει οτι θα πεταξει στο δρομο 20000 εργαζομενους.

Αυτο ειναι απειλη?

Δημοσ.

Λες αντί να σηκώνουν αφίσσες να βγαίνουν οι ίδιοι στους δρόμους να διαφημίζουν τα προϊόντα τους;

Τουλάχιστον εκεί θα μπορείς να αντιδράσεις άμεσα :P

Δημοσ.

Ας μάθουν πρώτα οι διαφημιστικές να σέβονται το περιβάλλον και τους ανθρώπους στους οποίους τα μοιράζουν και μετά βλέπουμε.

Μέχρι πότε θα με πιέζουν να λοξοδρομώ για να μην παραλαμβάνω και εγώ ένα ή περισσότερα χαρτάκια; Να μην βλέπω διάσπαρτα στο χώρο χαρτάκια; Να μην είναι κολλημένα όπου λάχει;

Ακόμη και μέσα σε πανεπιστημιακό χώρο, τάχα μου ελεύθερη έκφραση ιδεών, ή μάλλον πλήρης έλεγχος του εγκεφάλου;

Δεν τους είπε κανείς ότι κάποιοι ίσως να μην θέλουν να βλέπουν τον κάθε μπιπ να κολλά όπου γουστάρει την αφίσα, κάρτα κτλ μιας και προκαλεί αηδία;

Τουλάχιστον στην τηλεόραση αλλάζω κανάλι, την κλείνω, στο internet τις περιορίζω, ενώ στην καθημερινότητα μου θα πρέπει να φοράω "γυαλιά τύφλωσης", προκειμένου να αποφύγω το spam μέσω εικόνας;

Ακόμη συγκεκριμένες περιπτώσεις :

- Στο πανεπιστήμιο πχ ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη για την υγεία μου αν εγώ γλιστρήσω στις σκάλες που οι άλλοι κόλλησαν τα διαφημιστικά τους;

- Τι θα πρέπει να κάνω όταν βλέπω το βλήμα διανομέα (όχι όλους) να περπατά στην μέση του δρόμου και να πετά στον αέρα διαφημιστικά;

- Μπορεί άραγε να γίνει μήνυση ή κάτι τέτοιο στον υπεύθυνο για το σκουπίδωμα κοινόχρηστων χώρων;

Δημοσ.

Σε αυτή τη χώρα το τελευταίο που τους νοιάζει είναι το περιβάλλουν. Να κλείσουν οι κωλοεταιρίες αυτές. Χεστήκαμε για τους 20.000 ανέργους. Τους μισούς και παραπάνω τους πληρώνουν μαύρα, και ούτε καν τους ασφαλίζουν. Καιρός να βρούν καμια πιο σοβαρή δουλειά. Την έχουμε βρεί την καραμέλα τώρα. Αν μου κλείσεις την "επιχείρηση" που δε σέβεται τίποτα θα βγάλω ανέργους... ΜΩΡΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ? Να σεβαστούν τους δρόμους, τα σκαλοπάτια σε αναγνωστήρια , ΤΟΥ ΦΩΤΕΙΝΟΥΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ που κολάνε αυτά τα κάθετα πανό που γλιστράνε και μπαίνουν μπροστά. Πέρυσι έγινε στα φανάρια της λαχαναγοράς παρολίγον θανατηφόρο ατύχημα, επειδή μια αφίσα του "POLITIA" ( την τύφλα τους) είχε κρεμαστεί μπροστά στα φανάρια,και δε φαινόντουσαν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...