pix_lax82 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Καταλαβαίνω ότι απαντάω αργά,αλλά πέτυχα το thread στον googly.. Topic starter ,δεν ξέρω αν σε βολεύει πιο νότια.Παίζω τέννις στο Κερατσίνι(Γρ.Λαμπράκη τέρμα πριν το Πέραμα) δίνω 25/μήνα για 3 ώρες την βδομάδα(δύο μέρες από 1.5 και 1.5) και γενικά είμαι ευχαριστημένος και μου αρέσει! Την Τετάρτη παίζω και σ' ένα μικρό τουρνουά που θα γίνει,οπότε καλή μου επιτυχία! ΥΓ.Τα μαθήματα που κάνω είναι με προπονητή(προπονήτρια για την ακρίβεια) και είμαστε 3-6 άτομα.Tην μια μέρα είμαστε 6 και στην άλλη 3.. Επειδη το καλοκαίρι θα ερθω μονιμα προς Κερατσίνι μεριά, ειναι ευκολο καποιο τηλέφωνο επικοινωνίας με τον υπεύθυνο για το τεννις του δημου για να δω τι ώρες και ημερομηνίες ξεκινανε καθε σεζον για να το ξαναρχίσω απο Σεπτέμβρη αν ειναι? THx !!!!
kickeras Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Καταλαβαίνω ότι απαντάω αργά,αλλά πέτυχα το thread στον googly.. Topic starter ,δεν ξέρω αν σε βολεύει πιο νότια.Παίζω τέννις στο Κερατσίνι(Γρ.Λαμπράκη τέρμα πριν το Πέραμα) δίνω 25/μήνα για 3 ώρες την βδομάδα(δύο μέρες από 1.5 και 1.5) και γενικά είμαι ευχαριστημένος και μου αρέσει! Την Τετάρτη παίζω και σ' ένα μικρό τουρνουά που θα γίνει,οπότε καλή μου επιτυχία! ΥΓ.Τα μαθήματα που κάνω είναι με προπονητή(προπονήτρια για την ακρίβεια) και είμαστε 3-6 άτομα.Tην μια μέρα είμαστε 6 και στην άλλη 3.. Ρε man να σε ρωτήσω γιατί το 'χα απορία. Τα μαθήματα σε γκρουπ είναι καλά? Γυμνάζεσαι καθόλου ή ρίχνεις 3-4 μπαλιές και γυρνάς σπίτι? Έχει και κοντά σε μένα στην πετρούπολη και ακόμα δε το χω πάρει απόφαση λόγω χρημάτων. Και εννοείται ότι μαθήματα ιδιαίτερα θα πάνε την τιμή σε αστρονομικά ύψη.
johnykim Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Επειδη το καλοκαίρι θα ερθω μονιμα προς Κερατσίνι μεριά, ειναι ευκολο καποιο τηλέφωνο επικοινωνίας με τον υπεύθυνο για το τεννις του δημου για να δω τι ώρες και ημερομηνίες ξεκινανε καθε σεζον για να το ξαναρχίσω απο Σεπτέμβρη αν ειναι? THx !!!! Πληροφορίες για τα γραφεία(τηλέφωνο και διεύθυνση),κοίτα εδώ. Τα γήπεδα βρίσκονται στο πάρκο πρεσσόφ ,Γκιώνας 1. Εμείς ξεκινήσαμε κάπως αργά,μετά τις εκλογές, αλλά μπορεί να έτυχε βέβαια.Να ξέρεις ότι γίνεται ένας μικρός χαμός στις εγγραφές και δεν θα πρέπει να αργήσεις στο πρώτο ραντεβού που κανονίζονται μέρες και ώρες. Άντε ,έλα μήπως παίξουμε και μαζί. Ρε man να σε ρωτήσω γιατί το 'χα απορία. Τα μαθήματα σε γκρουπ είναι καλά? Γυμνάζεσαι καθόλου ή ρίχνεις 3-4 μπαλιές και γυρνάς σπίτι?Έχει και κοντά σε μένα στην πετρούπολη και ακόμα δε το χω πάρει απόφαση λόγω χρημάτων. Και εννοείται ότι μαθήματα ιδιαίτερα θα πάνε την τιμή σε αστρονομικά ύψη. Είναι πάντα ανάλογα με το γκρουπ που θα είσαι.Δηλαδή μην πας σε κάποιο που θα είναι όλες γυναίκες.Το λέω γιατί οι περισσότερες, δεν ξέρω,αλλά δεν κυνηγάνε και πολύ τη μπάλα.Είναι ανάλογα και τον προπονητή.Στην αρχή ,εμάς, μας πετάει σ έναν έναν μπάλες , μας κάνει τυχών παρατηρήσεις , μετά παίζουμε διάφορα παιχνίδια με αλλαγές και τέλος παίζουμε κανονικά. Στην αρχή αρχή που ξεκίνησα μας πέταγε μόνο μπάλες για να μάθουμε την τεχνική.Προς τη μέση του χρόνου και μετά παίζουμε πιο πολύ κανονικά και κάνουμε ,για πολύ λίγο, μια μικρή προπόνηση στην αρχή. Δηλαδή στην αρχή αρχή δεν θα κουραστείς.Εκτός και αν ξέρεις και πας σε πιο προχωρημένο τμήμα.Μετά όμως που θα μαθαίνεις ,μια χαρά θα πέφτει ο ιδρώτας. Ήταν μια φορά που δεν είχε έρθει κανείς από το επόμενο τμήμα ,και παίζαμε 3 ώρες συνεχόμενες! Μετά δεν μπορούσα να περπατήσω.. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να δοκιμάσεις.Το πολύ πολύ αν δεν σ' αρέσει το σταματάς.
estenough Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Στον Πειραιά υπάρχουν 2 σημεία για τεννις. 1. στην φρεατίδα, δίπλα απο το νοσοκομείο μεταξά, το οποίο κοστίζει 40€ τον μήνα και 40€ εγγραφή 2. στα βοτσαλάκια δίπλα απο το ανοικτό κολυμβητήριο Πειραιά το οποίο κοστίζει 25€ τον μήνα και 6€ εγγραφή. επειδή αυτές τις πληροφορίες τις πήρα απο ένα φίλο μου (λέμε να ξεκινήσουμε μαζί, αλλά εκείνος ρώτησε), νομίζω πως γίνονται μαθήματα 2 φορές την εβδομάδα απο 1 ώρα σε τμήματα έως 8 άτομα. στο 1 νομίζω οτι δίνει δωρεάν ρακέτα στα μαθήματα, ενώ στο 2 όχι. μπορεί βέβαια να μην ισχύει αυτό.... το 2 πιστεύω πως είναι δίκαια τιμή για μάθημα ενώ το 1(αν η διαφορά είναι για την ρακέτα) δεν είναι. θα μά8ω κι αλλες πληροφορίες και θα σας πω.
johnykim Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Α, εγώ ξέχασα να πω για την εγγραφή.Είναι 50 ευρώ. Πάντως μόνο σε κάτι τέτοια γκρουπ αξίζει να παίζεις.Σε τέννις κλαμπ και άλλα συναφή, ούτε που θα το συζήταγα.Σε ένα θυμάμαι που είχα ρωτήσει ήταν 21/ώρα χωρίς προπονητή και με δικιά σου ρακέτα. Στην περίπτωση τη δικιά μου(που επίσης ξέχασα να αναφέρω),στην αρχή μας έδιναν ρακέτες,αλλά μετά αγόρασε ο καθένας δικιά του.
johnykim Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Α, εγώ ξέχασα να πω για την εγγραφή.Είναι 50 ευρώ. Πάντως μόνο σε κάτι τέτοια γκρουπ αξίζει να παίζεις.Σε τέννις κλαμπ και άλλα συναφή, ούτε που θα το συζήταγα.Σε ένα θυμάμαι που είχα ρωτήσει ήταν 21/ώρα χωρίς προπονητή και με δικιά σου ρακέτα. Στην περίπτωση τη δικιά μου(που επίσης ξέχασα να αναφέρω),στην αρχή μας έδιναν ρακέτες,αλλά μετά αγόρασε ο καθένας δικιά του.
kickeras Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Είναι πάντα ανάλογα με το γκρουπ που θα είσαι.Δηλαδή μην πας σε κάποιο που θα είναι όλες γυναίκες.Το λέω γιατί οι περισσότερες, δεν ξέρω,αλλά δεν κυνηγάνε και πολύ τη μπάλα.Είναι ανάλογα και τον προπονητή.Στην αρχή ,εμάς, μας πετάει σ έναν έναν μπάλες , μας κάνει τυχών παρατηρήσεις , μετά παίζουμε διάφορα παιχνίδια με αλλαγές και τέλος παίζουμε κανονικά. Στην αρχή αρχή που ξεκίνησα μας πέταγε μόνο μπάλες για να μάθουμε την τεχνική.Προς τη μέση του χρόνου και μετά παίζουμε πιο πολύ κανονικά και κάνουμε ,για πολύ λίγο, μια μικρή προπόνηση στην αρχή. Δηλαδή στην αρχή αρχή δεν θα κουραστείς.Εκτός και αν ξέρεις και πας σε πιο προχωρημένο τμήμα.Μετά όμως που θα μαθαίνεις ,μια χαρά θα πέφτει ο ιδρώτας. Ήταν μια φορά που δεν είχε έρθει κανείς από το επόμενο τμήμα ,και παίζαμε 3 ώρες συνεχόμενες! Μετά δεν μπορούσα να περπατήσω.. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να δοκιμάσεις.Το πολύ πολύ αν δεν σ' αρέσει το σταματάς. Νομίζω ότι η καλύτερη ιδέα θα ήταν να τραβήξω και κανα φίλο μαζί. Είναι το θέμα και με τις ώρες αν είναι fixed ή όχι γιατί δε ξέρω το ωράριο μου και δεν ξέρω αν αναπληρώνονται μαθήματα. Τους έστειλα ένα mail αλλά έφαγα γείωση, μάλλον πρέπει να πάω από κει. Το θέμα με τις γυναίκες που θίγεις δε το καταλαβαίνω. Είμαι σίγουρος ότι αν πέσεις σε γκρουπ με ρωσίδες, θα κυνηγάς εσύ πολύ λιγότερο τη μπάλα :-D.
kickeras Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Είναι πάντα ανάλογα με το γκρουπ που θα είσαι.Δηλαδή μην πας σε κάποιο που θα είναι όλες γυναίκες.Το λέω γιατί οι περισσότερες, δεν ξέρω,αλλά δεν κυνηγάνε και πολύ τη μπάλα.Είναι ανάλογα και τον προπονητή.Στην αρχή ,εμάς, μας πετάει σ έναν έναν μπάλες , μας κάνει τυχών παρατηρήσεις , μετά παίζουμε διάφορα παιχνίδια με αλλαγές και τέλος παίζουμε κανονικά. Στην αρχή αρχή που ξεκίνησα μας πέταγε μόνο μπάλες για να μάθουμε την τεχνική.Προς τη μέση του χρόνου και μετά παίζουμε πιο πολύ κανονικά και κάνουμε ,για πολύ λίγο, μια μικρή προπόνηση στην αρχή. Δηλαδή στην αρχή αρχή δεν θα κουραστείς.Εκτός και αν ξέρεις και πας σε πιο προχωρημένο τμήμα.Μετά όμως που θα μαθαίνεις ,μια χαρά θα πέφτει ο ιδρώτας. Ήταν μια φορά που δεν είχε έρθει κανείς από το επόμενο τμήμα ,και παίζαμε 3 ώρες συνεχόμενες! Μετά δεν μπορούσα να περπατήσω.. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να δοκιμάσεις.Το πολύ πολύ αν δεν σ' αρέσει το σταματάς. Νομίζω ότι η καλύτερη ιδέα θα ήταν να τραβήξω και κανα φίλο μαζί. Είναι το θέμα και με τις ώρες αν είναι fixed ή όχι γιατί δε ξέρω το ωράριο μου και δεν ξέρω αν αναπληρώνονται μαθήματα. Τους έστειλα ένα mail αλλά έφαγα γείωση, μάλλον πρέπει να πάω από κει. Το θέμα με τις γυναίκες που θίγεις δε το καταλαβαίνω. Είμαι σίγουρος ότι αν πέσεις σε γκρουπ με ρωσίδες, θα κυνηγάς εσύ πολύ λιγότερο τη μπάλα :-D.
linkin Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Α, εγώ ξέχασα να πω για την εγγραφή.Είναι 50 ευρώ. Πάντως μόνο σε κάτι τέτοια γκρουπ αξίζει να παίζεις.Σε τέννις κλαμπ και άλλα συναφή, ούτε που θα το συζήταγα.Σε ένα θυμάμαι που είχα ρωτήσει ήταν 21/ώρα χωρίς προπονητή και με δικιά σου ρακέτα. Στην περίπτωση τη δικιά μου(που επίσης ξέχασα να αναφέρω),στην αρχή μας έδιναν ρακέτες,αλλά μετά αγόρασε ο καθένας δικιά του. Αμα δεν γνωριζεις,μην βγαζεις λανθασμενα συμπερασματα....
linkin Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Α, εγώ ξέχασα να πω για την εγγραφή.Είναι 50 ευρώ. Πάντως μόνο σε κάτι τέτοια γκρουπ αξίζει να παίζεις.Σε τέννις κλαμπ και άλλα συναφή, ούτε που θα το συζήταγα.Σε ένα θυμάμαι που είχα ρωτήσει ήταν 21/ώρα χωρίς προπονητή και με δικιά σου ρακέτα. Στην περίπτωση τη δικιά μου(που επίσης ξέχασα να αναφέρω),στην αρχή μας έδιναν ρακέτες,αλλά μετά αγόρασε ο καθένας δικιά του. Αμα δεν γνωριζεις,μην βγαζεις λανθασμενα συμπερασματα....
johnykim Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Νομίζω ότι η καλύτερη ιδέα θα ήταν να τραβήξω και κανα φίλο μαζί.Είναι το θέμα και με τις ώρες αν είναι fixed ή όχι γιατί δε ξέρω το ωράριο μου και δεν ξέρω αν αναπληρώνονται μαθήματα. Τους έστειλα ένα mail αλλά έφαγα γείωση, μάλλον πρέπει να πάω από κει. Το θέμα με τις γυναίκες που θίγεις δε το καταλαβαίνω. Είμαι σίγουρος ότι αν πέσεις σε γκρουπ με ρωσίδες, θα κυνηγάς εσύ πολύ λιγότερο τη μπάλα :-D. Όντως ,τώρα που ξαναδιάβασα το ποστ,δεν μου άρεσε έτσι όπως το έθεσα.Απλά μωρέ,πρόσφατα είχα παίξει με τμήμα που ήταν μόνο γυναίκες(είχα χάσει ένα μάθημα),και μου φάνηκε πιο χαλαρό.Βέβαια είχα παίξει και με μία που έτρεχε σ 'ολο το γήπεδο.. Γνώμη μου πάντως είναι να είναι μοιρασμένο το τμήμα. Σχετικά με τις ώρες,σπάνια γίνονται αναπληρώσεις. Με βροχές δηλαδή, ή αν φυσάει πολύ , χάνεται. Αμα δεν γνωριζεις,μην βγαζεις λανθασμενα συμπερασματα.... Αν έλεγες και ποια είναι.. case 1 Για την εγγραφή αν δεν με πιστεύεις πήγαινε στα γραφεία.Μπορεί και να έχεις δίκιο πάντως, ίσως με όλα αυτά που συμβαίνουν , να ακρίβυνε case 2 Για τα tennis club, είχα κοιτάξει σε αρκετά κοντά στην περιοχή μου, άλλα δεν τράβαγε το οικονομικό.Το συγκεκριμένο ήταν ένα στην Σαρωνίδα. case 3 Σχετικά με τις ρακέτες,τι να σου πω, εμείς αγοράσαμε.. Ε,μάλλον στην case 2 είσαι(?)..
linkin Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Φιλε μου βλεπεις το τεννις ως ευκαιρια να κανεις γυμναστικη,οχι ως αθλημα.Γι αυτον τον λογο πολλα απο αυτα που γραφεις ακουγονται καπως.... Συγκεκριμενα αυτο που ειπες για τα τεννις club....Συνηθως καλοι προπονητες ζητανε 40 και 50 την ωρα.Ακομα,ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως θα παρεις δικη σου ρακετα!Δεν γινεται καθε φορα να παιζεις με διαφορετικη!Η καθε ρακετα εχει διαφορετικα χαρακτηρηστικα.
johnykim Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Φιλε μου βλεπεις το τεννις ως ευκαιρια να κανεις γυμναστικη,οχι ως αθλημα.Γι αυτον τον λογο πολλα απο αυτα που γραφεις ακουγονται καπως.... Συγκεκριμενα αυτο που ειπες για τα τεννις club....Συνηθως καλοι προπονητες ζητανε 40 και 50 την ωρα.Ακομα,ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως θα παρεις δικη σου ρακετα!Δεν γινεται καθε φορα να παιζεις με διαφορετικη!Η καθε ρακετα εχει διαφορετικα χαρακτηρηστικα. Ως άθλημα τι εννοείς; Πρωταθλητισμό; Ναι, σαν γυμναστική το ξεκίνησα σε συνδυασμό με διασκέδαση.Επειδή και kickeras σαν γυμναστική κατάλαβα ότι τον ενδιαφέρει,(κοίτα το πρώτο ποστ), γι'αυτο λέω ότι δεν αξίζουν τα tennis club.Δεν αμφισβητώ ότι μπορεί να γίνεται καλύτερη κατανόηση του αθλήματος και γενικά να έχεις καλύτερο αποτέλεσμα. Σχετικά με την ρακέτα ,έχεις απόλυτο δίκιο και συμφωνώ να έχεις δικιά σου.Απλά δίνεις που δίνεις τόσα λεφτά σε tennis club, δεν θα μπορούσαν να σου δώσουν προσωρινά μία αν την χρειαστείς; Μπορεί βέβαια να μην είναι σε όλα έτσι.
linkin Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Ως άθλημα τι εννοείς; Πρωταθλητισμό; Ναι, σαν γυμναστική το ξεκίνησα σε συνδυασμό με διασκέδαση.Επειδή και kickeras σαν γυμναστική κατάλαβα ότι τον ενδιαφέρει,(κοίτα το πρώτο ποστ), γι'αυτο λέω ότι δεν αξίζουν τα tennis club.Δεν αμφισβητώ ότι μπορεί να γίνεται καλύτερη κατανόηση του αθλήματος και γενικά να έχεις καλύτερο αποτέλεσμα. Σχετικά με την ρακέτα ,έχεις απόλυτο δίκιο και συμφωνώ να έχεις δικιά σου.Απλά δίνεις που δίνεις τόσα λεφτά σε tennis club, δεν θα μπορούσαν να σου δώσουν προσωρινά μία αν την χρειαστείς; Μπορεί βέβαια να μην είναι σε όλα έτσι. Εννοω ως ''τεχνη''.Σωστο τεννις λοιπον θα μαθεις μονο σε ενα τεννις κλαμπ οπου θα κανεις σε γκρουπ ΤΟ ΠΟΛΥ των 4 ατομων.Σε γκρουπ με 6 και 8 ατομα μαθαινεις τεννις κουλουβαχατα.... Οσο για τις ρακετες,θα μπορουσαν να σου δωσουν,φανταζομαι,για 1-2 μηνες το πολυ να δεις αν σου αρεσει και αν σου αρεσει παιρνεις την δικη σου..
johnykim Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Εννοω ως ''τεχνη''.Σωστο τεννις λοιπον θα μαθεις μονο σε ενα τεννις κλαμπ οπου θα κανεις σε γκρουπ ΤΟ ΠΟΛΥ των 4 ατομων.Σε γκρουπ με 6 και 8 ατομα μαθαινεις τεννις κουλουβαχατα.... Οσο για τις ρακετες,θα μπορουσαν να σου δωσουν,φανταζομαι,για 1-2 μηνες το πολυ να δεις αν σου αρεσει και αν σου αρεσει παιρνεις την δικη σου.. Εγώ μίλησα πάντως για 3-6 άτομα.Για να γίνω πιο συγκεκριμένος τη μια μέρα παίζουμε 3 άτομα σε ένα γήπεδο ,και την άλλη έως 6 άτομα(δεν έρχονται πάντα όλοι) σε ένα μονό και ένα διπλό.Οπότε δεν παίζουμε κουλουβάχατα. Δεν καταλαβαίνω πάντως γιατί επιμένεις με τα τέννις κλάμπ.Η δικιά μου γνώμη είναι ότι αν θες εναλλακτικό τρόπο γυμναστικής, συν την ευχαρίστηση του παιχνιδιού, αυτά τα γκρουπάκια είναι ότι πρέπει. Αν θες τώρα να ασχοληθείς πιο σοβαρά με τις τεχνικές, να κατεβαίνεις και σε διοργανώσεις,τουρνουά κτλ, πας και κάνεις ιδιαίτερα ή ομάδες σε τεννις κλαμπ. Αν και δεν είμαι σίγουρος αν είναι πολύ καλύτερα από τα γκρουπ των δήμων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα