Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω πάντως γιατί επιμένεις με τα τέννις κλάμπ.Η δικιά μου γνώμη είναι ότι αν θες εναλλακτικό τρόπο γυμναστικής, συν την ευχαρίστηση του παιχνιδιού, αυτά τα γκρουπάκια είναι ότι πρέπει. Αν θες τώρα να ασχοληθείς πιο σοβαρά με τις τεχνικές, να κατεβαίνεις και σε διοργανώσεις,τουρνουά κτλ, πας και κάνεις ιδιαίτερα ή ομάδες σε τεννις κλαμπ.:-)

Αν και δεν είμαι σίγουρος αν είναι πολύ καλύτερα από τα γκρουπ των δήμων.

Και πολύ σωστά τα λές.

Απλά για να ΜΑΘΕΙΣ τένις και να μην κυνηγάς απλά ένα μπαλάκι, τα μαθήματα με 1-2 άτομα είναι μονόδρομος. Δεν χρειάζεται να θές να πηγαίνεις σε τουρνουά για να μάθεις σωστή τεχνική. Μόνο όταν μάθεις να παίζεις σωστά θα ευχαριστηθείς 100% το παιχνίδι.

Και φυσικά εξαρτάται πάντα και πάνω απο όλα απο τον γκουχ γκουχ καθηγητή.

• 2 χρόνια αργότερα...
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Α, εγώ ξέχασα να πω για την εγγραφή.Είναι 50 ευρώ.

Πάντως μόνο σε κάτι τέτοια γκρουπ αξίζει να παίζεις.Σε τέννις κλαμπ και άλλα συναφή, ούτε που θα το συζήταγα.Σε ένα θυμάμαι που είχα ρωτήσει ήταν 21/ώρα χωρίς προπονητή και με δικιά σου ρακέτα.

Στην περίπτωση τη δικιά μου(που επίσης ξέχασα να αναφέρω),στην αρχή μας έδιναν ρακέτες,αλλά μετά αγόρασε ο καθένας δικιά του.

Καλησπέρα και από εμένα!! Είναι το 1ο μου μήνυμα που στέλνω κυρίως για να σε ρωτησω, καθως το μηνυμα σου εμφανίστηκε σε αναζήτηση που έκανα στη google για το τεννις, σχετικά με το αθλητικο πάρκο Πρεσσοφ.

Παρατήρησα, πως η συζήτηση έγινε αρκετά χρόνια πριν. Οι τιμές που αναφέρεις παραμένουν οι ίδιες?

Ακόμη θα ήθελα να σε ρωτήσω αν υπάρχουν τμήματα ερασιτεχνών ενηλίκων (είμαι 18, μόλις αποφοίτησα καισκοπεύω επιτέλους να ασχοληθώ με το αγαπημένο μου άθλημα, μια και μέχρι τώρα δεν είχα χρόνο).

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

μιας που πηραμε το φτυάρι:

ποιο ειναι το ευρος τιμων στην αττικη για μαθήματα?

δλδ τι θα χαρακτηριζε καποιος ως ακριβο μάθημα?

thanks

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...