MIJAS Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω την ερώτηση του Τίτλου "Βιβλίο για εκμάθηση ελληνικών σε αγγλόφωνο;" Η ιστορία πάει κάπως έτσι..Ανέλαβα να κάνω μάθημα σε entry-level ελληνικών σε πρόσφατα άρτι αφιχθήσα νύφη από Αμερική στην ταπεινή Κομοτηνή που κατοικοεδρεύω.. Οι απαιτήσεις της κοπέλας δεν είναι πολλές, χρειάζεται να μάθει τα βασικά για αρχή και πέρα από τα προφορικά μαθήματα σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω κάποιο βοήθημα σε μορφή βιβλίου ή οπτικοακουστικού format,που θα τη βοηθήσει να εξασκείται μόνη της και να κάνει κάποιες ασκήσεις.. Θα ήθελα αν κάποιος έχει κάτι υπόψιν του ή έχει την εμπειρία που μπορεί να βοηθήσει την περίπτωση που ανέφερα ας μου δώσει τα φώτα του γιατί η επιλογή στα βιβλιοπωλεία της Κομοτηνής είναι περιορισμένη και από το Ίντερνετ βρήκα υλικό αλλά όχι τα απαραίτητα review για μια σωστή επιλογή. Ευχαριστώ για όποιον μπορεί να βοηθήσει ή έστω δίαβασε αυτές τις γραμμές
parsifal Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα. Δεν έχω σχετική εμπειρία στο αντικείμενο, αλλά με αφορμή το μήνυμά σου θυμήθηκα το Σχολείο Νέας Ελληνικής Γλώσσας που λειτουργεί στο ΑΠΘ. Βλέπω ότι έχει ιστοσελίδα και μάλιστα αναφέρει και τα εγχειρίδια που χρησιμοποιεί για διδασκαλία, ρίξε μια ματιά αν θέλεις.
MIJAS Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα. Δεν έχω σχετική εμπειρία στο αντικείμενο, αλλά με αφορμή το μήνυμά σου θυμήθηκα το Σχολείο Νέας Ελληνικής Γλώσσας που λειτουργεί στο ΑΠΘ. Βλέπω ότι έχει ιστοσελίδα και μάλιστα αναφέρει και τα εγχειρίδια που χρησιμοποιεί για διδασκαλία, ρίξε μια ματιά αν θέλεις. Ευχαριστώ πολύ parsifal, την είχα εντοπίσει τη σελίδα, απλά ψάχνω και για feedback στη ποιότητα των εγχειριδίων από ίδια χρήση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.