Προς το περιεχόμενο

Τί μέγεθος οθόνης Laptop για φοιτητή?

Dark_Sage

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους,

για ενα φοιτητή που θα χρησιμοποιεί εντατικά (σαν main υπολογιστή) το λάπτοπ του στις σπουδές του ποιο ειναι το κατάλληλο μέγεθος οθόνης?

Δηλαδή ποιο ειναι το σωστό μέγεθος για ενα λαπτοπ για ξεκούραση αναγνωση pdf και συγγραφή εργασιων? Ενδεχομένως και ταινίες και 1% gaming

15.4 μήπως ειναι μικρό?

17 μήπως ειναι πολύ μέγαλο?

Ακούω γνωμες και εμπειρίες!

Δημοσ.

να προτιμήσεις στις 15-16... Το 17 δεν κουβαλιέται... (εδω για το πανεπιστήμιο και το 15 δεν παλευεται γιατι με τσαντα φορτιστες ποντικια κλπ φτανεις τα 5 κιλα στον ώμο...)

Δημοσ.

Θα το θεσω αλλιως... Ξεχνα το μεγεθος της οθόνης. (Θεωρω το 15.4 το καταλληλοτερο)

Σκεψου την ποιοτητα της εικονας.... Εχω κ λαπτοπ (κ καλο μαλιστα υποτιθεται) κ σταθερο υπολογιστη... Ε όποτε καθομαι στον στεθρο ξεκουραζονται τα ματια μου... Κ μην φανταστεις τιποτα οθονες eizo κλπ... Μια απλη οθονιτσα εχω....

Οι οθονες των λαπτοπ ειναι για τα ΜΠΑΖΑ. Δεν πρεπει να καθεσαι πολλες ωρες μπροστα σε μια τετοια οθονη... Δυστυχως εγω το κανω κ πρεπει να το κοψω...

Δημοσ.

αν μπορει να διαθεσει τα χρηματα παιρνει ενα λαπτοπ με 15.6 ή και μικροτερο και τσιμπαει και μια οθονη ωστε να μπορει να το συνδεει πανω και να κανε τη δουλεια του πιο ξεκουραστα.:-)

Δημοσ.

έχοντας 15.4άρι καταλήγω στο εξής..

καλύτερα ένα 13 ή 14άρι δυνατό και μια καλή εξωτερική οθόνη. από θέμα φορητότητας αλλά και όχι μόνο, και στο σπίτι να είσαι και να θες να κάτσεις με το λαπτοπ στα πόδια το 15άρι είναι μεγάλο (ακόμα και με βαση από το ικέα ή μαξιλαράκι belkin). για 17αρι ούτε λόγος. πεταμένα λεφτά κατά την άποψή μου. με το 15άρι στην καλύτερη να μην ξεπεράσεις τα 5 κιλά αν βάλεις μόνο τα απαραίτητα. αν θέλεις να πάρεις κ κανένα βιβλίο αρχίζει το δράμα. και ειδικά αν χρειάζεται να το κουβαλάς καθημερινά πρέπει να επενδύσεις και σε καλό backpack γιατί με την τσάντα ώμου θα αρχίσεις να έχεις τικ σαν τον μητσοτάκη.:X

ακόμα και μισό κιλό κάτω έχει τεράστια διαφορά πιστεύω..τώρα αν το παίρνει που κ που μαζί του και εξαρτάται από το πως πάει στη σχολή, με το αυτοκίνητο με ΜΜΣ παίζει κ αυτό ρόλο. και η σωματική διάπλαση.

Δημοσ.

παιδιά ευχαριστω για τις απαντησεις σας και συμπληρώνω:

κατι λαπτοπ με οθονη 16.4" 1920 x 1080 που ειναι κ full hd αξίζει?

Ps: εχω σκεφτει και την άλλη καφρολύση: netbook για μεταφερσιμότητα για πανεπιστήμιο κτλπ και ενα λαπτοπ 15.4 για σπιτι κ δουλειές. Δεν ξέρω όμως κατα ποσο αυτο το combo θα ειναι κ λειτουργικο-δουλέψει

Δημοσ.
παιδιά ευχαριστω για τις απαντησεις σας και συμπληρώνω:

κατι λαπτοπ με οθονη 16.4" 1920 x 1080 που ειναι κ full hd αξίζει?

Ps: εχω σκεφτει και την άλλη καφρολύση: netbook για μεταφερσιμότητα για πανεπιστήμιο κτλπ και ενα λαπτοπ 15.4 για σπιτι κ δουλειές. Δεν ξέρω όμως κατα ποσο αυτο το combo θα ειναι κ λειτουργικο-δουλέψει

αμα εχεις φραγκα θα δουλεψει :P

κατα τα αλλα δεν νομιζω οτι ειναι το καλυτερο που μπορεις να κανεις

δες και τα 14αρια σαν μια μεση λυση επισης...

επισης δες εδω, αναφερεται το ιδιο θεμα με την οθονη...

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=362393

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...