vasilisga Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Καλημερα παιδια, πριν 2 μερες πηρα ενα τροφοδοτικο απο το Πλαισιο, το ανοιξα, αλλα δεν το χρησιμοποιησα ουτε λεπτο. Μπορω μηπως να το επιστρεψω? Φυσικα δεν εχει ουτε γρατζουνια απλα εχει ανοιχτει η ζελατινα που περιεβαλε το το κουτι του. Ο λογος που θελω να το επιστρεψω ειναι για να παρω ενα μεγαλυτερο γιατι εχω αμφιβολιες αν θα μου ειναι αρκετο... Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν θα δεχθουνε την επισρτοφη (και οχι αδικα ) αλλα ειπα να σας ρωτησω μπας και εχει κανεις καποια αναλογη εμπειρια... Ευχαριστω
disqualified Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 αναλογη εμπειρια εχω με ups αλλα στο eshop. Ειχα ανοιξει τη συσκευασια αλλα δεν το ειχα χρησιμοποιησει καθολου. Το πηραν πισω και πηρα τα χρηματα μου με συνοπτικες διαδικασιες. (Δηλαδη τσεκαρε το ups και τα υπολοιπα με το ματι με ρωτησε γιατι το επιστρεφω και τελος).
thodoris82 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 είχα πάρει από το πλαίσιο μια θηκη για την ψηφιακή μηχανή αλλά διαπίστωσα ότι δεν ήταν το σωστό μέγεθος την πηγα πισω και πήρα άλλη χωρίς κανένα πρόβλημα
JIMBOAthens Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 vasilisga δεν νομίζω να υπάρχει κανένα πρόβλημα...
stm00192 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Τι τροφοδοτικό πήρες? τι μηχανιμα εχεις αναλυτικα... και γιατι να χρειαστεις μεγαλύτερο??? οχι τπτ αλλο αλλα μπορει να σου είναι υπεραρκετο αυτο που πηρες και να μην χρειαζεται να κανεις αυτη την διαδικασία
Palm Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 αναλογη εμπειρια εχω με ups αλλα στο eshop. Ειχα ανοιξει τη συσκευασια αλλα δεν το ειχα χρησιμοποιησει καθολου. Το πηραν πισω και πηρα τα χρηματα μου με συνοπτικες διαδικασιες. (Δηλαδη τσεκαρε το ups και τα υπολοιπα με το ματι με ρωτησε γιατι το επιστρεφω και τελος). Τι ειναι αυτα που λες φιλε .... Και 2 ευρο αξιας να εχεις παρει ,αμα εχεις ανοιξει τη συσκευασια δε το παιρνουν πισω ας το εχεις παρει πριν μια ωρα..... Μη παραπληροφορεις το κοσμο ............
stm00192 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Τι ειναι αυτα που λες φιλε ....Και 2 ευρο αξιας να εχεις παρει ,αμα εχεις ανοιξει τη συσκευασια δε το παιρνουν πισω ας το εχεις παρει πριν μια ωρα..... Μη παραπληροφορεις το κοσμο ............ δεν εχει καμια σημασεια αν εχει ανοιχτει η συσκευασια ή όχι .. εφόσον δεν έχει καποιο εμφανες σημαδι φθορας το προιν και υπάρχουν ολα μα ολα τα παρελκόμενα του έχεις το δικαίωμα να το επιστρεψεις πίσω μέσα σε κάποιο χρονικο διάστημα (7 ημερων νομιζω, μπορει και να κανω λάθος) με την πολυ απλή δικαιολογία οτι δεν είσαι ευχαριστημένος ή ότι δεν καλύπτει τελικα τις αναγκες το προιον... Τα παραπάνω ποθ γράφω καλύπτονται και απο σχετικο νομο του κράτους!!
vasman15 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 και εγω δεν ειχα προβλημα δυο-τρεις φορες που χρειαστηκε να επιστρεψω προιοντα καινουρια για καποιους λογους με ανοιχτη συσκευασια ,στο πλαισιο,eshop. μονο αν το επιστρεψεις καλου-κακου καντο οσο πιο συντομα γινεται.
johnny21a Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Τι ειναι αυτα που λες φιλε ....Και 2 ευρο αξιας να εχεις παρει ,αμα εχεις ανοιξει τη συσκευασια δε το παιρνουν πισω ας το εχεις παρει πριν μια ωρα..... Μη παραπληροφορεις το κοσμο ............ Ποιος στα λεει αυτα ? Φυσικα και μπορεις να επιστρεψεις σχεδον οτιδηποτε εκτος αν εχει φθορες το προιον ή η συσκευασια... Ειδικα μεσα σε 7 μερες νομιζω μπορεις οχι απλα να το αλλαξεις με αλλο, αλλα να παρεις και τα χρηματα σου πισω
gilardino Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Τι ειναι αυτα που λες φιλε ....Και 2 ευρο αξιας να εχεις παρει ,αμα εχεις ανοιξει τη συσκευασια δε το παιρνουν πισω ας το εχεις παρει πριν μια ωρα..... Μη παραπληροφορεις το κοσμο ............ σωπα ρε...ετσι σου χουν πει;εσυ παραπληροφορεις τον κοσμο...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Τι ειναι αυτα που λες φιλε ....Και 2 ευρο αξιας να εχεις παρει ,αμα εχεις ανοιξει τη συσκευασια δε το παιρνουν πισω ας το εχεις παρει πριν μια ωρα..... Μη παραπληροφορεις το κοσμο ............ και όμως κάνεις λάθος
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Τουλαχιστον με Πλαισιο δεν θα εχεις προβλημα κανενα. Εχω αλλαξει αφου δοκιμασα πρωτα και δεν μου εκαναν μια καρτα video pinnacle και μια βιντεοκαμερα Sony .Με δικη μου επιλογη την πρωτη φορα πηρα τα χρηματα πισω και την αλλη αλλη καμερα.Φυσικα τα επεστρεψα την ιδια μερα και με την αρχικη συσκευασια.
o_magazatoras Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Όποτε έχει χρειαστεί να επιστρέψω πράγματα με ανοιγμένες συσκευασίες,έχει γίνει χωρίς πολλά-πολλά.Ακόμη και στο e-psof! Υπάρχει νόμος παίδες...
panagos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Τι ειναι αυτα που λες φιλε ....Και 2 ευρο αξιας να εχεις παρει ,αμα εχεις ανοιξει τη συσκευασια δε το παιρνουν πισω ας το εχεις παρει πριν μια ωρα..... Μη παραπληροφορεις το κοσμο ............ Δεν είναι παραπληροφόρηση όταν καταθέτεις εμπειρίες σου. Και φυσικά γίνεται αυτό που έκανε - άλλο αν τα περισσότερα καταστήματα δεν το κάνουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.