seer Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Εγω σου λεω τι εχω κανει δεν το εχω βγαλει απο το μυαλο μου. Η συσκευασια δεν ειχε καταστραφει καθολου ειχα ανοιξει ειχα διαβασει τις οδηγιες. Τωρα το πως ειναι η συσκευασια σε καθε προιον και το πως θα ανταποκριθει καθε καταστημα ειναι δικο του θεμα. Εγω σου λεω τι ειχα και τι γυρισα. Σακουλακι απο καλωδια δεν ειχα σκισει παντως απ οτι θυμαμαι. Δε βλεπω το λογο γιατι να μη δοκιμασει τουλαχιστον να το επιστρεψει........ Εσυ εχεις αναλογη εμπειρια που γυρισες κατι και δεν στο δεχτηκαν; Αν ναι πεστο χρησιμο θα ειναι, η παραπληροφορηση ισχυει μονο αν λες κατι απο το μυαλο σου, εγω το εχω κανει δεν το εβγαλα απο το μυαλο μου Να πω και εγώ την εμπειρία μου πάνω στο θέμα που έχετε ανοίξει. Πηγα να επιστρέψω απόψε στο e-shop ενα blue-ray που είχα αγοράσει και επειδή άνοιξα το κουτί δεν δεχόντουσαν την επιστροφή. Ολα τα αντικείμενα ήταν συσκευασμένα και άθικτα, μεχρι και το κουτί ήταν σε εργοστασιακή κατάσταση, παρόλα αυτά δεν δεχόντουσαν την επιστροφή. Με τα πολλά και αφού έφαγα αρκετή ώρα εκεί, το δέχτηκαν αφαιρώντας μου 25 ευρώ απο την τιμή που το αγόρασα. Συμπέρασμα: το e-shop δεν δέχεται επιστροφές, ενώ το πλαίσιο και κάτι αλλα μαγαζιά που έχω ακούσει δέχονται κανονικότατα και ας έχεις ανοίξει την συσκευασία. Επικοινώνησα και με το ΙΝΚΑ και μου είπαν (δισταχτικά) ότι δεν είναι παράνομο και ότι είναι ζήτημα και πολιτική της εταιρίας για το αν θα δεχτεί την επιστροφή. To blue-ray το αγόρασα στο crazy sunday 238 ευρώ.Αυτή την στιγμή το πουλάνε 318 ευρώ. Εμένα μου το πήραν πίσω 213.Οι μάγκες τώρα του e-shop θα βάλουν μια ταινιούλα πάνω και θα το δώσουν καινούργιο.Πόσα θα βγάλουν??? Μπράβο σας! Συνεχίστε έτσι και θα ξαναγίνεται μια τρυπούλα μαγαζί, όπως ήσασταν παλιά, όταν πρωτο ξεκινήσατε
disqualified Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Να πω και εγώ την εμπειρία μου πάνω στο θέμα που έχετε ανοίξει.Πηγα να επιστρέψω απόψε στο e-shop ενα blue-ray που είχα αγοράσει και επειδή άνοιξα το κουτί δεν δεχόντουσαν την επιστροφή. Ολα τα αντικείμενα ήταν συσκευασμένα και άθικτα, μεχρι και το κουτί ήταν σε εργοστασιακή κατάσταση, παρόλα αυτά δεν δεχόντουσαν την επιστροφή. Με τα πολλά και αφού έφαγα αρκετή ώρα εκεί, το δέχτηκαν αφαιρώντας μου 25 ευρώ απο την τιμή που το αγόρασα. Συμπέρασμα: το e-shop δεν δέχεται επιστροφές, ενώ το πλαίσιο και κάτι αλλα μαγαζιά που έχω ακούσει δέχονται κανονικότατα και ας έχεις ανοίξει την συσκευασία. Επικοινώνησα και με το ΙΝΚΑ και μου είπαν (δισταχτικά) ότι δεν είναι παράνομο και ότι είναι ζήτημα και πολιτική της εταιρίας για το αν θα δεχτεί την επιστροφή. To blue-ray το αγόρασα στο crazy sunday 238 ευρώ.Αυτή την στιγμή το πουλάνε 318 ευρώ. Εμένα μου το πήραν πίσω 213.Οι μάγκες τώρα του e-shop θα βάλουν μια ταινιούλα πάνω και θα το δώσουν καινούργιο.Πόσα θα βγάλουν??? Μπράβο σας! Συνεχίστε έτσι και θα ξαναγίνεται μια τρυπούλα μαγαζί, όπως ήσασταν παλιά, όταν πρωτο ξεκινήσατε Χωρις να ειμαι εντελως σιγουρος το e-shop στο site γραφει τον ορο απαραβιαστη συσκευασια. Αν θυμαμαι καλα (γιατι δεν μπορω να ειμαι σιγουρος) δεν αναφεροταν αυτος ο ορος παλια και το περιεγραφε αλλιως στο θεμα με τις επιστροφες. Η εμπειρια μου εμενα ηταν 2.5 χρονια πριν παντως
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 μερικά τα δέχονται ακόμα και αν έχει ανοιχτεί...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.