Προς το περιεχόμενο

Πατρινό καρναβάλι

jacknut

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βέβαια αν βάλουμε στα αλλα 2 πολιτισμικά γεγονότα το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Αθήνα και το μασκάρεμα σε Ζορο ενος νομάρχη ( δεν είναι πολιτικό)...

Τότε πάω πάσο :-)

:lol::lol:

Κατα τα αλλα εμενα δεν με πειραζει το καρναβαλι .Αντιθετως μια χαρα νοτα ευθυμιας το βλεπω και ενα διαλλειμα απο την καθημερινη ρουτινα .Και επειδη ακριβως προκειται για διαλλειμα δεν ασχολουμαι με την 'εκμεταλλευση' , τις 'τιμες' κλπ , ιδιως αν το εχω επιλεξει εγω.Εδω εχουμε καθημερινο προβλημα επιβιωσης με τις τιμες στα club την ημερα του Καρναβαλιου θα ασχοληθω.Λες και η παρακολουθηση της 'παρελασης' συνοδευεται στο κατω κατω απαραιτητα με ταβερνα και clubing....:lol:

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν ειπε κανεις πως δεν ειναι του καθενος δικαιωμα να γουσταρει το καρναβαλι ή να καθεται με τις ωρες και να παρακολουθει κουτσομπολιστικες εκπομπες ή ξερω γω τι αλλο...

Δημοσ.

Btw ήμουν στα Σκόπια τις προηγούμενες μέρες και την Τρίτη στην πολη Στρούμιτσα είχε καρναβάλι.

Ας πάνε εκεί οι πατρινοί να δούνε τι παίζει απο χαβαλέ και τιμές.Χαλαρά πέρασα πολυ καλύτερα απ ότι πέρασα την Κυριακή στην Ξάνθη.Και είχε κόσμο απ όλα τα Βαλκάνια.

Υπόψην έχω πάει και στα 3 μεγάλα καρναβάλια της χώρας (Πάτρα,Ξάνθη,Ρέθυμνο).

Δημοσ.

ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑ δεν καταλαβαίνουμε απο ούτε απο βροχές ούτε απο τίποτααααααα!!!

Όποιος δεν γουστάρει δεν έρχεται Πάτρα και πάει πάνω Σκόπια.

Έχω ακούσει στο Τατζικιστάν έχουν καλό καρναβάλι και χρεώνουν τον καφέ 1,29€ ΕΥΚΑΙΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

ΥΓ. Οι τιμές μια χαρά ήταν, παίζει και φθινότερα απο πέρσι. Το ποτό όπου και να πήγα είχε 10€. Υπήρχαν και κλάμπ χωρίς είσοδο και με 5€ το ποτό, αλλα θέλουμε κάποιοι μάγκες και Villa Mercedes και 5€ το ποτό. Γκρινιάζετε ομως αλλα Πάτρα κατεβήκατε!!

Του χρόνου πέφτει και σε καλύτερη εποχή και θα ΜΑΜΑΕΙ!!!!!!!

Δημοσ.
ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑ δεν καταλαβαίνουμε απο ούτε απο βροχές ούτε απο τίποτααααααα!!!

Όποιος δεν γουστάρει δεν έρχεται Πάτρα και πάει πάνω Σκόπια.

Έχω ακούσει στο Τατζικιστάν έχουν καλό καρναβάλι και χρεώνουν τον καφέ 1,29€ ΕΥΚΑΙΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

ΥΓ. Οι τιμές μια χαρά ήταν, παίζει και φθινότερα απο πέρσι. Το ποτό όπου και να πήγα είχε 10€. Υπήρχαν και κλάμπ χωρίς είσοδο και με 5€ το ποτό, αλλα θέλουμε κάποιοι μάγκες και Villa Mercedes και 5€ το ποτό. Γκρινιάζετε ομως αλλα Πάτρα κατεβήκατε!!

Του χρόνου πέφτει και σε καλύτερη εποχή και θα ΜΑΜΑΕΙ!!!!!!!

Απ το να κάνω 500κλμ,να με γαμήσουν στο ξενοδοχείο,στην ταβέρνα,το κλαμπ και το γυράδικο προτιμώ κάτι πιο προσιτό 2 ώρς μακριά απ το σπίτι μου με νορμαλ τιμές και με διασκέδαση η οποία δε βγαίνει με το τσιγκέλι.

Υ.Γ Ήμουν Πάτρα το 2002 και πέρασα γαμάτα αλλά δεν είναι για κάθε χρόνο αυτό.

Δημοσ.

Οι βλάχοι τις Ελληνικής περιφέρειας μονο με τα καρναβάλια (aka σύγχρονος ελληνικός πολιτισμός) ασχολούνται.... ΤΕΛΕΙΑ!!!

Δημοσ.
Οι βλάχοι τις Ελληνικής περιφέρειας μονο με τα καρναβάλια (aka σύγχρονος ελληνικός πολιτισμός) ασχολούνται.... ΤΕΛΕΙΑ!!!

Γεια σου ρε πρωτευουσιάνε!!!!

Δημοσ.

Oταν δεν μας αρεσει κατι,οταν δεν γνωριζουμε τι συμβαινει ΤΩΡΑ και οταν μαλλον δεν εχουμε πατησει ποτε το ποδι μας στην Πατρα καρναβαλι τα τελευταια 6-7 χρονια, καλο θα ειναι να μην λεμε μεγαλοστομες σαχλομπαρουφες της κακιας ωρας που δεν εχουν ακμια απολυτως σχεση με την πραγματικοτητα.

Μεχρι και το 2003, οποτε και εγιναν εκεινα τα θλιβερα εκτροπα κατα τη διαρκεια της Κυριακατικης βραδιας μεταξυ ΟΠΑΔΩΝ του ΟΣΦΠ καιτης ΑΕΚ καθως εκεινη την ημερα εδιναν μεταξυ τους ματσακι, δηλαδη ατομων που ουδεμια σχεση ειχαν με καρναβαλι και τα χρεωθηκε η πολη,οντως υπηρχαν περιστατικα μεθης και ασχημων εικονων στην πολη.

Οι οποιες ομως προερχονταν και δημιουργουνταν και αυτες απο ατομα που ουδεμια σχεση ειχαν με το καρναβαλι και γενικα με πολιτισμο.Καθως μεχρι τοτε ,αγνωστο γιατι, ειχε δημιουργηθει η αισθηση οτι το τριημερο του καρναβαλιου ειναι συγκεντρωση των απανταχου μανλλιαουρων αναρχολεχριτων, οι οποιοι με 20 ευρω στην τσεπη κατεβεναν σωρηδων απο απο την ΑΘΗΝΑμε το τρενο των 5 ευρω και επι τριημερο βρωμιζαν την πολη γυρνωντας με ενα μπουκαλι στο χερι κοιμωμενοι σε παγκακια κτλ,ατομων δηλαδη που αναθεμα αν σκαμπαζαν γρι τι ειναι καρναβαλι.

Ευτυχως επειδη τις επομενες χρονιες η πολη το τριημερο θυμιζε φρουριο απο την αστυνομια, αυτοι οι τυποι ξεκουμπιστικαν και αυτο το φαινομενο ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ απο την πολη κατευθειαν.

Φετος με ανακοινωση του Ερυθρου Σταυρου Πατρας ,τα περιστατικα μεθης κατα τη διαρκεια της παρελασης ηταν ΜΗΔΕΝ και τα συνολικα περιστατικα μεθης κατα τη διαρκεια του τριημερου ηταν ΔΕΚΑ,οταν ο μεσος ορος μεχρι και το 2003 ηταν περιπου 90.

επομενως αυτα περι μεθυσμενων που γυρνανε στην πολη και νεων που π...νται ανηκουν σε αλλες εποχες και δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα.Εαν ενας επισκεπτης που ειχε ερθει καρναβαλι πριν απο 8-10 χρονια και ερθει και φετος θα νομισει οτι ειναι σε αλλη πολη.

Αρα λοιπον αν δεν γνωριζουμε καλο θα ειναι να μην λεμε διαφορα.

επισης οσαν αφορα την αισχροκερδια η ΝΟΜΑΡΧΙΑ ανακοινωσε επισημα ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ τα περιστατικα καταστηματων που αυξησαν τις τιμες και αυτα ηταν 3, οταν ο συνολικος αριθμος των καταστηματων εστιασης και αναψυχης στην Πατρα ειναι 162,κατι βεβαιως που ουδολως μπορει να χρεωθει στην πολη η να χαρακτηρησει το τριημερο.

επομενως και παλι δεν πρεπει ν αλεγονται ανακριβειες,καθως η πολη στον τομεα της εικονας το τριημερο σε σχεση με πριν απο 10 χρονια ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ.

Δημοσ.

Minarokeftes καλά μη τρελένεσαι κιόλας.Μια χαρά τα λέει το παιδί,αυτό δε σημαίνει όμως ότι η Πάτρα είναι και το κέντρο του κόσμου εκείνο το 3ημερο.

Δημοσ.
Minarokeftes καλά μη τρελένεσαι κιόλας.Μια χαρά τα λέει το παιδί,αυτό δε σημαίνει όμως ότι η Πάτρα είναι και το κέντρο του κόσμου εκείνο το 3ημερο.

Δεν είπα κατι τέτοιο εγώ.

Δημοσ.

Εντάξει παιδιά μην τρελαίνεστε, ελπίζω τώρα που έφτιαξε το καρναβάλι σας (το μέγα πολιτισμικό γεγονός τις ελλάδας), να φτιάξει και λίγο η οικονομία σας εκεί στην πάτρα για να μην λιμοκτονήσετε

Δημοσ.
Κανείς άλλος που από το ποστ του jacknut διάβασε μόνο τις φράσεις "απο την ΑΘΗΝΑ", "ΜΗΔΕΝ", "ΔΕΚΑ", "3" και "162";

me me! pick me!

καλού κακού, τα σημείωσα μήπως παίζουν τπτ με το ΛΟΣΤ και αυτά..

Δημοσ.

Nα παραθεσω μερικες εικονες απο το τι εγινε στην Πατρα :

Το εκπληκτικο αρμα του Βασιλια Καρναβαλου του Πετρου Βρυωνη,με ανοιχτοχρωμες αποχρωσεις, εντονες χρωματικες αντιθεσεις και πολλα κινητικα στοιχεια. :

img1967-275.jpg

To γκρουπ " Προς πάσα Κατευθυνση" που ειχε μια απο τις πιο ομορφες στολες φετος :

img1093.jpg

Το καλλιτερχνικο αρμα Big Bang

img1092.jpg

To γκρουπ "Μπαλάκες" που βραβευτηκε φετος στον Κρυμμενο Θησαυρο :

1266235509_img_6752copy.jpg

Το γκρουπ "Μπαλα...ντέρ" :

1266235509_img_6661copy.jpg

1266235507_img_5317copy.jpg

Τελετη Ληξης ,οπου ο μωλος της Αγιου Νικολαου ,βουλιαξε απο κοσμο σε τραγικες καιρικες συνθηκες :

1266280979_img_7699copy.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...