gio pepe Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Εχω αυτο το μικροφωνο philips sbc md110 κ θελω να το συνδεσω στο pc ετσι ωστε να βγαινει η φωνη μου απ τα ηχεια του.. Το εβαλα εκει σε μια τρυπα αλλα δν καταφερα να κανω τπτ.. Κ ρωταω μηπως θελει κανα κολπο?
kwstas_pap Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 είναι μάλλον θέμα drivers.. εγώ δεν είχα κάνει καθόλου setup τους drivers της κάρτας ήχου γιατί τα windows την είχαν βρει και εγκαταστήσει μόνα τους.. μήνες μετά όταν αγόρασαμικρόφωνο και δεν ακουγόταν τίποτα ανακάλυψα ότι τα windows δεν είχαν βάλει τους σωστούς και δεν λειτουργούσε η είσοδος του ήχου. Πρώτα τσέκαρε την ένταση (καπου στο control panel για τον ηχο.. κτλ)..
isay Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Η κάρτα ήχου δεν έχει μόνιμο βραχυκύκλωμα μεταξύ της εσόδου και της εξόδου, ώστε να ακούς τη φωνή σου, απλά συνδέοντας τα ηχεία. Το κάνεις μέσω προγραμμάτων άμμεσα ή έμμεσα (με ηχογράφηση). Επίσης πρέπει να υπάρχει καθυστέρηση γιατί αλλιώς θα οδηγηθείς στο φαινόμενο του "μικροφωνισμού".
gio pepe Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Κατι εκανα απ το contol panel αλλα εκει που μου διχνει την ενδειξη της εντασης οταν μιλαω στο μικροφωνο ισα ισα που ανεβαινει. Τα εχω δυναμωσει ολα τερμα αλλα δν... ---------- Προσθήκη 20-02-2010 στις 03:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 19-02-2010 στις 21:24 ---------- Η κάρτα ήχου δεν έχει μόνιμο βραχυκύκλωμα μεταξύ της εσόδου και της εξόδου, ώστε να ακούς τη φωνή σου, απλά συνδέοντας τα ηχεία. Το κάνεις μέσω προγραμμάτων άμμεσα ή έμμεσα (με ηχογράφηση). Επίσης πρέπει να υπάρχει καθυστέρηση γιατί αλλιώς θα οδηγηθείς στο φαινόμενο του "μικροφωνισμού". Επειδη κατι εκανα εχεις να προτινεις κανενα προγραμμα αμεσου οπως λες?
gkokki Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Αν έχεις XP : Διπλό κλικ στο μεγαφωνάκι κάτω δεξιά --> Επιλογές --> τσέκαρε το "Σύνθετα στοιχεία ελέγχου" --> ανέβασε την ένταση στο ανώτερο σημείο --> πάτα το "Για προχωρημένους" κάτω απο την ένταση του μικροφώνου --> τίκαρε το "Ενίσχυση μικροφώνου" --? "κλείσιμο" και δοκίμασε Α και επειδή έγραψες ότι το έβαλες σε κάποια τρύπα, βεβαιώσου ότι αυτή η τρύπα έχει χρώμα ροζ και όχι μπλε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.