KPERSA Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 παιδια γεια σας!θα ηθελα τη βοηθεια σας στο να ριξετε ιδεες για ονομα σε σνακ-καφε!Ευχαριστω εκ των προτερων! ---------- Προσθήκη στις 15:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:38 ---------- για να δουμε...
Höfdingadrapa Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Κάνε το καμιά Βρεττανική pub, τίγκαρε το με μπυρόνια και στόχους να παίζουν βελάκια οι μεθυσμένοι...και βρες κάτι σε φάση, beerhedge, neolithic pub, Big drunk Ben, ψάξε κάτι Αγγλικό στο wiki. =ρ
Sir Pretender Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 The X Arms (όπου Χ = μέρος π.χ.) Drunken X (όπου Χ = όνομα) Ο μεθυσμένος κάτι, Το χαρωπό χχχ Έχουν την πλάκα τους
gf030 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Μηπως κανα ελληνικο ονοματακι; Αλλα τι λεω, θα μας περνανε για βλαχους...
AFANIS_ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 λοιπόν ενα καλο που είχα βρει για το δικό μου αλλα δεν το τόλμησα είναι το "cafelix" ......αλλά είναι πιο πολύ για μαγαζι σε στυλ εσπρεσσάδικο...κλπ εσυ τι ακριβως στυλ θα έχεις??θα είναι 24ωρες?δώσε στοιχεία να σου δώσουμε τα φώτα μας....
ikaruga24 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Μηπως κανα ελληνικο ονοματακι;Αλλα τι λεω, θα μας περνανε για βλαχους... Αντε να σου κανω εγω το χατιρι. "Ρουφα και ερχεται" (αστειευομαι φυσικα, μην βγει κανεις και πει τιποτα).
gf030 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Αντε να σου κανω εγω το χατιρι. "Ρουφα και ερχεται" (αστειευομαι φυσικα, μην βγει κανεις και πει τιποτα). Κι ομως, αν το τολμησει ειναι πολυ "πιασαρικο", για σκεψου το;
KPERSA Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 θα ανοιγει στις 6 το πρωι και θα ειναι στυλ μικρογευματα αλλα θα ειναι και καφετερεια.λογικα το snack θα κλεινει κατα τις 12 το βραδυ και η καφετερεια θα ειναι μεχρι τις 2-3 τα ξημερωματα.μεσα υπαρχουν κανονικα τραπεζακια ταβλι κτλ..ειναι περιεργη φαση μιας και ο ιδιοκτητης ειναι και λιγο village boy οποτε και δεν παιζει πολυ και η ξενη ονομασια..παντως ευχαριστω πολυ για τις ιδεες και φυσικα περιμενω και αλλες!κατι που εχουμε σκεφτει ειναι τα:το στεκι, η γιαφκα..αλλα παραπεμπουν σε στυλ ουζερι/κουτουκικ οποτε και δεν τα θελουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.