babel47 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Για τις χωρες που δεν ειναι στην ευρωπαικη ενωση, τι χρειαζεται για να ταξιδεψεις? Μπορεις μονο με την ταυτοτητα οπως στις χωρες εντος ΕΕ? Επισης για να βγαλεις το αυτοκινητο σου στο εξωτερικο χρειαζεται καποια δηλωση?
AlexNet Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Εξαρτάται από τον προορισμό και τις διακρατικές συμφωνίες. Για το αυτοκίνητο χρειάζεται σίγουρα μια "πράσινη κάρτα" από την ασφαλιστική σου.
babel47 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Εξαρτάται από τον προορισμό και τις διακρατικές συμφωνίες. Για το αυτοκίνητο χρειάζεται σίγουρα μια "πράσινη κάρτα" από την ασφαλιστική σου. Ευχαριστω για την απαντηση Alex, αυτό για την πρασινη καρτα ισχυει γενικα ετσι ανεξαρτητα ΕΕ? Ξερεις τιποτα σχετικά με τις διακρατικές συμφωνίες όσον αφορά τις γειτονικές μας χωρες, δηλαδη Βουλγαρια, Σκοπια, Αλβανια?
Finn Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Πρόσφατα χρειάστηκε να πάω Σκόπια και η πράσινη κάρτα μου ήταν απαραίτητη (όπως επίσης και για Σερβία).
babel47 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Πρόσφατα χρειάστηκε να πάω Σκόπια και η πράσινη κάρτα μου ήταν απαραίτητη (όπως επίσης και για Σερβία). Και οι 2 χωρες δεν ειναι μελη της ΕΕ. Αν πχ, πας Ιταλια θα χρειαστει να βγαλεις και εκει πρασινη καρτα?
babel47 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Α μαλιστα, οποτε για εκτος ΕΕ μιλαμε.. Ξερει κανεις σχετικα με σκοπια, βουλγαρια τι χρειαζεται εκτος απο ταυτοτητα (πχ διαβατηριο κτλ..)
andreapaog328 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Εντός ΕΕ πας όπως είσαι. είναι σίγουρο αυτό? γιατι εγώ που πάω ιταλία βγάζω...
Finn Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Α μαλιστα, οποτε για εκτος ΕΕ μιλαμε.. Ξερει κανεις σχετικα με σκοπια, βουλγαρια τι χρειαζεται εκτος απο ταυτοτητα (πχ διαβατηριο κτλ..) Μα καλά τι έγραψα παραπάνω? Ότι η πράσινη κάρτα μου ήταν απαραίτητη. Anyway και με ταυτότητα μπορείς να πας στους βόρειους μας γέιτονες.
insomniaK Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Πράσινη κάρτα για την ασφάλεια του αυτοκινήτου χρειάζεσαι σε οποιαδήποτε χώρα θες να ταξιδέψεις με το αυτοκίνητο σου. Με ταυτότητα πηγαίνεις και είναι υποχρεωμένοι να σε αφήσουν, σε χώρες που έχουν υπογράψει τη Συνθήκη Σεγκεν, στις υπόλοιπες με διαβατήριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.