Προς το περιεχόμενο

Μετακινηση στο εξωτερικο

babel47

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τις χωρες που δεν ειναι στην ευρωπαικη ενωση, τι χρειαζεται για να ταξιδεψεις? Μπορεις μονο με την ταυτοτητα οπως στις χωρες εντος ΕΕ? Επισης για να βγαλεις το αυτοκινητο σου στο εξωτερικο χρειαζεται καποια δηλωση?

Δημοσ.

Εξαρτάται από τον προορισμό και τις διακρατικές συμφωνίες. Για το αυτοκίνητο χρειάζεται σίγουρα μια "πράσινη κάρτα" από την ασφαλιστική σου.

Δημοσ.
Εξαρτάται από τον προορισμό και τις διακρατικές συμφωνίες. Για το αυτοκίνητο χρειάζεται σίγουρα μια "πράσινη κάρτα" από την ασφαλιστική σου.

Ευχαριστω για την απαντηση Alex, αυτό για την πρασινη καρτα ισχυει γενικα ετσι ανεξαρτητα ΕΕ? Ξερεις τιποτα σχετικά με τις διακρατικές συμφωνίες όσον αφορά τις γειτονικές μας χωρες, δηλαδη Βουλγαρια, Σκοπια, Αλβανια?

Δημοσ.

Πρόσφατα χρειάστηκε να πάω Σκόπια και η πράσινη κάρτα μου ήταν απαραίτητη (όπως επίσης και για Σερβία).

Δημοσ.
Πρόσφατα χρειάστηκε να πάω Σκόπια και η πράσινη κάρτα μου ήταν απαραίτητη (όπως επίσης και για Σερβία).

Και οι 2 χωρες δεν ειναι μελη της ΕΕ. Αν πχ, πας Ιταλια θα χρειαστει να βγαλεις και εκει πρασινη καρτα?

Δημοσ.

Α μαλιστα, οποτε για εκτος ΕΕ μιλαμε.. Ξερει κανεις σχετικα με σκοπια, βουλγαρια τι χρειαζεται εκτος απο ταυτοτητα (πχ διαβατηριο κτλ..)

Δημοσ.
Α μαλιστα, οποτε για εκτος ΕΕ μιλαμε.. Ξερει κανεις σχετικα με σκοπια, βουλγαρια τι χρειαζεται εκτος απο ταυτοτητα (πχ διαβατηριο κτλ..)

Μα καλά τι έγραψα παραπάνω?

Ότι η πράσινη κάρτα μου ήταν απαραίτητη.

Anyway και με ταυτότητα μπορείς να πας στους βόρειους μας γέιτονες.

Δημοσ.

Πράσινη κάρτα για την ασφάλεια του αυτοκινήτου χρειάζεσαι σε οποιαδήποτε χώρα θες να ταξιδέψεις με το αυτοκίνητο σου.

Με ταυτότητα πηγαίνεις και είναι υποχρεωμένοι να σε αφήσουν, σε χώρες που έχουν υπογράψει τη Συνθήκη Σεγκεν, στις υπόλοιπες με διαβατήριο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...