Προς το περιεχόμενο

netbook δυνατο η laptop 13αρι ?

gbak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ιδου η ερωτηση...ξεφορτώθηκα ενα γομαρακι xps με 17αρι..και θελω κατι αρκετα φορητο..οχι πανω απο δυο κιλα...σπιτι παιζει ντεσκτοπ ντουμπανο

και δεν ξερω τελικα τι ειναι πιο βολικο..απο αυτες τις δυο κατηγοριες..

υποψηφια

alienware m11x και dell xps studio 1340 με 13αρι

ακουω γνωμες

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

@kotetsi και γω αυτο νομιζω ρε φιλε...αλλα αμα δεις τα specs του μικρου(μ11χ) θα καταλαβεις..θηριο

@GoldenEye πολυ ωραιο ρε φιλε..και δεν το χε παρει το ματι μου..απλα θελω dedicated Gpu..να τρεχω και κανα modern warfare αμα κατσει..λεμεε τωρα

Δημοσ.
dell xps studio 1340 με 13αρι

με ποια χαρακτηριστικα ειναι αυτο?

δινεις κανενα link?

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0445621&catid=010200

---------- Προσθήκη στις 01:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:10 ----------

@kotetsi και γω αυτο νομιζω ρε φιλε...αλλα αμα δεις τα specs του μικρου(μ11χ) θα καταλαβεις..θηριο

@GoldenEye πολυ ωραιο ρε φιλε..και δεν το χε παρει το ματι μου..απλα θελω dedicated Gpu..να τρεχω και κανα modern warfare αμα κατσει..λεμεε τωρα

με τιποτα... ουτε σε 15αρι ουτε με μοντελο ανω των 1200 ευρω. βαρυ gaming σε λαπτοπ σημαινει μεγαλο μεγεθος πολλα λεφτα και υψηλες θερμοκρασιες.

ακομα και το alienware που λες με τον επεξεργαστη που εχει δεν παει βημα. το dell αντιστοιχα λογω της αναιμικης gpu.

Δημοσ.
http://www.multirama.gr/products/product?pid=0445621&catid=010200

---------- Προσθήκη στις 01:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:10 ----------

με τιποτα... ουτε σε 15αρι ουτε με μοντελο ανω των 1200 ευρω. βαρυ gaming σε λαπτοπ σημαινει μεγαλο μεγεθος πολλα λεφτα και υψηλες θερμοκρασιες.

ακομα και το alienware που λες με τον επεξεργαστη που εχει δεν παει βημα. το dell αντιστοιχα λογω της αναιμικης gpu.

το alienware για να παιζει το left for dead 2 δεν νομιζω να συναντησει προβλημα στο cod...http://pcnea.blogspot.com/2010/02/alienware-m11x-notebook-gamers.html

εχει μπει και σαν ειδηση η κυκλοφορια του συγκεκριμενου netbook στο forum το οποιο λεει οτι θα παιζει το crysis στα 40 fps :confused:

εγω προωπικα θα επαιρνα το alienware, πολυ καλο netbook με πολυ καλα χαρακτηριστικα αλλα απευθυνεται σε λαθος target group

τωρα το τι θα μπορεσεις να παιξεις μεσα απο οθονη 11 ιντσων αυτο ειναι αλλο θεμα...

Δημοσ.
το alienware για να παιζει το left for dead 2 δεν νομιζω να συναντησει προβλημα στο cod...http://pcnea.blogspot.com/2010/02/alienware-m11x-notebook-gamers.html

εχει μπει και σαν ειδηση η κυκλοφορια του συγκεκριμενου netbook στο forum το οποιο λεει οτι θα παιζει το crysis στα 40 fps :confused:

εγω προωπικα θα επαιρνα το alienware, πολυ καλο netbook με πολυ καλα χαρακτηριστικα αλλα απευθυνεται σε λαθος target group

τωρα το τι θα μπορεσεις να παιξεις μεσα απο οθονη 11 ιντσων αυτο ειναι αλλο θεμα...

μονο αν ο CULV παιρνει overclocking γιατι κανονικα παιζει στο 1.3 που δεν πιανει ουτε καν τις ελαχιστες απαιτησεις σε κανενα παιχνιδι. και overclocking σε 11αρι με καρτα γραφικων nvidia ... δεν μου ακουγεται και πολυ καλο...(6,5 ώρες αυτονομία με την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών ή 2 - 2.5 ώρες με την κάρτα της Nvidia)

Δημοσ.

ενταξει δεν λεμε για gaming καθημερινο σε αυτο το πραματακι..οντως απο 24αρι πανελ του σπιτιου..θα ειναι καπως σε 11αρι..

το modern warfare 2 το αλιεν το τρεχει φουλ ολα διχως aa..και πιανει απο 40 fps και πανω..

απλα σας λεω και παλι πουλησα το dell xps m1730 με σλι 9800 .που ηταν δυναμη κανονικα..αλλα θεοβαρο..

και προσπαθω να αποφασισω πιο απο τα δυο θα μου κατσει καλυτερα..

και επειδη ασχολουμαι αρκετα με το gaming νομιζω η ζυγαρια γερνει προς το αλιεν...ειναι πιο δυνΑΤΟ ..η 210m του 1340 λογικα πρπει να σερνεται

Δημοσ.
ενταξει δεν λεμε για gaming καθημερινο σε αυτο το πραματακι..οντως απο 24αρι πανελ του σπιτιου..θα ειναι καπως σε 11αρι..

το modern warfare 2 το αλιεν το τρεχει φουλ ολα διχως aa..και πιανει απο 40 fps και πανω..

απλα σας λεω και παλι πουλησα το dell xps m1730 με σλι 9800 .που ηταν δυναμη κανονικα..αλλα θεοβαρο..

και προσπαθω να αποφασισω πιο απο τα δυο θα μου κατσει καλυτερα..

και επειδη ασχολουμαι αρκετα με το gaming νομιζω η ζυγαρια γερνει προς το αλιεν...ειναι πιο δυνΑΤΟ ..η 210m του 1340 λογικα πρπει να σερνεται

απο αυτα τα δυο θα επαιρνα το alienware. απο που θα το παρεις; και ποσο;

Δημοσ.

και γω κατεληξα ..εντος εβδομαδος θα το παραγγειλω η απο alienware.co.uk η απο αμερικα εβαυ θα μου το στειλει ως γκιφτ με 400$..και επιβαρυνση 30ε τελωνειο..

εδω μερικες photos και αρκετα bench και μετρησεις..ειναι δυναμη το μικρο..νομιζω για τα 850ε που ζηταει ουτε σε νετμπουκ μπορεις να βρεις κατι τοσο δυνατο..αλλα εχω την εντυπωση ουτε σε λαπτοπ μπορεις να πιασεις αυτα τα bench..σε αυτα τα λεφτα μιλαμε παντα..

και ειναι και πανεμορφο το παω πολυ σε θεμα design..δεν ξεπερνα τα 2 κιλα..και πανισχυρο

η οθονη του εν τελη δεν ειναι και τοσο μικροσκοπικη..νομιζω θα ειναι οκ..11.6-inch WideHD 1366x768 (720p) LCD

p1010185d.jpg

22867735.jpg 19346387.jpgmw2d.jpg

Δημοσ.
και γω κατεληξα ..εντος εβδομαδος θα το παραγγειλω η απο alienware.co.uk η απο αμερικα εβαυ θα μου το στειλει ως γκιφτ με 400$..και επιβαρυνση 30ε τελωνειο..

εδω μερικες photos και αρκετα bench και μετρησεις..ειναι δυναμη το μικρο..νομιζω για τα 850ε που ζηταει ουτε σε νετμπουκ μπορεις να βρεις κατι τοσο δυνατο..αλλα εχω την εντυπωση ουτε σε λαπτοπ μπορεις να πιασεις αυτα τα bench..σε αυτα τα λεφτα μιλαμε παντα..

και ειναι και πανεμορφο το παω πολυ σε θεμα design..δεν ξεπερνα τα 2 κιλα..και πανισχυρο

η οθονη του εν τελη δεν ειναι και τοσο μικροσκοπικη..νομιζω θα ειναι οκ..11.6-inch WideHD 1366x768 (720p) LCD

p1010185d.jpg

22867735.jpg 19346387.jpgmw2d.jpg

να και ενα φθηνο configuration του m11x που θα ηθελα να φτιαξω αλλα πολλα τα λεφτα...βεβαια σε σχεση με sony μια χαρα ειναι 2350 δολλαρια...

SYSTEM COLOR Alienware M11x, Cosmic Black

PROCESSOR Intel® Core™2 Duo SU7300 1.3GHz (3MB Cache)

OPERATING SYSTEM Genuine Windows® 7 Home Premium, 64bit, English

WARRANTY AND SERVICE 3 Years Premium Plan plus Failsafe

MEMORY 8GB Dual Channel DDR3 at 800MHz

HARD DRIVE 256GB Solid State Drive

EXTERNAL OPTICAL DRIVE Dell External Multi-Format CD/DVD USB Writer

AUDIO AND ACCESSORIES Alienware TactX Headset

AUDIO AND ACCESSORIES PureAV Silver Series - 8ft Video / Audio cable

BLUETOOTH Bluetooth Module, 2.1+ Enhanced Data Rate

MOBILE BROADBAND No Internal WWAN Antenna Installed

STORAGE Western Digital 1TB My Book Essential Edition External Hard Drive USB 2.0

VIDEO CARD 1GB NVIDIA® GeForce® GT 335M

LCD PANEL 11.6-inch WideHD 1366x768 (720p) WLED

SOUND OPTIONS Internal High-Definition Surround Sound Audio (5.1)

WIRELESS CARDS Alienware M11x a/b/g/n 2x2 MIMO Wireless

Adobe Reader Adobe Acrobat Reader

NETWORK CARD Integrated 10/100 Network Interface Card

AUTOMATIC UPDATES Automatic Updates: On

WEBCAM 1.3MP Web Cam

Standard Nameplate Trigger Standard Nameplate

Δημοσ.

κοιτα πανω απο χιλιαρικο δεν ξαναδινω για φορητο σε καμια περιπτωση..γιατι πολυ απλα ετσι οπως αναβαθμιζω το ντεσκτοπ μου..απλα οι φορητοι ειναι για τα μπαζα..οπως και να το κανεις..

απο την αλλη θεωρω να το παρεις με τα μινιμουμ..που βγαινει 850ε με μεταφορικα μαζι..

και περνας αργοτερα κανα ssd αν χρειαστει..επισης θεωρω ακυρα τα 8GB που βαλες.. δεν χρειαζεται..το EXTERNAL OPTICAL DRIVE Dell External Multi-Format CD/DVD USB Writer

και παλι ακυρο και αυτο

και τελος και το STORAGE Western Digital 1TB My Book Essential Edition External Hard Drive USB 2.0

δεν χρειαζονται ολα ρε μαν..τι να τα κανεις

@ σονυ πιο λες? το Ζ ?

εμενα αυτο ειναι το config που θα παρω

SYSTEM COLOR Alienware M11x, Cosmic Black OPTIONAL OR Lunar Silver OPTIONAL

PROCESSOR Intel® Core™2 Duo SU7300 1.3GHz (3MB Cache)

OPERATING SYSTEM Genuine Windows® 7 Home Premium, 64bit, English

WARRANTY AND SERVICE 1 Year Basic Plan - up to 4 year advanced service plan available (plans of 3 years of more are valid INTERNATIONALLY!

MEMORY 4GB Dual Channel DDR3 at 800MHz

HARD DRIVE 500GB SATAII 7,200RPM

BLUETOOTH Bluetooth Module, 2.1+ Enhanced Data Rate

MOBILE BROADBAND No Internal WWAN Antenna Installed

VIDEO CARD 1GB NVIDIA® GeForce® GT 335M

LCD PANEL 11.6-inch WideHD 1366x768 (720p) WLED

SOUND OPTIONS Internal High-Definition Surround Sound Audio (5.1)

WIRELESS CARDS Alienware M11x a/b/g/n 2x2 MIMO Wireless

Adobe Reader Adobe Acrobat Reader

NETWORK CARD Integrated 10/100 Network Interface Card

AUTOMATIC UPDATES Automatic Updates: On

WEBCAM 1.3MP Web Cam

Δημοσ.

Σαν κατοχος του acer ferrari one 200 θα χτυπησω την XGP ATI 5830HD και καθαρισα....μαλιστα πλεον οι νεοι drivers δινουν σημα και στην internal lcd και δεν ειναι απαραιτητο το εξωτερικο μονιτορ. Μια χαρα βολευομαι με τις 11,6 σε 1366x768 - αν το κοιταξουμε συνολικα πολυ καλυτερες επιδοσεις απο το allienware το οποιο στα ματια μου ειναι και πολυ ασχημο.Τελος το κοστος ferrari + xgp 5830 ειναι μικροτερο απο τι του allienware.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...