vasilisga Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Σαν κατοχος του acer ferrari one 200 θα χτυπησω την XGP ATI 5830HD και καθαρισα....μαλιστα πλεον οι νεοι drivers δινουν σημα και στην internal lcd και δεν ειναι απαραιτητο το εξωτερικο μονιτορ. Μια χαρα βολευομαι με τις 11,6 σε 1366x768 - αν το κοιταξουμε συνολικα πολυ καλυτερες επιδοσεις απο το allienware το οποιο στα ματια μου ειναι και πολυ ασχημο.Τελος το κοστος ferrari + xgp 5830 ειναι μικροτερο απο τι του allienware. συγκρινεις το ferrari με το alienware??? :lol:
kostasfalcon Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 συγκρινεις το ferrari με το alienware???:lol: Μηπως εχεις προβλημα διανοησης? με την ati 5830 το γ@μ@ει το allienware στα games
vasilisga Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Μηπως εχεις προβλημα διανοησης? με την ati 5830 το γ@μ@ει το allienware στα games ok Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι πολύ μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.
GoldenEye Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Σαν κατοχος του acer ferrari one 200 θα χτυπησω την XGP ATI 5830HD και καθαρισα....μαλιστα πλεον οι νεοι drivers δινουν σημα και στην internal lcd και δεν ειναι απαραιτητο το εξωτερικο μονιτορ. Μια χαρα βολευομαι με τις 11,6 σε 1366x768 - αν το κοιταξουμε συνολικα πολυ καλυτερες επιδοσεις απο το allienware το οποιο στα ματια μου ειναι και πολυ ασχημο.Τελος το κοστος ferrari + xgp 5830 ειναι μικροτερο απο τι του allienware. οχι και μικροτερο. σκεψου ομως με το alienware παιρνεις μακραν ποιοτικοτερο συστημα με πληρη χαρακτηριστικα σε ενα σασι στα 799 δολαρια και τελος. ενω το κακομοιρο (και γω acer εχω εδω και λιγο καιρο) το acer (499 ευρω) δεν εχει επεξεργαστη της προκοπης (τι να υποστηριξει στην XGP), δεν εχει 4 γιγα μνημη DD3 (βαλε 40 ευρω για αλλα 2 γιγα) δεν εχει δισκο 500 αρι (80 ευρω) δεν εχει HDMI (εχει ομως xgp connector) και η XGP στην καλυτερη θα εχει κανα 200αρι ευρω αν και οποτε την δουμε κοντα μας. οποτε αν τα βαλεις κατω εχεις 820 ευρω συν το δαχτυλιασμα στο μηχανημα. οποτε... ---------- Προσθήκη στις 22:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:17 ---------- Μηπως εχεις προβλημα διανοησης? με την ati 5830 το γ@μ@ει το allienware στα games δεν νομιζω οτι εχει νοημα να μιλαμε ετσι. σαφως και δεν συγκρινεται το alienware με το acer ακομα και αν ειχε cluster για gpu γιατι ο amd που εχει πανω ειναι πολυ λιγος για gaming. τελος για το ποια ειναι καλυτερη δες εδω http://www.notebookcheck.net/ATI-Mobility-Radeon-HD-5830.24733.0.html http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-335M.24060.0.html με βαση το τεστ 3DMark 06 το αποτελεσμα ειναι nvidia 6222 - ati 4528
gbak Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 εγω αυτα τα ferrari ουτε να τα βλεπω δεν θελω..γουστα βεβαια.. ασε που acer με dell alienware ειναι μερα με την νυχτα..δεν συγκρινονται οι δυο εταιρειες εχω μια προκαταληψη με τα acer
kostasfalcon Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 οχι και μικροτερο. σκεψου ομως με το alienware παιρνεις μακραν ποιοτικοτερο συστημα με πληρη χαρακτηριστικα σε ενα σασι στα 799 δολαρια και τελος. ενω το κακομοιρο (και γω acer εχω εδω και λιγο καιρο) το acer (499 ευρω) δεν εχει επεξεργαστη της προκοπης (τι να υποστηριξει στην XGP), δεν εχει 4 γιγα μνημη DD3 (βαλε 40 ευρω για αλλα 2 γιγα) δεν εχει δισκο 500 αρι (80 ευρω) δεν εχει HDMI (εχει ομως xgp connector) και η XGP στην καλυτερη θα εχει κανα 200αρι ευρω αν και οποτε την δουμε κοντα μας. οποτε αν τα βαλεις κατω εχεις 820 ευρω συν το δαχτυλιασμα στο μηχανημα. οποτε... ---------- Προσθήκη στις 22:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:17 ---------- δεν νομιζω οτι εχει νοημα να μιλαμε ετσι. σαφως και δεν συγκρινεται το alienware με το acer ακομα και αν ειχε cluster για gpu γιατι ο amd που εχει πανω ειναι πολυ λιγος για gaming. τελος για το ποια ειναι καλυτερη δες εδω http://www.notebookcheck.net/ATI-Mobility-Radeon-HD-5830.24733.0.html http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-335M.24060.0.html με βαση το τεστ 3DMark 06 το αποτελεσμα ειναι nvidia 6222 - ati 4528 Τα εχεις μπερδεψει λιγακι.....αλλη μετρηση το 3dmark06 και αλλο το 3DMark Vantage
GoldenEye Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 εγω αυτα τα ferrari ουτε να τα βλεπω δεν θελω..γουστα βεβαια.. ασε που acer με dell alienware ειναι μερα με την νυχτα..δεν συγκρινονται οι δυο εταιρειες εχω μια προκαταληψη με τα acer ενταξει ειναι πιο ομορφο το ferrari αλλα ειναι πλαστικο της πλακας ενω το alienware ειναι πανω απο το μισο αλουμινιο. πολυ ατυχες το παραδειγμα και απο αποψη αποδοσης και τιμης και αξιοπιστιας. μακαρι να ερχοταν ελλαδα...
kostasfalcon Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Στο θεμα gaming λοιπον αν δεις και στο notebookcheck η 5830 ειναι στην class 1 και η 335 στην class 2
GoldenEye Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Τα εχεις μπερδεψει λιγακι.....αλλη μετρηση το 3dmark06 και αλλο το 3DMark Vantage ενταξει γραψε λαθος συνηθως το site αυτο μετραει συγκριτικα ολες τις καρτες σε ενα γραφημα με το mark06 nvidia 6222 ati 7400 αλλα και παλι δεν εχει νοημα με το ferrari. δεν μπορει να υποστηριξει την XGP σε καμμια περιπτωση οτι και αν του βαλεις πανω απο ram και δισκο συν το κοστος ξεφευγει πολυ συν του οτι ειναι πολλα λεφτα για συστημα βασισμενο σε αναιμικο acer.
vasilisga Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Τα εχεις μπερδεψει λιγακι.....αλλη μετρηση το 3dmark06 και αλλο το 3DMark Vantage καταρχας ο επεξεργατης σου σηκωνει τετοια καρτα?
kostasfalcon Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 καταρχας ο επεξεργατης σου σηκωνει τετοια καρτα? Σαφως και θα φρεναρει σχετικα την καρτα η cpu αλλα σηκωνει αρκετη απο την δυναμη της.....δεν με χαλαει καθολου
GoldenEye Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Σαφως και θα φρεναρει σχετικα την καρτα η cpu αλλα σηκωνει αρκετη απο την δυναμη της.....δεν με χαλαει καθολου αν δεν πιανει καν τις ελαχιστες απαιτησεις τι να σηκωσει;
kostasfalcon Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 αν δεν πιανει καν τις ελαχιστες απαιτησεις τι να σηκωσει; Η AMD/ATI κυκλοφορει την καρτα κυριως για το ferrari αρχικα, αν δεις και απο video στο youtube.....οποτε μια χαρα θα ειναι. Εδω να φανταστεις οτι κυκλοφορει και η 5870!!! για το ferrari.....σαφως και θα φρεναρει αρκετα η cpu την 5870 και δεν λεει.....δεν ονειροβατω. Αλλα ο athlon θα παρει αρκετα απο την 5830
vasilisga Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 εγω ενα εχω να πω, τζαμπα φραγκα οχι μονο το acer αλλα και οτι συμπεριλαμβανει αυτη η συζητηση...
kostasfalcon Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 εγω ενα εχω να πω, τζαμπα φραγκαοχι μονο το acer αλλα και οτι συμπεριλαμβανει αυτη η συζητηση... Αν συμφωνουσαμε σε ολα θα ηταν πολυ βαρετος ο κοσμος......αποψη σου....ο καθενας κανει αυτο που πιστευει το καλυτερο για αυτον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.