taksidiotis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 13αρι εννοειται...τα 10αρακια δεν βολευουν
kostasfalcon Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 13αρι εννοειται...τα 10αρακια δεν βολευουν δεν μιλαμε για 10αρακια φιλε....εισαι εκτος..... ---------- Προσθήκη 22-02-2010 στις 00:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 21-02-2010 στις 23:27 ---------- Παρτε και μια γευση http://www.dvhardware.net/article40271.html
vasilisga Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 δεν μιλαμε για 10αρακια φιλε....εισαι εκτος..... ---------- Προσθήκη 22-02-2010 στις 00:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 21-02-2010 στις 23:27 ---------- Παρτε και μια γευση http://www.dvhardware.net/article40271.html θα μου πεις παλι οτι δεν συμφωνουμε, αλλα ρε φιλε πες μου εναν λογο να παρεις netbook για να του κανεις αυτη την χρηση αντι να παιρνεις ενα netbook για να το κανεις σταθερο, παιρνεις ενα desktop για να παιζεις οτι θες και παιρνεις και ενα απλο netbook για οποια δουλεια θες που απαιτει φορητοτητα και εισαι αρχοντας... και ολα αυτα στα ιδια χρηματα που θα ριχνατε για καρτες γραφικων+ netbook+... πραγματικα δεν βλεπω καποιον λογο να εχεις για τετοια χρηση ενα netbook
kostasfalcon Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 θα μου πεις παλι οτι δεν συμφωνουμε, αλλα ρε φιλε πες μου εναν λογο να παρεις netbook για να του κανεις αυτη την χρησηαντι να παιρνεις ενα netbook για να το κανεις σταθερο, παιρνεις ενα desktop για να παιζεις οτι θες και παιρνεις και ενα απλο netbook για οποια δουλεια θες που απαιτει φορητοτητα και εισαι αρχοντας... και ολα αυτα στα ιδια χρηματα που θα ριχνατε για καρτες γραφικων+ netbook+... πραγματικα δεν βλεπω καποιον λογο να εχεις για τετοια χρηση ενα netbook Δεν ξερω ποσο ετων εισαι και ποτε πηρες 1η φορα υπολογιστη.....εχω απο το 1986! εχουν περασει απο τα χερια μου οτι μπορεις (η οχι) να φανταστεις απο home (8bit - 16bit - 32bit) και πολλα pc......το τελευταιο μου dekstop το εδωσα το 2004. Απο τοτε ειμαι μονο με laptop.....απο το 1999 ειχα και laptop και desktop μεχρι την χρονια που εδωσα τον μεγαλο. Πριν απο ενα μηνα περιπου πουλησα και ενα 17αρι laptop που ειχα (T7600 7950GTXGO NVIDIA). Σιχαθηκα τον ογκο και τα μεγαλα θορυβωδη Desktop και laptop. Το επομενο μου βημα θα ειναι ενα 13,3 - μεχρι εκει! Θα μου πεις τωρα μου λες την ιστορια της ζως σου....στα λεω αυτα για να καταλαβεις οτι ξερω πολυ καλα τι εστι Dekstop, τι εστι Laptop, τι εστι Netbook. Απο την στιγμη που μου δινεται η δυνατοτητα στο ferrari μου να κανω οτι κανω και σε ενα laptop ή Dekstop απο πλευρας εργασιων - και την δυνατοτητα να απολαυσω και οποιο παιχνιδι μου αρεσει, και ολα αυτα χωρις να πιανει χωρο να βουιζει σαν αεροπλανο και να εχει ενα τροφοδοτικο 1200watt, τοτε ναι εγω προσωπικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τις επιλογες μου......
bebis4 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 με τις εγγυησεις τι γινεται αμα το λαπτοπ παρουσιασει βλαβη και το έχεις παρει απο usa η uk και μαλιστα απο εταιρια που εδω δεν υπαρχει?
gbak Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 θα μου πεις παλι οτι δεν συμφωνουμε, αλλα ρε φιλε πες μου εναν λογο να παρεις netbook για να του κανεις αυτη την χρησηαντι να παιρνεις ενα netbook για να το κανεις σταθερο, παιρνεις ενα desktop για να παιζεις οτι θες και παιρνεις και ενα απλο netbook για οποια δουλεια θες που απαιτει φορητοτητα και εισαι αρχοντας... και ολα αυτα στα ιδια χρηματα που θα ριχνατε για καρτες γραφικων+ netbook+... πραγματικα δεν βλεπω καποιον λογο να εχεις για τετοια χρηση ενα netbook κατσε ρε bro υπαρχουν φορες ομως..που πολυς κοσμος την κανει απο το ντεσκτοπ..ειτε καποιο τριημερο ειτε σε καποιο αλλο σπιτι για καποιο χρονικο διαστημα..τι θα κανω σε αυτη την περιπτωση?...θα κουβαλαω το αρμορσουιτ μαζι μου για να μπορω να τρεξω κανα fps οπως πρεπει..? και μετα σκεψου και κατι απλο γιατι να μην παρεις κατι πιο δυνατο σε νετμπουκ..που εκτος απο κανα παιχνιδι που μπορει να σου κατσει να παιξεις..να θελησεις να προβαλεις και ενα hd1080p σε μια μεγαλη lcd χωρις προβληματα.. σε καμια περιπτωση δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις η να προβεις σε αγορα τετοιου μηχανηματος για χρηση σταθερου υπολογιστη..ειναι οντως χαζομαρα υποψιν ειμαι 35 και παιζω fps απο τοτε που βγηκαν..οποτε εχω μια εξαρτηση @bebis4 θελω να πιστευω οτι εχεις κανονικο support απο dell ελλαδος..καθως ειναι μια εταιρεια.. και το dell xps m1730 που ειχα το χα φερει απο αγγλια..και μου κατσε στραβη με το sli 8800..και μου κανε next day replace η dell με sli9800..ολα αυτα αθηνα με τλφ στην dell.. απο τα πιο αψογα RMA που χω δει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.