Προς το περιεχόμενο

τρώγοντας στο Wagamama

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο Wagamama, πρέπει να κλείσεις για να φας ή βρίσκεις άνετα;

Τραπεζάκια για 2άτομα υπάρχουν ή είναι μόνο για 4;

Σε σερβίρουν γκαρσόνια ή είναι self service φάση;

Που μπορείς να παρκάρεις, και πόσο είναι η χρέωση;

Δημοσ.

Κάνω quotes από το επίσημο site του:

extra information : wagamama athens can be found at the unique location of the luxurious golden hall shopping mall. golden hall is unique commercial centre that is a perfect combination of nature and luxury. some of the most famous Greek and international brands can be found there. golden hall provides visitors with 1500 parking spaces

Το μενού του και οι τιμές του

http://www.wagamama.com.gr/asset/gr/files/location/menus/1229676660_grk%20menu.pdf'>http://www.wagamama.com.gr/asset/gr/files/location/menus/1229676660_grk%20menu.pdf

Πηγή: http://www.wagamama.com.gr

Για τις υπόλοιπες ερωτήσεις σου πιστεύω ένα τηλέφωνο στο μαγαζί αρκεί!

Πάντως ΜΕΓΑΛΟ FAIL να μην έχει Ελληνική γλώσσα στο site του....

Δημοσ.

ντρέπομαι να τους πάρω τηλ. κ να ρωτήσω αυτά που εδώ μπορώ κ ρωτάω επειδή νιώθω πιό άνετα στην κοινότητα του Insomnia!

Δημοσ.

Σερβις έχει, αν και δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να σε επηρεάζει αυτό. Συν όλα τ' άλλα, δε νομίζω να υφίσταται εστιατόριο στον πλανήτη που να μην μπορούν να φάνε δυο άτομα, μόνο.

Εμένα πάντως επειδή το να περιμένω να αδειάσει τραπέζι είναι πραγματικά το χειρότερό μου, παίρνω και κλείνω οπουδήποτε (οπότε αν θες να είσαι σίγουρος πάρε κλπ αν και δεν είμαι σίγουρη για το κατά πόσο μπορείς να κάνεις κρατήσεις στο συγκεκριμένο)

Δημοσ.

Φανταζομαι αναφέρεσαι σε αυτο που ειναι στο golden hall.

Εγω 2-3 φορες που εχω παει εχω βρει σχετικά ευκολα τραπέζι.

Εχει σερβιτόρο που παραγγέλνεις, και τις καθημερινες 12.00-18.00 σε καποια φαγητα εχει χαμηλότερες τιμές.

Τελος καλο θα ειναι να ζητήσεις και κανα πηρούνι γιατι απο default φέρνει τσοπστικ. Και τουλάχιστον εγω δεν τα πολυκαταφέρνω.

Δημοσ.

τι ειναι το επομενο? να κλεινουμε τραπεζι στα goodys?

επισης, οι τιμες ειναι πιο ακριβες απο την αγγλια, για large ελληνες...

Δημοσ.

Ναι, ναι!!! Και τον παιδικό χώρο για ΠΑΡΤΥ!!! =ρ

Ντάξει, το παιδί θέλει να πάει οργανωμένα, ρωτάει ακόμη και αν έχει σερβιτόρους, πιστεύω ότι πρέπει να κλείσει τραπέζι.

Επίσης, μιλώντας για γκόλντεν χολ, είχα φάει και σε ένα άλλο -όχι ασιατικό, γαλλικό ή τουλάχιστον και με γαλλική κουζίνα- του οποίου το όνομα μου διαφεύγει. Υπέροχο, μάλιστα στο τέλος την κρεπ σουζέ μας την έφτιαξε στο τραπέζι (φαντασμαγορική).

Δημοσ.
Ναι, ναι!!! Και τον παιδικό χώρο για ΠΑΡΤΥ!!! =ρ

Ντάξει, το παιδί θέλει να πάει οργανωμένα, ρωτάει ακόμη και αν έχει σερβιτόρους, πιστεύω ότι πρέπει να κλείσει τραπέζι.

αλλά δεν έχω πάει κ δεν ξέρω τί να κλείσω, ποιό μέρος του είναι το καλύτερo; Ίσως κοντά

σε τζαμαρία ώστε να υπάρχει θέα;

Δημοσ.

Wagamama has a number of features that have since been adopted by many restaurants. Orders are taken via PDAs, and wirelessly networked to the kitchen. Once orders are taken, food order numbers are written on customers' paper menus and food is delivered to the table once cooked, which means dishes may not be served at the same time. Customers sit on either side of large tables, seating as many as 20 people at one table.

ασδαδσφδφγφδηγηγφασδαδσφδφγφδηγηγφασδαδσφδφγφδηγηγφασδαδσφδφγφδηγηγφ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...