De@th L0rd Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Χρειάζομαι να μετακομίσω από Θεσσαλονίκη προς Λαμία μεριά. Το σπίτι είναι γκαρσονιέρα και τα μόνο ογκώδη είναι 2 γραφεία κ ένα πλυντήριο και τα συναφή από υπολογιστή κτλ. Δεν έχω καναπέδες, κρεβάτια ντουλάπες κτλ. Ρώτησα μέχρι τώρα σε μερικές εταιρίες και μου λένε κάτι εξωφρενικές τιμές της τάξεως των 500 ευρώ. Έχω πει και στον κολλητό αν μπορεί να διαθέσει ένα όχημα που έχει αλλά πιθανότατα λόγω υποχρεώσεων (το όχημα είναι της δουλειάς), δε θα μπορέσει. Αν έχετε ιδέες ή έχετε κάνει κάτι παρόμοιο και σας βγήκε φθηνά προτείνετε. Ψάχνω κάτι που θα κοστίσει μέχρι 200-250 ευρώ. Ξέρετε αν νοικιάζει κανείς βανάκια , αγροτικά ; Οποιαδήποτε ιδέα είναι ευπρόσδεκτη αρκεί να διατηρηθεί ο σοβαρός τόνος του θέματος. Ευχαριστώ προκαταβολικά
Luxx Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 500 ευρω για τοσα λιγα πραματα!! Πολυ ακριβα ρε φιλε. Σιγουρα υπαρχουν φθηνοτερα. Εχω ακουσει, αλλα δε θυμαμαι. Παντως δεν ηταν εταιριες. Και εγω σκεφτομαι για μετακομιση, αλλα εχω παρα πολλα πραματα. Μου ειπαν οτι υπαρχει συνεργειο που αναλαμβανει μετακομιση και σου λυνει ολα τα πραματα που εχεις και μετα στα ξαναφτιαχνει. Ισχυει κατι τετοιο; Γιατι κατι κρεβατια και ντουλαπια που εχω δε χωρανε απο τη πορτα και θελουν να τα αποσυναρμολογησω ξανα.
De@th L0rd Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 500 ευρω για τοσα λιγα πραματα!! Πολυ ακριβα ρε φιλε. Σιγουρα υπαρχουν φθηνοτερα. Εχω ακουσει, αλλα δε θυμαμαι. Παντως δεν ηταν εταιριες. Και εγω σκεφτομαι για μετακομιση, αλλα εχω παρα πολλα πραματα. Μου ειπαν οτι υπαρχει συνεργειο που αναλαμβανει μετακομιση και σου λυνει ολα τα πραματα που εχεις και μετα στα ξαναφτιαχνει. Ισχυει κατι τετοιο; Γιατι κατι κρεβατια και ντουλαπια που εχω δε χωρανε απο τη πορτα και θελουν να τα αποσυναρμολογησω ξανα. Αυτή η τιμή που σου λεω ήταν αν παρείχα εγώ τα εργατικά χέρια και τα είχα όλα αποσυναρμολογημένα και πακεταρισμένα. Δεν έκανα τον κόπο να ρωτήσω πόσο θα ανέβαινε. Ελπίζω να βρώ έστω και τελευταία στιγμή μέσα στη βδομάδα γιατί πρέπει να εκκενώσω το σπίτι μέχρι το τέλος του μήνα.
evabb Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Αυτή η τιμή που σου λεω ήταν αν παρείχα εγώ τα εργατικά χέρια και τα είχα όλα αποσυναρμολογημένα και πακεταρισμένα. Δεν έκανα τον κόπο να ρωτήσω πόσο θα ανέβαινε. Ελπίζω να βρώ έστω και τελευταία στιγμή μέσα στη βδομάδα γιατί πρέπει να εκκενώσω το σπίτι μέχρι το τέλος του μήνα. πιασοκωλε η τιμη. εδω εμεις για βελγιο ελλαδα και υπερβολικα πολλα πραματα (σπιτι 3 ατομων) δωσαμε 700. δεν εχεις κανα φιλο η γνωστο να εχει δικο του βανακι; αα και πετα οτι μπορεις, μην κουβαλας σαβουρα παντως κοτζαμ θεσσαλονικη δεν υπαρχουν εταιριες που να νοικιαζουν τετοια αυτοκινητα.
frenzy Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) 500 είναι πολύ ακριβά. Tο λέγαμε και παλιότερα σε άλλο θρεντ: Δεν υπάρχει μια εταιρεία που να νοικιάζει φορτηγάκια και φορτηγά όπως στον υπόλοιπο κόσμο; Υπάρχει καποια νομοθεσία που το εμποδίζει ή απλά υπάρχει δυνατότητα και δεν το γνωρίζω; Έβλεπα τιμές στην Αμερική για μια μέρα μετακόμιση:http://www.budgettruck.com/Truck.aspx 30 δολάρια και στοιβάζεις τριάρι εκεί μέσα. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2010 από frenzy
De@th L0rd Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Απο αυτά συμπεραίνω ότι οι Έλληνες φορτηγατζήδες-μετακομιστές θέλουν να βγάλουν από την μύγα ξύγκι,της αρπακτής δηλαδή. Πάντως απο χθες ψάχνω για βανάκια κτλ, δεν έχω βρεί ΤΙΠΟΤΑ.
frenzy Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δεν παίζει κανένα κατάστημα εκεί κοντά σου με κανένα transit ή τέτοιου τύπου όχημα να πεις στον υπάλληλο να βγάλει μεροκαματάκι 200 ευρώ την Κυριακή; Αν ρωτήσεις 2-3 θα βρεις σίγουρα.
V for Vagelis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Αν έχεις δίπλωμα, ή έχει κανας φίλος που θέλει να βοηθήσει, νοικιάζεις ένα βανάκι και αν δε θες να επιστρέψεις Θεσσαλονίκη κανονίζεις να το παραδώσεις σε υποκατάστημα στο Βόλο (δε ξέρω αν υπάρχει στη Λαμία καμια εταιρία) και μετά λεωφορειάκι πχ. Δε νομίζω να κοστίζει πάνω από 100€ η ενοικίαση για μια μέρα. Βάλε και τη βενζίνη κανα 40ρι περίπου(?).
Garnele Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Ναι, προφανώς η λύση με το βανάκι θα ήταν υπέροχη, αλλά θέλει ειδικό δίπλωμα. Φαντάζομαι αυτός είναι και ο λόγος που οι μεταφορικές έχουν ξεσαλώσει έτσι.
frenzy Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 θέλει ειδικό δίπλωμα Μέχρι 3.5 τόνους δεν θέλει τίποτα ειδικό. Τουλάχιστον το δίπλωμά μου έτσι γράφει
Garnele Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Χμ, είχα την εντύπωση ότι θέλει κάποιου είδους επαγγελματικό δίπλωμα, σκεφτόμασταν να νοικιάσουμε για ροουντ τριπ και μας ζήτησε κάτι που σίγουρα δεν είχαμε. Αυτό μάλιστα ήταν και ο ίδιος λόγος που δε νοικιάσαμε και στη δική μου μετακόμιση.
frenzy Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Oχι δεν θέλει. Κάτι άλλο πρέπει να παίζει
Lucifer Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Μεταφορική με χρέωση ανά ώρα δεν υπάρχει; Πάνω έτσι είχα κάνει τη μόντα και είχε φύγει κάτι λιγότερο από 200άρι.
V for Vagelis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δε χρειάζεται κάποιο ειδικό δίπλωμα όπως λέει ο frenzy (μέχρι 3,5 τόνους και 9θέσιο). Εγώ είχα νοικιάσει ένα Vito χωρίς πρόβλημα. 40 € για 3 ώρες σε europcar γερμανίας, μια χαρά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα