Luxx Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Ειναι η τριτη φορα που το παθαινω μεσα σε διαστημα 2 μηνων, και αυτη ειναι και η πιο επωδυνη.. Δε μπορω να φαω και ποναει. Απο τι μπορει να δημιουργειται; Εχω διαβασει πολλα αρθρα. Λεει για αλλεργια σε τροφες ή φαρμακα. Παιρνω καποια συμπληρωματα. Λετε να φταινε αυτα; Το θεμα ειναι οτι τα παιρνω πανω απο 3 χρονια, αλλα τωρα εχω αφθες. Αν και το καινουριο που δοκιμασα 2 μηνες πριν, τωρα που αρχισαν και οι αφθες, μου φαινεται οτι μπορει να τις προκαλει. Ειναι tribulus, για οσους δε ξερουν αυξανει τη τεστοστερονη στον οργανισμο. Ακουω αποψεις.
Fan Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Συνήθως οι άφθες προκαλούνται από ένα λυπηρό ή στρεσογόνο γεγονός που δεν μπορεί να απωθηθεί. Δηλαδή πρέπει να βελτιώσεις την ψυχολογία σου.
PCharon Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 google > άφθες > http://www.elixnet.gr/09_02/afthes.php Αν υποψιάζεσαι πως κάποιο/α από τα πιθανά αίτια που αναφέρει μπορεί να αφορούν τη δική σου περίπτωση, τότε κάνε κάτι να τα αντιμετωπίσεις. Αν δε μπορείς να υποψιαστείς κάτι και δε μπορείς να αντιμετωπίσεις το γεγονός, καλό είναι να πας σε κάποιο γιατρό (δερματολόγο υποθέτω) να του αναφέρεις τα πάντα από ουσίες που παίρνεις, διατροφή κτλ και ίσως αυτός σε βοηθήσει και μπορέσει λόγω της εμπειρίας και της εξειδίκευσής του να αποκαλύψει το πιθανό αίτιο.
Luxx Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Τα εχω διαβασει ολα αυτα. Το μονο λογικο ειναι να με πειραζει κατι που παιρνω.. Ουτε αγχος εγω, ουτε προβλημα με το ανοσοποιητικο ( ετσι πιστευω τουλαχιστον ).
De@th L0rd Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Σταμάτα για κανα μήνα τα συμπληρώματα.
Blondeamon Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Και εγω είχα και πλένοντας 3-4 φορές τη μέρα τα δόντια μου (απο 2 πριν) χωρίς να πειράζω την πονεμένη περιοχή περάσανε. Χρόνο θέλει.
CtrlFreak Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Ρε παλαβέ αναβολικά παίρνεις?? :devil:
adi32 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Για να περασουν αμεσως μπουκωματα με σκονη σοδας διαλυμενη σε νερακι
pipiris Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Εμενα με βοηθαει και το pyralvex παντως
evabb Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 μηπως ειναι ερπης κι οχι απλες αφθες; λεω μηπως. εγω παντως θα πηγαινα δε κανα γιατρο
frenzy Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 http://www.medicinenet.com/thrush/article.htm
Adon1s Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 φιλε ειχα αυθες στο λαρυγγι διπλα στις αμυγδαλες και ηταν σαν να εχω βελονες μια ειναι η συνταγη γαργαρες με DAKTARIN αλοιφη...ειναι μια πορτοκαλι αλοιφη με γευση σαν πορτοκαλι,ειναι λιγο αθλιο αλλα εγω εκανα γαργαρες κλεινοντας την μυτη.... το κουτακι εχει και ενα κουταλακι για τις δοσεις στο τελος το φτυνεις η αν θες το καταπινεις,δεν υπαρχει προβλημα.. εγω το εφτυνα παντως σε 3 μερες ολα εφυγαν' υποψιν,το DAKTARIN σε αλλη μορφη ειναι και ενα δυαλυμμα που το παιρνουν οι γυναικες για να πλενουν τα απαυτα τους αν δε κανω λαθος...απλα για την ιστορια
frenzy Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Οπότε υπάρχει τρόπος να θεραπευτούν και οι δύο με μία χρήση.
klainmaingr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Οπότε υπάρχει τρόπος να θεραπευτούν και οι δύο με μία χρήση. :lol::lol::lol:
firewalker Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Για να περασουν αμεσως μπουκωματα με σκονη σοδας διαλυμενη σε νερακι Μαγειρικής ελπίζω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.