Προς το περιεχόμενο

Αξιόπιστο site για συγκρίσεις αμαξιων??

iced

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, θα με ενδιεφερε να ξερω καποιο αξιοπιστο site για εκτεταμενες πληροφοριες και συγκρισεις αμαξιων.. Εχετε κατι κατα νου?

Για παραδειγμα θα με ενδιεφερε να δω για αρχη τι γινεται με το νεο BMW 320 σε σχεση με Alfa romeo 159.. Και διαφορα αλλα

• Moderators
Δημοσ.

Συγκριση ως προς τι?

Αν σε ενδιαφερουν τα τεχνικα χαρακτηριστικα καθε μοντελου αναλυτικα (και αρα εμμεσως να τα συγκρινεις), μπορεις να δεις εδω:

http://www.autoevolution.com/cars

Aπλα για πολυ νεα αυτοκινητα δεν περνιουνται άμεσα τα στοιχεια.

Λεγοντας τεχνικα χαρακτηριστικα εννοω και καταναλωσεις, ειδος φρενων, σχεσεις κιβωτιου, ρυποι, μεγεθος πορτ-μπαγκαζ και οχι μονο κινητηρας-επιδοσεις-διαστασεις, ε.

Απο αξιοπιστια σκιζει παντως, δεν εχω βρει κατι λαθος μεχρι τωρα στα παρα πολλα και τωρινα και παλαιοτερα δεδομενα που κοιταζα και τα γνωριζα απο πρωτο χερι. Ισως στη λιστα με τον στανταρ εξοπλισμο να κανει λαθακια μιας και διαφερει απο χωρα σε χωρα.

PS: Υπαρχει και το http://www.autoevolution.com/moto για σας τους 2κυκλακηδες :P

Δημοσ.

Ωραια θα το εχω υποψη, απλα εψαχνα μηπως υπηρχε κατι με κειμενο το οποιο θα περιγραφει ολη την συμπεριφορα σε ολους τους τομεις... Κρατημα-φρενα κτλ... Οπως ενα cpu review ας πουμε, που συγκρινει και με αλλους, αταλαβες τι εννοω? Thanx παντως!

Νταξει ζηταω πολλα, το ξερω, απλα μηπως ξερει καποιος κατι αντιστοιχο...

• Moderators
Δημοσ.

Νομιζω οτι μονο σε συγκριτικα τεστ στον ειδικο τυπο μπορεις να βρεις κατι τετοιο. Παντα θα περιεχει το πρσωπικο στιγμα του δοκιμαστη (και ισως να παιζονται και πραγματα κατω απο το τραπεζι... U know what I mean... "γερμανικα αυτοκινητα @ automotorUNDsport)...

Οποτε κατα την ταπεινη μου αποψη, τετοιου ειδους συγκριτικα ειναι εντελως υποκειμενικα και ειναι καλα μονο για μια γευση.

Ολα τα υπολοιπα τα λενε στεγνα οι αριθμοι και τα ματια μας.

Δημοσ.

νομιζω το ΚΑΛΥΤΕΡΟ συγκριτικο ειναι το ΔΙΚΟ σου. εαν εχεις τη δυνατοτητα δηλαδη να κανεις test drive τα 2 αμαξια. δυστυχως ομως πολλες φορες τα test drive δεν ειναι διαθεσιμα η οταν ειναι σε περιοριζουν οι πωλητες. αλλα επειδη οπως σωστα ειπε το γειτονακι μου, ΠΟΛΛΑ παιζονται κατω απο το τραπεζι, μην εμπιστευεσαι τυφλα καθε ειδους συγκριτικα.. ποτε δεν ξερεις γιατι ο Α δημοσιογραφος θαβει ενα αμαξι, ενω επαινει ενα αλλο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...