mariakal Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Γνωρίζεται κάποιο πρόγραμμα, που να μετατρέπει κλάσεις (από class diagram) σε java? Για να γινω πιο κατανοητή, έχω φτιάξει τα διαγραμματα κλάσεων , ευρωστίας και ακολουθίας και μου μένει να μετατρέψω τις κλάσεις του πεδίου του προβλήματος σε java.
alex2005 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Το netbeans το κάνει αυτό. Αλλά προφανώς πρέπει να έχεις κάνει το διάγραμμα μέσα από την εφαρμογή.
mariakal Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Το domain model που έχω καταλήξει το επισυνάπτω. Δεν θα μου είναι πρόβλημα φαντάζομαι να το ξαναφτιάξω σε περιβάλλον netbeans, αρκει μετά να το μετατρέπει σε java.
sip03ds Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Ενα καλό πρόγραμαμμα είναι το rational rose
virxen75 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Ενα καλό πρόγραμαμμα είναι το rational rose καλό μπορεί να είναι, την μετατροπή σε java την κάνει?
ΠάρηςΓ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μπορείς να το κάνεις και με το χέρακι σου... Λιγοτερο χρονο θα πάρει
Dr.Fuzzy Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Στο Netbeans εγκαθιστάς το UML package, σχεδιάζεις το UML diagram που θες και μετά υπάρχει επιλογή να παράγεις τις Java Classes.
mariakal Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Dr.Fuzzy μπορείς να το περιγράψεις πιο αναλυτικά ?
Dr.Fuzzy Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Dr.Fuzzy μπορείς να το περιγράψεις πιο αναλυτικά ? Για το installation του UML plugin: Tools->Plugins->βάλε UML στο Search->κάνε Tick στο αριστερά στο Install->Install Για να το χρησιμοποιήσεις: File->New Project->UML με Java-Platform Model->Επιλέγεις τι τύπου UML diagram θες (λογικά Class στην περίπτωση σου) και σχεδιάζεις το διάγραμμα σου.
mariakal Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Στο Netbeans, ποιο από όλα να κατεβάσω? java, java SE ή java FX? ---------- Προσθήκη στις 18:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:33 ---------- ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗ: Τονίζεται ότι οι μέθοδοι των κλάσεων θα πρέπει να υλοποιηθούν πλήρως, δηλαδή να περιλαμβάνεται και το σώμα τους. Επιπλέον να υλοποιηθεί μια κλάση Main που να περιλαμβάνει τη στατική μέθοδο main μέσα στην οποία να πραγματοποιηθούν υπό τύπον ελέγχου της λειτουργικότητας τα εξής (εκτυπώνοντας κατάλληλα μηνύματα στην κονσόλα): 1. Δημιουργία των κάτωθι αντικειμένων: − 2 αντικειμένων τύπου Παίκτη − 4 αντικειμένων τύπου Χώρα (εκ των οποίων 2 τουλάχιστον θα πρέπει να είναι γειτονικές) 2. Καταχώρηση των αντικειμένων τύπου Χώρα στους Παίκτες (π.χ. 2 χώρες σε κάθε παίκτη) 3. Πραγματοποίηση των κάτωθι ενεργειών: α) Έλεγχος γειτνίασης δύο χωρών β) προσθήκη στρατιωτικών δυνάμεων σε μία χώρα γ) λήψη του ιδιοκτήτη μιας χώρας δ) διαγραφή χώρας από έναν παίκτη ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ NETBEANS? ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΩ ΤΟ CLASS DIAGRAM? ΚΑΤΙ ΔΕ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ....
virxen75 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 download( netbeans 6.8) http://netbeans.org/ οδηγίες reverse engineering [ame= ]http://www.youtube.com/watch?v=EoHkCYW72Ew&feature=related[/ame] http://netbeans.org/kb/trails/uml.html
mariakal Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Καθώς τα ερωτήματά μου στο προηγούμενο post, δεν βρήκαν απάντηση, σκέφτηκα να υλοποιήσω το class diagram που έχω φτιάξει με το χέρι... Επισυνάπτω δυο αρχεία που αφορούν την κλάση Ζάρι και Χάρτης, που είναι και οι πιο ευκολες. Από εκεί κ πέρα όμως συναντώ πολλές δυσκολίες. Μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει ότι όντως είναι σωστός ο κώδικας αφενός και εφετέρου να με βοηθήσει για τις άλλες κλάσεις? Ζάρι.txt Χάρτης.txt
virxen75 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 στο ζάρι ξέχασες μία μέθοδο "έλεγχος ρίψεων" public Square() να γίνει public Map()
alex2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Καθώς τα ερωτήματά μου στο προηγούμενο post, δεν βρήκαν απάντηση, σκέφτηκα να υλοποιήσω το class diagram που έχω φτιάξει με το χέρι... Επισυνάπτω δυο αρχεία που αφορούν την κλάση Ζάρι και Χάρτης, που είναι και οι πιο ευκολες. Από εκεί κ πέρα όμως συναντώ πολλές δυσκολίες. Μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει ότι όντως είναι σωστός ο κώδικας αφενός και εφετέρου να με βοηθήσει για τις άλλες κλάσεις? Μήπως περίμενες και την λύση της άσκησης ? Κατευθύνσεις θα πρέπει να σου δώσουμε όχι οδηγίες βήμα προς βήμα. Συγνώμη που στο λέω αυτό αλλά αν αύριο πιάσεις δουλειά δεν θα σε πάρει κανένας από το χεράκι να σου δείξει. Θα πρέπει να μάθεις να ψάχνεις μόνη σου κάποια πράγματα ζητώντας φυσικά κατευθύνσεις από ανθρώπους που ξέρουν κάτι παραπάνω. Φιλικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.