BaLsAmoMenos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Που ειναι το λαθος? Βασικα, 1500 εουρος max αντε κανα 100αρι το πολυ πανω (οχι κατω). Οθονη δεν εχω, θελω. Μου κεντρισε το ενδιαφερον μια 24αρα LED αλλα ο ThReSh, μεταξυ αλλων, προτεινε this guy here. Δεν τον ξερω τον ThReSh αλλα φαινεται ξηγημενο παιδι και εγω επειδη ειμαι αθωος τον εμπιστευομαι τυφλα οτι και να λεει (δεν κανω πλακα). Πριν με κραξετε για την σαβουρα τον 920, θα σας πω οτι δεν τειθεται θεμα αλλαγης σε i5 750 (εκτος και αν με πεισει με καποιο τροπο ο ThReSh ). Ολα τ'αλλα ας τα συζητησουμε. Ηδη με αυτες τις επιλογες και την NEC φτανουμε στα 1530 ευρω. Αν σκεφτουμε οτι θελω και keyboard+mouse+speakers (εκτος και αν παρω τιποτα σαβουρες απλα για να υπαρχουν) ειμαστε FOUL. Μηπως να παρω τα ιδια εξαρτηματα (η οποια αλλα προταθουν τελοσπαντων) απο διαφορετικα μαγαζια η και απ'εξω για να γλυτωσω καποια απο τα χρηματα και να τα επενδυσω σε καλυτερα περιφερειακα? Τελος, πειτε μου οτι ειμαι μαλκας που θελω το 3D Vision και οτι δεν χρειαζεται να το παρω γιατι δεν με ακουω. Η εστω, αν πουμε οτι βαριεμαι να περιμενω τις νεες καρτες της Nvidia (ποτε ερχονται? τιμες?), αν πεσω σε καμια απο τις τωρινες GTX (οχι την 285) μεχρι ποτε θα μπορουν να αντεχουν (τα video games) ? Και εχοντας στο μυαλο οτι μαλλον part-time στην Αγγλια δεν θα κανω πολιτικος, ποσο μπορει να κρατησει ενα τετοιο μηχανημα?
antonl Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Καλά ωρέ, σε όλα είσαι large, στον δίσκο τσιγκουνεύτηκες; Εκτός κι αν έχεις κανα raid-0 με SSD 160άρηδες και δε μας το πες
Dropsreef Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 οχι green σκληρο για να εγκαταστησεις λειτουργικο οχι chieftec τροφοδοτικο(enermax ή corsair) καλυτερο dvdrw και πιο αθορυβο το asus καλυτερη ψυκτρα η prolimatech κατα την γνωμη μου η οθονη που σου προτεινε ο thresh οντως ειναι πολυ καλη! Για amd φανταζομαι δεν ψηνεσαι ε?
mihachris Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Κρίμα να δώσεις τόσα και να μην πάρεις εναν SSD. Εξάλλου τι τον θες τον 920; Με έναν SSD θα δεις ουσιαστική διαφορά.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Υπηρχε και ο Postville στην συνθεση (μαζι με τον green) αλλα ξεφυγαμε και τον εβγαλα (χωρις να ψαξω αλλον δισκο). Δεν ξερω αλλα αν χωρεσει καπου εκει, μια χαρα.
Dropsreef Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 και ναι με ssd θα δεις οντως διαφορες....
BaLsAmoMenos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Αχ αχ, εστω οτι παω σε i5, ποσο ψηλα μπορει να τον φτασω με o/c (οχι αν τον πιεσω η τι καταφερε να κανει ο ταδε, σε λογικα επιπεδα που ειναι ευκολο να φτασει)? Καλά ωρέ, σε όλα είσαι large, στον δίσκο τσιγκουνεύτηκες;Εκτός κι αν έχεις κανα raid-0 με SSD 160άρηδες και δε μας το πες Ειχα αλλα τους χαρισα σε ενα παιδι.
Dropsreef Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Αχ αχ, εστω οτι παω σε i5, ποσο ψηλα μπορει να τον φτασω με o/c (οχι αν τον πιεσω η τι καταφερε να κανει ο ταδε, σε λογικα επιπεδα που ειναι ευκολο να φτασει)? με εντελως μα εντελως χαλαρο oc φτανει ανετα στα 3,6(χωρις καν να αλλαξεις τασεις)
BaLsAmoMenos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Απο την αλλη τωρα, καλη οθονη/i5 OR μετρια οθονη/i7? Επειδη ξερω την απαντηση, τι το λαθος εχει ο i7? Θελω ενα μηχανημα που θα το κρατησω τουλαχιστον 3-4 χρονια. Να παρω με πχ 1000 ευρω ενα καλο desktop και να κρατησω τα 500 για μια μελλοντικη αναβαθμιση δεν παιζει, θα τα φαω σιγουρα. Αν οχι εδω, στην Αγγλια στανταρ (θα εχουν να πεσουν κατι πεινες εκει ).
chrinsomnias Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Φιλε Dropsreef μπορεις να αιτιολογησεις λιγο γιατι λες οχι για chieftec psu και για green hd για εγκατασταση λειτουργικου για να μαθαινουμε κι εμεις ?
moldovan20 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δες και κάτι λίγο υπερβολικό και ποιο Xtreme CPU -------> http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=357986
Dropsreef Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 φιλε μου ριξε και μια ματια εδω με συνθεση που περιλαμβανει ssd,με μητρικη usb 3.0 sata3 e-sata και οταν βγουν οι εξαπυρηνοι amd αγορασε τον! οθονη μια απο αυτες τις δυο εφοσον εχεις το budget Nec MultiSync EA231WMi Dell LCD 24'' Ultrasharp U2410 το κουτι κοστιζει 1090€
zapermania Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 +1 στη σύνθεση του dropsreef και ειδικότερα με τν dell οθόνη με το ips panel(αν δν κάνω λάθος)!
antonl Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Φιλε Dropsreef μπορεις να αιτιολογησεις λιγο γιατι λες οχι για chieftec psu και για green hd για εγκατασταση λειτουργικου για να μαθαινουμε κι εμεις ? Οι green (ή όπως τους λέει η κάθε εταιρία) προορίζονται για storage μιας και περιστρέφονται σε χαμηλότερες στροφές (συνεπώς είναι πιο αργοί απ τους αντίστοιχους μη-green). Η chieftec, γενικά, δε φημίζεται για την υψηλή ποιότητα των τροφοδοτικών της, ειδικά συγκρινόμενη με της κατασκευάστριες που αναφέρθηκαν (χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα πως είναι «κακά» τροφοδοτικά).
Dropsreef Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Φιλε Dropsreef μπορεις να αιτιολογησεις λιγο γιατι λες οχι για chieftec psu και για green hd για εγκατασταση λειτουργικου για να μαθαινουμε κι εμεις ? Οι green (ή όπως τους λέει η κάθε εταιρία) προορίζονται για storage μιας και περιστρέφονται σε χαμηλότερες στροφές (συνεπώς είναι πιο αργοί απ τους αντίστοιχους μη-green).Η chieftec, γενικά, δε φημίζεται για την υψηλή ποιότητα των τροφοδοτικών της, ειδικά συγκρινόμενη με της κατασκευάστριες που αναφέρθηκαν (χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα πως είναι «κακά» τροφοδοτικά). με καλυψε και σε καλυψε ο φιλος antonl!δεν νομιζω οτι υπαρχει συγκριση σε θεμα ποιοτητας και αποδοσης corsair-enermax με τα υπολοιπα τροφοδοτικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.