BaLsAmoMenos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Επειδη η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας και επειδη η αυτογνωσια ειναι αρετη, εγω τον παω τον εαυτο γιατι ειμαι ισορροπημενος. Δες και κάτι λίγο υπερβολικό και ποιο Xtreme Το πηγες καλα μαστορα. Πες και τιποτα ακομα για τον Χεον. Με εψησες ομως η αληθεια ειναι. Αυτοι ειναι ξεκλειδωτοι? Φτανουν Θεο? Dropsreef, Δεν εχω κανενα προβλημα να παω σε Amd, αλλα, σε παρακαλω πες μου ΓΙΑΤΙ δεν αξιζει να παω στον i7? Δεν κανω πλακα, να μου πεις θελω για να το καταλαβω.
Dropsreef Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δεν εχω κανενα προβλημα να παω σε Amd, αλλα, σε παρακαλω πες μου ΓΙΑΤΙ δεν αξιζει να παω στον i7? Δεν κανω πλακα, να μου πεις θελω για να το καταλαβω. υπερτμημενος επεξεργαστης(με οχι χαωτικες διαφορες απο τον ι5 που να δικαιολογει την μεγαλη διαφορα τιμης) και ταυτοχρονα πανακριβες μητρικες οποτε ολο αυτο ανεβαζει το κοστος κατα πολυ! επισης ο amd 955 κλοκαρετε μια χαρα και σε επιπεδο gaming ελαχιστη διαφορα με τον ιντελ ι5!τελος με amd εχεις γενικοτερα χαμηλοτερο κοστος(χωρις να θυσιαζεις αποδοση) και γενικοτερα σαν εταιρια δεν εχει την φιλοσοφια να αλλαζει συχνα socket σε αντιθεση με την intel! σε θεμα παντως επεξεργασιας ο i5 υπερεχει συγκριτικα με τον amd955!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Φιλε Dropsreef μπορεις να αιτιολογησεις λιγο γιατι λες οχι για chieftec psu και για green hd για εγκατασταση λειτουργικου για να μαθαινουμε κι εμεις ? οι green έχουν μεγαλύτερο access time, εδώ προσπαθούμε να το μειώσουμε με SSD και θα πάμε να βάλουμε OS σε τέτοιο δίσκο για να έχει ακόμα χειρότερη αποκρισιμότητα? τώρα για τα chieftec γούστα, σε τέτοιο μηχάνημα προσωπικά δεν θα τα επέλεγα μιας και υπάρχει οικονομική δυνατότητα για καλύτερο...
Dropsreef Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 αν σε ενδιεφερε αποκλειστικα η επεξεργασια βιντεο θα σου ελεγα κοιταξε προς ι5,ι7!αν ομως ασχολεισαι και με gaming και με λιγο επεξεργασια βιντεο και με σερφαρισμα και θελεις να ασχοληθεις και με λιγο κλοκαρισμα σαν αποδοση/τιμη νομιζω πως ενας amd θα σε καλυπτε απολυτα!η ταπεινη μου γνωμη
BaLsAmoMenos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Επεξεργασια βιντεο μπορω να την κανω και στα workstations του Πανεπιστημιου (μαλλον). Το νεο pc το θελω κυριως για gaming και o/c.
Dropsreef Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Επεξεργασια βιντεο μπορω να την κανω και στα workstations του Πανεπιστημιου (μαλλον). Το νεο pc το θελω κυριως για gaming και o/c. αν το θες για gaming και o/c χτυπα ρε εναν amd βαλε και εναν ssd παρε μια καλη οθονουλα χτυπα και την 5850 και θα δεις ενα πολυ δυνατο μηχανημα! και με 1500€ παιρνεις και την dell ανετα!
BaLsAmoMenos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Σιγουρα? Γιατι μου εχει κολλησει ο 920? Βσκ, απο την στιγμη που μιλαμε για o/c το κυριοτερο που μας ενδιαφερει ειναι κατα ποσο 'ευκολοι' να κλοκαριστουν ειναι αυτοι οι επεξεργαστες. Γενικα, νεα θηρια ποτε περιμενουμε? Εντιτ: Ο 965 αξιζει τα παραπανω 20 ευρω?
Neo106 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Πολυ καλο το τελικο συστημα.Ισως αν εβαζες εναν μεγαλυτερο δισκο απο 500gb να ηταν καλυτερα γιατι το κοστος ειναι πολυ μικρο για να ανεβεις σε gb και πιστευω αξιζει.
vasilisga Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 αμα τον ενδιαφερει το o/c με amd δεν νομιζω να φτασει και πολυ ψηλα...
Dropsreef Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 βασικα θελω να σε ρωτησω το εξης: θελεις να ασχοληθεις ετσι χαλαρα με ο/c ή θέλεις να φτασεις πολυ ψηλα γιατι και αυτο παιζει τον ρολο του!απαντησε μου σε αυτο για να δουμε προς τα που θα κινηθουμε! παντως για αρκετο ξεζουμισμα εχω διαβασει τα καλυτερα για τα εξης: για socket 1156(intel):Gigabyte P55A-UD5 (s1156, DDR3, P55) για socket am3(amd):Asus Deluxe M4A79T και για ψυκτρες Prolimatech Megahalems Rev.2 CPU Cooler απλα πες μας σε τι επιπεδα θελεις να κινηθεις(εννοω να πειραξεις λιγο το συστημα ή να ασχοληθεις πιο σοβαρα) Οσο για τον amd 965 που ρωτησες δεν αξιζει τα 20€ επιπλεον καθως μιλαμε για διαφορα 200hz απο τον 955(δηλαδη 10 λεπτα να ασχοληθεις απο τον πολυτιμο χρονο σου ) Και σε παρακαλω οχι κουτακι nzxt σε τετοιο συστημα!δεν αξιζει....
BaLsAmoMenos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Οχι, θελω να το φτασω ψηλα. Δηλαδη, αν κλωτσαει ο 955 στα 4 ghz, θα ξενερωσω γιατι ο στοχος μου ειναι να ακουμπαει τα 4,5-5,0 ghz. Επισης, αντι να παω για την Dell δεν θα ηταν καλυτερο να βρω καμια με 200 ευρω λιγοτερα (240-280 ευρω) και να δωσω τα υπολοιπα σε κατι αλλο?
moldovan20 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Οχι, θελω να το φτασω ψηλα. Δηλαδη, αν κλωτσαει ο 955 στα 4 ghz, θα ξενερωσω γιατι ο στοχος μου ειναι να ακουμπαει τα 4,5-5,0 ghz. Επισης, αντι να παω για την Dell δεν θα ηταν καλυτερο να βρω καμια με 200 ευρω λιγοτερα (240-280 ευρω) και να δωσω τα υπολοιπα σε κατι αλλο? Καλά ηρέμισε .Είτε i5 ,i7 ,amd 965 c3 πάνω κάτω στα 4ghz θα είσαι.
Dropsreef Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 νομιζω οτι η παρακατω συνθεση ειναι ικανοποιητικη ωστε να σε βοηθησει να φτασεις ψηλά!(για 5ghz νομιζω τα παραλες) αν θεωρεις οτι μπορεις να περιμενεις για ssd δεκτον οθονη ωστε να μην ξεφυγουμε κατα πολυ απο το budget σου LG W2363V-WF TFT Monitor 23'' Συνολικη τιμη(κουτι+οθονη)1550€ αν τελικα δεν βαλεις ssd και αποφασισεις να πας για καλα περιφερειακα πληκτρολογιο:Razer Arctosa Silver Keyboard ποντικι:Logitech G500 Ανθρακί Μouse ηχεία:Logitech Ηχεία X-540 και το συγκεκριμενο κουτακι εχει πολυ καλο airflow και σε αυτο βοηθαει το γεγονος οτι τα καλωδια περνανε πισω απο την μητρικη τελικη τιμη 1545€(χωρις ssd)
BaLsAmoMenos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Ε μωρε, τι 4 τι 5 ghz, στους αριθμους θα τα χαλασουμε? Οχι, θελω και ssd αρα δεν με νοιαζει για καλα περιφερειακα προς το παρων. Οπως την κοβω την δουλεια, μαλλον θα παω στον 955.
moldovan20 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Άλλαξε τις μνήμες με κάτι τέτοιο στα 1600mhz αφου θες o.c
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.