Dropsreef Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 αν πας για amd ριξε μια ματια εδω!αν παλι αποφασισεις για intel ι5 δες τη συνθεση που σου εκανα λιγα Posts πιο πανω me τις μνημες που προτεινει ο φιλος moldovan! το κουτι κοστιζει 1230€
BaLsAmoMenos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Γιατι οχι αυτην την mobo? Κουτι? Τελος, οσον αφορα οθονη, την NEC EA231WMI/BK η Samsung SyncMaster XL2370? Εκτος και αν παω σε καμια 24αρα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 την NEC προφανώς...
Dropsreef Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Γιατι οχι αυτην την mobo? Κουτι? Τελος, οσον αφορα οθονη, την NEC EA231WMI/BK η Samsung SyncMaster XL2370? Εκτος και αν παω σε καμια 24αρα. Μεταξυ των 2 την NEC σχετικα με την μητρικη εφοσον ζητας υψηλα αποτελεσματα σε ο/c πρεπει να εχεις και την καταλληλη "υποδομη" ωστε να το στηριξεις!Και η συγκεκριμενη asus ειναι πολυ ποιοτικη!(αν δεν σε ενδιεφερε το o/c εννοειται πως θα σου προτεινα μια πολυ οικονομικοτερη) Τωρα σχετικαι με το κουτι που μου εδειξες οκ,why not!απλα εγω σου προτεινω το 690 advanced επειδη ειμαι κατοχος του και οντως εχει πολυ καλο airflow πραγμα σημαντικοτατο αν ασχοληθεις με o/c A!και θεωρω το 690 πιο ομορφο
BaLsAmoMenos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Η Dell αξιζει τα 100 ευρω παραπαπω απο την NEC? Εντιτ: Οκ Dropsreef, καταλαβα. Το δικο μου κουτι ειναι πιο καγκουρικο ομως. Θα εχει και τα ledακια του και θα φωσφοριζει. Pussy-magnet.
Dropsreef Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Η Dell αξιζει τα 100 ευρω παραπαπω απο την NEC? Η Dell αξιζει και 200€ παραπανω απο την Νec! Και πιστεψε με και εγω(για λογαριασμο ενος φιλου) αλλα και ο Τhresh την πληρωσαμε κοντα στα 520-530€!Αλλωστε οταν την αγορασα τον thresh ρωτησα σε pm ποσο του κοστισαν τα μεταφορικα για παραγγελια απο Αγγλια! Η τιμη που βλεπεις τωρα στα 450€ θα τη χαρακτηριζα με μια λεξη "υποδειγματικη" ---------- Προσθήκη στις 18:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:46 ---------- Το δικο μου κουτι ειναι πιο καγκουρικο ομως. Θα εχει και τα ledακια του και θα φωσφοριζει. Pussy-magnet Ναι ρε εννοειται οτι αρεσει στον καθενα!αρκει να εχει καποια χαρακτηριστικα τα οποια ειναι βασικα οταν θελεις να ασχοληθεις με o/c! σιγουρα πολυ καλυτερη επιλογη παντως απο το nzxt:-)
BaLsAmoMenos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Ε τοτε να παρω την DELL. Το nzxt το'χα βαλει γιατι εκανε 55 ευρω.
Dropsreef Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Ε τοτε να παρω την DELL. Το nzxt το'χα βαλει γιατι εκανε 55 ευρω. 75€ εκανε αλλα τελος παντων! αν εχεις το budget ορμηξε για την dell γενικοτερα απο hardware προς τα που καταληγεις?
BaLsAmoMenos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δεν εχω ιδεα. Ακομα κανω αλχημιες για να γλυτωσω φραγκα. Το μονο σιγουρο ειναι η DELL . Δεν πιστευω να αλλαξουν τιμες οπως εκανε το you με την NEC. Θα θυμωσω. Ολα τ'αλλα αιωρουνται ακομα. Ξανακοιταω την πρωτη συνθεση που μου προτεινες (1071 ευρω) μετα κοιταω την τελευταια στα 1230 ευρω. Αχ αχ δεν ξερω.
liopyr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Αυτά θα πάρεις, και την dell. Δε θα δεχθώ αμφισβήτηση, lock the thread plz, thnx.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 1) Το κουτι δεν ειναι καγκουρικο. 2) Μηπως η μητρικη δεν ειναι και οτι καλυτερο? Οχι οχι, ας το συζητησουμε λιγο. Με την συγκεκριμενη μητρικη σε λογικα πλαισια μεχρι που μπορει να φτασει ο i5? 3) Και σκληρο θελω 500 gb. Οχι "συμφερει να παρεις 1T" γιατι ΔΕΝ συμφερει. Κοντα 40 ευρω ειναι αυτα. Ενα ποντικι δηλαδη.
liopyr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Κατ'αρχήν είπα πως δεν θα δεχτώ αμφισβήτηση. Το κουτί είναι Lian Li. Μόλις το αγγίζεις νιώθεις πως αγγίζεις την Μόνικα Μπελούτσι. Μπορείς να βολευτείς και με κάποια πορνοστάρ βέβαια, your chioce. H μητρική είναι αξιοπρεπέστατο value/money, με usb3. Αν θες να δώσεις +100€ για να ξεκλέψεις λίγα MHz, δώστα κατ'ευθείαν σε γρηγορότερη cpu. Βέβαια αν τα δώσεις σε cpu, θα χρειαστεί να κόψεις από αλλού. Δεν αξίζει να κόψεις τίποτα από τα παραπάνω.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δεν αμφισβητω την κριση σας κυριε Λιοπυρε, ουτε το γουστο σας, απλα, λιγη κατανοηση ζηταω. Ωραια αφου δεν κλεβουμε που δεν κλεβουμε, δεν ειναι καλυτερο να παω στον 955 να παρω και την Gigabyte GA-770TA και να τελειωνω με'σας? Και μην μου κανεις εμενα αυτο. Δεν δινει κυρος, νευρα σπαει.
liopyr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Αν δεν είχες σκοπό να κλοκάρεις, ίσως ο 955 να ήταν και καλύτερη λύση. Αλλά από την στιγμή που και οι δύο (λογικά) θα φτάνουν πάνω κάτω στα ίδια GHz, ο intel θα σου δώσει παραπάνω σε επιδόσεις. Αξίζουν οι παραπάνω επιδόσεις τα παραπάνω λεφτά; Tricky question. Αν πω ναι, θα πρέπει να εξηγήσω και γιατί. Αν πω όχι, θα πρέπει να αναλύσουμε πόσο μαλακία είναι να δώσεις τόσα λεφτά για Pc, και θα καταλήξω σε σύνθεση των 500€.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Επειδη σε πολλα υλικα διασκεδασης (αν οχι σε ολα) ειναι μαλακια να δωσεις τοσα λεφτα η γενικα να δωσεις λεφτα, ας το αφησουμε. Δηλαδη, τι, τελειωσαμε τωρα? Βρηκαμε την Συνθεση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.