liopyr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Μια χαρά φαίνεται με τις παραπάνω προσθήκες, αν περισσύουν λεφτά μπορείς να τα ρίξεις σε καλύτερα mouse/keyboard.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Λοιπον, παραγγειλα πριν απο λιγο: Τον F3, το G500, την GA-890GPA-UD3H και το CORSAIR τροφοδοτικο. Μεχρι στιγμης 438 ευρω (μαζι και με τα 116 απο πλαισιο) . Μενουν cpu, ram, gpu, ssd, monitor, keyboard, καμια ψυκτρα και τα ηχεια. Πριν προχωρησουμε, κατι πολυ σημαντικο. Ολο το μηχανημα θα το παρω μαζι μου Αγγλια (για καποιο λογο συμφερε να το αγορασω απο δω και οχι απο'κει αν και εψαξα λιγο απο τιμες σε amazon/ebay) και επειδη δεν παιζει να με αφησουν να το κουβαλησω σε βαλιτσες στο αεροδρομιο ξερεις κανεις καμια εταιρια μεταφορικη η πως σκατα λεγεται που να στελνει εξω δεματα/κουτια και ποσο περιπου θα στοιχισει?
MasterX Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 ...SSD:INTEL 2.5" 80GB MLC - BULK 201,38€ .... τοσο ειχε το απογευμα... τωρα εχει 214!!! τι να προλαβουμε;
stm00192 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Λοιπον, παραγγειλα πριν απο λιγο: Τον F3, το G500, την GA-890GPA-UD3H και το CORSAIR τροφοδοτικο. Μεχρι στιγμης 438 ευρω (μαζι και με τα 116 απο πλαισιο) . Μενουν cpu, ram, gpu, ssd, monitor, keyboard, καμια ψυκτρα και τα ηχεια. Πριν προχωρησουμε, κατι πολυ σημαντικο. Ολο το μηχανημα θα το παρω μαζι μου Αγγλια (για καποιο λογο συμφερε να το αγορασω απο δω και οχι απο'κει αν και εψαξα λιγο απο τιμες σε amazon/ebay) και επειδη δεν παιζει να με αφησουν να το κουβαλησω σε βαλιτσες στο αεροδρομιο ξερεις κανεις καμια εταιρια μεταφορικη η πως σκατα λεγεται που να στελνει εξω δεματα/κουτια και ποσο περιπου θα στοιχισει? Στην καλύτερη για ένα δέμα των 25KG που στάνταρ ο υπολογιστής θα είναι παραπάνω... μια μεταφορική θα σου πάρει 250 - 300Ε Οπότε ίσως τελικά δεν σε συνέφερε τόσο πολύ να το παρεις από εδώ!!! Στο λέω γιατι το έψαξα και εγώ πρόσφατα διοτι φεύγω μονιμα εξωτερικο!!
BaLsAmoMenos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Σοβαρα μιλας stm00192? Τωρα τι κανουμε? Αναγκαστικα οθονη πρεπει να παρω απ'εξω και καπως να χωρεσουμε το κουτι σε βαλιτσα. Οχι ρε φουστη μου, τι 200 ευρω μου λες τωρα. Το πληκτρολογιο αυτο ειναι καλυτερο απο το X6? Οσον αφορα τον ssd υπαρχει και με 205 ρε MasterX εδω
stm00192 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Σοβαρα μιλας stm00192? Τωρα τι κανουμε? Αναγκαστικα οθονη πρεπει να παρω απ'εξω και καπως να χωρεσουμε το κουτι σε βαλιτσα. Οχι ρε φουστη μου, τι 200 ευρω μου λες τωρα. Το πληκτρολογιο αυτο ειναι καλυτερο απο το X6? Οσον αφορα τον ssd υπαρχει και με 205 ρε MasterX εδω Ω ναι δυστυχώς έτσι είναι.... Κοιτα με το αεροδρόμιο δεν νομιζω να έχεις πρόβλημα... βάλτα όλα προσεκτικά με τα κουτιά τους,παραγμισμένα με αφρώδες υλικό ώστε να μην χτυπιούνται σε μια βαλίτσα... Το κουτί επειδή είναι ογκώδες ίσως θα ήταν καλύτερα να το επέστρεφες και να έπερνες κάτι αλλο με τα χρήματα... κουτιά θα βρείς μπολικα και φθηνα στην αγγλια.... Να ξέρεις επίσης ότι ακομη και στο αεροδρομιο για οτιδήποτε πάνω από 20ΚG που είναι το δωρεάν όριο χρεώνεσαι περίπου 4Ε/kg (αναλόγως τον τιμοκατάλογο της κάθε αεροπορικής.) Εγώ μετά απο πολύ ψάξιμο πάντως και επειδή έχω πολύ πράγμα να μεταφέρω είδα οτι με συμφέρει να πάρω το αυτοκινητο.. αλλά εγώ πάω και σε αλλη χώρα (Σουηδία) για αγγλία δεν νομιζω οτι συμφέρει κάτι τετοιο!!!
BaLsAmoMenos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Αρχισα να στελνω e-mail σε μεταφορικες. Μου ηρθε η πρωτη απαντηση, 160 ευρω + φπα (δεν το καταλαβα αυτο, εννοει 160 ευρω μαζι με το φπα η 160 ευρω + οποιο ειναι το ΦΠΑ? Ντρεπομαι να τους ρωτησω κατι τετοιο ). Θα δω τι μπορω να κανω. Εν τω μεταξυ ηρθε σημερα και το storm scout απο το πλαισιο. Αυτο το κουτι ειναι τουμπανο, 8 κιλα και τεραστιο.
liopyr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Aν βγάλεις το τροφοδοτικό από το κουτί θα πέσει πιθανότατα κάτω από τα 25 κιλά. Βασικά παίζει να σου βγει και κάτω από 25 κιλά με όλα μέσα. (αν είχες πάρει το lianli που είναι πούπουλ μπλαμπλαμπλα)
BaLsAmoMenos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Πηρα πριν λιγο και την δευτερη προσφορα απο μεταφορικη 150 ευρω. Εντωμεταξυ εστειλα και e-mail στο πλαισιο αν γινεται να παρουν πισω το strom scout και να παρω κατι αλλο με αυτα τα λεφτα, περιμενω απαντηση. Θα δω τι θα κανω, οτι με συμφερει πιο πολυ. Τελοσπαντων, πισω στο topic τωρα, το G15 δεν ειναι καλυτερη αγορα απο το X6?
liopyr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Τελοσπαντων, πισω στο topic τωρα, το G15 δεν ειναι καλυτερη αγορα απο το X6? Ω, ναι!
BaLsAmoMenos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Τι να παρω τωρα απο το πλαισιο μου λετε? Το κουτι παει πισω και μενουν 90 ευρω που πρεπει να παρω κατι. Τι ομως? Αυτα που θελω στα αλλα μαγαζια ειναι πιο φθηνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.