Προς το περιεχόμενο

προβλημα στο φορματ.

Cernic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια μια μερα εκλισα τον υπολογιστη και οταν τον ξανα ανοιξα δεν μου ετρεχε τα windows και μου εβγαζε αυτο στην μαυρη οθονη που εχει πριν τρεξει τα windows.

αυτο που μου βγαζει ειναι το εξης:reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key

αφου ειδα οτι δεν μπορω να κανω κατι ειπα να το κανω φορματ εβαλα το bios να κανει εκινηση απο το cd τον windows ωραια ολα και καλα αλλα οταν ειναι να μου βγαλει τον σκλιρο για να τον κανω διαμορφοση δεν μου τον εμφανιζει και μου λεει να διαλεξω καποιο προγραμμα για να τον βρω...(ελενξα αμα δουευει ο σκληρος και δουλευει...)γτ μου βγαζει οταν ειναι να επιλεξω προγραμμα τους φακελους τον windows....

παιδια ας με βοηθειση καποιος....

προκαταβολικα ευχαριστω :-)

Δημοσ.

Έχει πρόβλημα ο σκληρός δίσκος. Δεν θα λυθεί το πρόβλημα με το format. Αν σου βγάζει τους φακέλους όπως λες και πάλι δεν γίνεται τίποτα προφανός ο σκληρός να έχει καταστραφεί εν μέρη και όχι ολοκληροτικά.

Σιγουρέψου ότι μπορείς να δείς τον σκληρο στο BIOS εκεί που λέει για Master, Slave κτλ κτλ, αν δεν υπάρχει πουθενά προσπάθησε να τον βρεις σαν Master (έχει κάτι σαν αναζήτηση-θα καταλάβεις). Αν και πάλι δεν γίνεται τίποτα τότε δοκίμασε να παίξεις με τα καλώδια του ίσως να λάσκαρε κάποιο απο τη θέση του (λίγο απίθανο), δοκίμασε να αλλάξεις τα SATA/IDE καλώδια με καινούργια όπως επίσης δοκίμασε να το συνδέσεις και με διαφορετικό καλώδιο ρεύματος απο το τροφοδοτικό.

Η καλύτερη λύση είναι να πάρεις το σκληρό και να τον δοκιμάσεις σε κάποιου φίλου σου τον υπολογιστή, έτσι μπορείς να κρίνεις αν όντως φταίει ο σκληρός ή κάτι απο τον υπολογιστή σου. Σε περίπτωση που λειτουργεί κανονικά σε διαφορετικό υπολογιστή, θα κοιτούσα να άλλαζα τροφοδοτικό πρώτα (λόγο κόστους) και έπειτα θα πήγαινα για μητρική.

Δημοσ.

Οταν λες ελεγξες τον σκληρο αν δουλευει και οντως κατεληξες οτι δουλευει πως ακριβως το κανες αυτο?Τον κουμπωσες σε αλλο μηχανακι?

Δημοσ.

θεμο οχι δεν τον κουμποσα σε αλλο μηχανακι απλα ειδα οτι εμφανιζει τους φακελους στην αναζητηση που εκανα και οτι μπορω να επιλεξω στο bios απο τι να ξεκινηση το pc...δεν ξερω πολλα πραγματα...αμα μπορειτε βοηθηστε λιγο παραπανο!:)

Δημοσ.

Λίγο-πολύ, ό,τι σου είπαν τα παιδιά:

1) Ελέγχεις τη συνδεσμολογία, να βεβαιωθείς ότι δεν έχει φύγει/χαλαρώσει κάποιο καλωδιάκι.

2) Δοκιμάζεις τον σκληρό σε PC ενός φίλου σου

3) Αν σου κάνει τα ίδια, παίρνεις άλλον :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...