sintartag Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Εχω φτιαξει μια βαση δεδομενων με φορμες ερωτηματα και αναφορες.Για να τα χρησημοποιησω ολα αυτα σε ενα προγραμμα θα πρεπει να ασχοληθω με visual studio κτλ η γινεται και αλλιως? Γιατι με το developer τησ access δεν εχεις και πολλες επιλογες Ευχαριστω
_tasos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Αυτό που μπορείς εύκολα να κάνεις είναι να ορίσεις μία φόρμα της access σαν startup φόρμα και όταν ανοίγει το αρχείο να βγαίνει αυτή, οπότε θα είναι σαν να τρέχεις μία εφαρμογή. Από εκεί κ πέρα, κάθε χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει τον κώδικα που έχεις γράψει, τους πίνακες, τα δεδομένα και να κάνει ότι αλλαγές θέλει σε αυτά. Αν δεν σε πειράζει είσαι οκ. Υπάρχει τρόπος όμως να κλειδώσεις όλα αυτά στην access και οι χρήστες να περιορίζονται μόνο στις φόρμες που εσύ έχεις φτιάξει. Δεν ξέρω πως γίνεται, αλλά το έχω δει πρόσφατα. Πάντως, έχεις περιορισμούς με την access (σε λειτουργίες κ απόδοση), και αν σε ενδιαφέρει να κάνεις κάτι πιο σοβαρό, ναι παίξε με visual studio. Το τι είναι καλύτερο για την περίπτωση σου, εσύ το ξέρεις.
sintartag Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Σε ευχαριστω πολυ.Για αρχη θα το δουλεψω με access και μετα βλεπουμε..εχει ο θεος ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.