witty Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Καλημέρα, Ένας από τους ενδιαφερόμενους αγοραστές που είδε το αυτοκίνητο μου είπε το εξής: Θέλει να το κάνει δώρο - έκπληξη στον αδερφό του. Δηλαδή να πάει σπίτι του να του δώσει το κλειδί και να του πει να κατέβει στην είσοδο να το πάρει. Όμως δε θέλει να πληρωθεί δύο φορές η μεταβίβαση, μία από εμένα σε αυτόν και μία από αυτόν στον αδερφό του για να γλυτώσει τα έξοδα. Μου λέει να μου δώσει τα λεφτά αύριο, να το πάει τη Πέμπτη στον αδερφό του και την Παρασκευή να γίνει η μεταβίβαση. Τι μπορεί να γίνει ώστε και αυτός να κάνει την έκπληξη του αλλά και εγώ να είμαι καλυμμένος? Ρωτάω γιατί στο ενδιάμεσο αν συμβεί κάτι με το αυτοκίνητο, εγώ θα τρέχω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Για να γινει η μεταβιβαση στο ονομα του αδερφου του, πρεπει ή να παρεβρισκεται ή να εχει κανει εξουσιοδοτηση, δηλαδη να μη το μαθει δε παιζει... PS: Θελω κι εγω να μου κανουν δωρο αυτοκινητα
Freakster Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 εαν σου δώσει τα λεφτά πρώτα.. αυτός θα χάσει αν κάνει το παραμικρό.. Μπορείς να δηλώσεις κλοπή ξερω γω.. Εγώ θα του έκανα τη χάρη για μια μέρα.
kage Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 γιατι να μην παει την πεμπτη το πρωι το αυτοκινητο και στο καπακι μετα την εκπληξη να γινει η μεταβιβαση στα κεπ? μην κανεις τιποτα αν δεν παρεις λεφτα... εγω παντως αν ειναι ακριβο το αυτοκινητο σου και σε συμφερει θα του λεγα πληρωνω εγω την 1η μεταβιβαση... αν παλι ειχα(ή μπορεις να βαλεις για λιγες μερες) μικτη ασφαλεια μπορει και να του το δεινα αφου ειχα παρει τα λεφτα. Edit:τωρα ειδα ημερ/νιες τελικα τι εγινε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.