qspock Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Το προβλημα ειναι στο οτι δεν παιζουν το κεντρικο σου και το μπασο. Αρα κατι παιζει με τα καλωδια πιθανως. Εχεις βαλει 5.1 στις ρυθμισεις σωστα? Δες τα καλωδια, απο την καρτα ηχου αυτο που εξηπηρετει τα 2 ηχεια που δεν ακουγονται (κεντρικο και μπασο) πρεπει να ειναι μια πορτοκαλι υποδοχη.
darksoho33 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 κανε τα τεστ αλλαξε μεταξυ τους θεσεις τα καλωδια. το μπασο οταν παιζεις ταινιες λειτουργει? πηγαινε στις ρυθμισεις τις creative και εκει που επιλεγεις τον τυπο ηχειων αλλαξε και βαλε αλλη μαρκα. εμενα ετσι μου επαιζαν τα παλια.
trihas4 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 καλημερα παιδια εκανα χτες format στον υπολογιστη μου και δεν εχω ηχο.δν μου βγαζει ουτε το control panel ου ειχε στα xp.εχω κανει install απειρες φορες την γραφικων και αλλα drivers απο το επισημο site της εταιριας αλλα τπτ.τα windows ου εβαλα ειναι τα 7.η μητρικη ειναι η P55 PRO ASROCK και η ηχου της μητρικης η on board 7.1 CH HD Audio (VIA® VT1708S Audio Codec with QSound).
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Στο device manager βλέπεις την κάρτα ήχου ; υπάρχουν συσκευές με κίτρινο ερωτηματικό ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.