Προς το περιεχόμενο

OMG σέρνονται τα πάντα τα φωτα σας!

Street-Fighter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ημουν στα windows και ξαφνικά πάγωσαν ολα :lol::lol::lol: γελαω και λεω οχι παλι δεν έκανα τίποτα :-( κανω reset παω να μπουταρω τίποτα λεω ωχ παμε για φορματ ξανα κανω reset και παταω να τσεκάρει για errors τίποτα ολα τζιτζι λεει μπαίνω στα windows παγωνουν ολα λεω αμαν κανένας σκληρός θα τα εφτυσε.

Μπαίνω στο ubuntu (ειναι σε αλλο σκληρο) περιμένω περιμένω να μπουταρουν 40 δεύτερα και βαλε :shock: omg τι γίνεται κολλάει σε κάποια φαση παταω power off μετα απο κανα 2λεπτο power on bootαρα στα ubuntu μπαίνω και σέρνεται και αυτο ολα σέρνονται ξαφνικά τα φωτα σας!!!

Cpu βαράει 42βαθμους o/c δεν του εχω κανει never.

plz help

Δημοσ.

Δεν μπορω παγώνουν ολα και σε safe mode τωρα ειμαι σε ubuntu και παίρνω back up τη μουσική μου σέρνεται για 1 gb εχουν περάσει 5 λεπτα.

Η φαση ειναι οτι και στα ubuntu σέρνομαι ανοίγω φακέλους μου που ειναι μεσα στον 80αρι (250αρης ειναι των windows) και κολλάει για μια στιγμή γινεται το κλασσικό γκρι χρώμα και μπαίνει μετα απο 14 δευτερόλεπτα πανω κατω..

Και στο boot των bios μου φαίνεται κανει παραπάνω..

Aπορια αν χάλαγε ο σκληρός θα μπορούσα να δω τα αρχεια??

---------- Προσθήκη στις 15:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:55 ----------

Ακούω και κατι μπιπ σε χαμηλές συχνότητες που και που......Αν βοηθαει σε σιγανές όμως...

Δημοσ.

Λυστο ολο και ασε μονο cpu,ram &gpu πανω.Προσπαθησε να μπεις ετσι στο λειτουργικο.Αν δεν μπαινει ή κολλαει τοτε κατι δεν παει καλα να ξερεις.. :P:p:p

Τρεξε memtest bootable...Αν και το πιθανοτερο ειναι (την στιγμη που λες οτι εβαλες λειτουργικο που ητανε σκληρο τοτε καπου αλλου βρισκεται το προβλημα) μητρικη....

Παλιοτερα μου ειχε τυχει pc το οποιο εμπαινε windows και σε ακυρες στιγμες κολλουσε το συμπαν..Τα ειχα τσεκαρει ολα και μολις αλλαξα μητρικη ολα δουλευανε ρολοι...

Δημοσ.

Ναι αμε δωσε μου 3000αρικα κ παίρνω.

Δεν νομίζω να είναι μητρικη μάλλον μνήμες θα είναι τεσπα προτεραιότητα έχουν τα δεδομένα μετά θα το τα τεστ.

Δημοσ.

Ειχα το ιδιο προβλημα στο pc του αδερφου μου και ηταν ο δευτερος δικος, οχι αυτος με τα windows. Οταν τον αποσυνδεσα ολα ηταν μια χαρα, οταν τον συνεδεα ολα κολαγαν. Τελικα πήρα backup με τα χιλια ζορια, και τον πεταξα!

Δημοσ.

Γιαυτο παίρνω back up και αν σου πω οτι σήμερα που το έσβησα μου το έκανε θα γελάσεις..

Omg γιαυτό τρελάθηκα.

Btw τωρα παει καπως καλύτερα αλλα δεν εχω κανει restart ακομα.

Με το που τελειώσω θα τσεκαρω ξανα μια τα windows μετα το cd για το memory test και βλέπουμε.

Το θέμα ειναι να εντοπίσω το πρόβλημα γιατι αν οχι τοτε άσχημα τα πράγματα.

---------- Προσθήκη στις 17:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:20 ----------

Λοιπον πείρα back up τα αρχεια μου εκανα restart και μπήκα στα 7αρια ολα πανε ομαλά :S

Τι τεστ να τρεξω για να δω περα το memorytest?

Για σκληρούς τι υπάρχει?

Δημοσ.

Βασικά άσε συνδεδεμένα μόνο τα βασικά υποσυστήματα και ένα dimmάκι RAM και δοκίμασε να τον ξεκινήσεις έτσι (εναλλάξ οι RAM). Αν ξεκινήσει, τότε ξεκίνα κι εσύ να προσθέτεις υποσυστήματα (DVD-R, έξτρα σκληρούς, physics κάρτες, RAM, PCi συσκευές κλπ) ένα-ένα μέχρι να βρεις ποιο φταίει.

Δημοσ.

Λοιπόν κάνω το ποστ αυτο σε περίπτωση που πάθουν αλλοι το ιδιο.

Ο λόγος λοιπόν που σερνόταν ηταν διότι το τροφοδοτικό δεν έφτανε να δώσει ρεύμα στο σκληρό με αποτέλεσμα να ζορίζεται όλο το pc.

Η λύση; απλή η άλλο τροφοδοτικό ή να βάλετε ενα ακόμα καλοδιάκι (εγω αυτο έκανα) ξέρετε απο τα τροφοδοτικά που εχουν αποσπόμενα.

Αυτα.

Η βλακεία ηταν οτι το ολο θεμα έγινε επειδή άλλαξα πρόσφατα καρτα δικτύου απο usb σε pci με αποτέλεσμα ωρες ωρες να συμβαίνει το παραπάνω..

Ολα έχουν τη λυση τους...

Υ.Γ. Γιαυτο ακουγα και τους σιγανούς ηχους ηταν ο σκληρός που προσπαθούσε να ανάψει :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...