thanos713 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Πώς ακριβώς θες να είναι? Δεν είμαστε Uri geller να διαβάσουμε το μυαλό σου... Έχεις τίποτα που να μοιάζει με αυτό που θες?
virxen75 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 γενικά για να γράφεις και στα 2 απλά κάνε το έτσι. γράφει σε αυτό το κουτί που κλικάρεις. > Public Class Form1 Dim focusedTextBox As TextBox Private Sub Button14_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button14.Click focusedTextBox.Text = "" End Sub Private Sub Button7_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button7.Click focusedTextBox.Text += "7" End Sub Private Sub Button8_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button8.Click focusedTextBox.Text += "8" End Sub Private Sub Button9_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button9.Click focusedTextBox.Text += "9" End Sub Private Sub Form1_Load(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Me.Load focusedTextBox = TextBox1 End Sub Private Sub TextBox1_MouseClick(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.MouseEventArgs) Handles TextBox1.MouseClick focusedTextBox = TextBox1 End Sub Private Sub TextBox2_MouseClick(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.MouseEventArgs) Handles TextBox2.MouseClick focusedTextBox = TextBox2 End Sub End Class έφτιαξα το καθαρισμός 7,8,9 φτιάξε τα υπόλοιπα με τον ίδιο τρόπο.
virxen75 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 π.χ η πρόσθεση > Private Sub Button10_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button10.Click If (TextBox1.Text.Trim() <> "" And TextBox2.Text.Trim() <> "") Then MsgBox(CStr(CDbl(TextBox1.Text) + CDbl(TextBox2.Text))) End Sub αντί msgbox βάλε το π.χ. το label1.text αφού το θες σε label. κάνε τις αλλαγές και στείλε το νέο solution σε zip.
thanos713 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Μήπως θες κάτι σαν αυτό? http://www.mediafire.com/?detknwyzyzz
virxen75 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Μήπως θες κάτι σαν αυτό? http://www.mediafire.com/?detknwyzyzz από ότι έχω καταλάβει ναι κάτι τέτοιο θέλει. απλά αυτό που έστειλες έχει μερικά bugs.
thanos713 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δεν έχει μερικά, είναι γεμάτο... Δεν είναι δικό μου, την έχω παρατήσει την VB. Επειδή εγώ δεν έχω VS εγκατεστημένο, μπορείς να παραθέσεις εσύ κώδικα γιατί μπορεί να είναι λανθασμένος ο δικός μου?
virxen75 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δεν έχει μερικά, είναι γεμάτο... Δεν είναι δικό μου, την έχω παρατήσει την VB. Επειδή εγώ δεν έχω VS εγκατεστημένο, μπορείς να παραθέσεις εσύ κώδικα γιατί μπορεί να είναι λανθασμένος ο δικός μου? σε ποιον κώδικα αναφέρεσαι?σε αυτό που δεν είναι δικό σου?
thanos713 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 σε ποιον κώδικα αναφέρεσαι?σε αυτό που δεν είναι δικό σου?Να στείλεις κάτι που να μοιάζει με αυτό... Εγω μπορώ να στείλω αλλά δεν εγγυόμαι τιποτα...
SpirosLouis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Πες μου απλά ότι άμα αλλάξω το σήμα της πρόσθεσης και το κάνω διαίρεση,πολλαπλασιασμό κτλ είναι οκ από μέρους πράξεων. Άμα είναι και έτσι πρέπει να τελειώσαμε κιώλας.
thanos713 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Πες μου απλά ότι άμα αλλάξω το σήμα της πρόσθεσης και το κάνω διαίρεση,πολλαπλασιασμό κτλ είναι οκ από μέρους πράξεων. Άμα είναι και έτσι πρέπει να τελειώσαμε κιώλας.Το θέμα όμως δεν είναι να το κάνεις, είναι να μάθεις κάτι από αυτό... ---------- Προσθήκη στις 18:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:50 ---------- Τέλος πάντων,δες εδώ. Βάζεις 3 textbox Το ένα readonly = true και τα άλλα κανονικά. Στο readonly βάζε το αποτέλεσμα. Στα άλλα δύο μπορεί να βάζει ο χρήστης αριθμούς. Άμα θέλει να κάνει πρόσθεση να τικάρει το radiobutton1. Άμα θέλει αφαίρεση το radiobutton2 και τα λοιπά. Για να υπολογίζει το άθροισμα βάλε ένα κουμπάκι άλλο. Σχεδίασε την φόρμα σου όπως αυτό που έχω ανεβάσει εγώ και μετά πάει ο κώδικας. Επίσης, δες αυτό το βίντεο που έχει τα βήματα από την αρχή. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=K2vqJxvg6JM&feature=fvw[/ame]
virxen75 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Το θέμα όμως δεν είναι να το κάνεις, είναι να μάθεις κάτι από αυτό... ---------- Προσθήκη στις 18:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:50 ---------- Τέλος πάντων,δες εδώ. Βάζεις 3 textbox Το ένα readonly = true και τα άλλα κανονικά. Στο readonly βάζε το αποτέλεσμα. Στα άλλα δύο μπορεί να βάζει ο χρήστης αριθμούς. Άμα θέλει να κάνει πρόσθεση να τικάρει το radiobutton1. Άμα θέλει αφαίρεση το radiobutton2 και τα λοιπά. Για να υπολογίζει το άθροισμα βάλε ένα κουμπάκι άλλο. Σχεδίασε την φόρμα σου όπως αυτό που έχω ανεβάσει εγώ και μετά πάει ο κώδικας. επειδή δεν έχεις visual studio εγκατεστημένο δεν έχεις δει την φόρμα που έχει στείλει με την μορφή που θέλει
thanos713 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Γι αυτό ρώτησα αν μοιάζει αυτό που έστειλα με αυτό που θέλει...
virxen75 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 όσο αφορά τον κώδικα ========================== 1) πρέπει να ελέγχει ότι υπάρχουν δεδομένα στα κουτιά και δεν είναι κενά ("") πριν προβεί στις μετατροπές(σε αυτό που έστειλες πάτα υπολόγισε με κενά τα κουτια) 2) πρέπει να ελέγχει ότι υπάρχει μόνο 1 υποδιαστολή στον αριθμό και να απαγορεύει την εισαγωγή 2ης. 3) αν ξεκινήσω με υποδιαστολή τον αριθμό να μετατρέπεται αυτόματα σε 0, 4) να αναγνωρίζει σωστά την υποδιαστολή με βάση τα regional settings του συστήματος του υπολογιστή που τρέχει η εφαρμογή,για να γίνονται σωστά οι μετατροπές. 5) αν ο 2ος αριθμός είναι 0 απαγορεύεται η διαίρεση. 6) δεν επιτρέπονται χαρακτήρες αλλοι από τους αριθμούς,κομμα και το - 7) το - υπάρχει το πολύ 1 φορά και αυτή στην αρχή του αριθμού
thanos713 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Άμα το θες τόσο εξελιγμένο πάω πάσο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.