Προς το περιεχόμενο

Σπουδές στην Αγγλία

becausE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι για σπουδές στην Αγγλία και θέλω να μάθω τι απαιτήσεις έχουν τα περισσότερα πανεπιστήμιά. Μπήκα επίσης στο UCAS αλλά δεν έβγαλα και τόσο άκρη κανείς έμπειρος να με φωτίσει;

Δημοσ.

Πες και τιποτα παραπανω ρε ψηλε για να σε βοηθησουμε.

Τι πτυχιο Αγγλικων εχεις? Απολυτηριο? Ποσο χρονων εισαι? Που μενεις? Που βγαινεις τα βραδυα?

Δημοσ.

Πτυχίο Αγγλικών έχω ecpe που από όσο ξέρω για σπουδές δεν μετράει μετά από 2 χρόνια τα οποία συμπληρώνω φέτος:mad:. Απολυτήριο φέτος θα πάρω βαθμό υπολόγισε γύρο στο 15

Δημοσ.

Με λειζερ εχει κορεσμο τωρα. Ισως με φωτοσπαθο και αυτο μονο για την μπουγατσα με τυρι αντε και καμια τυροπιτα.

1) Για Γεωπονια (θετικη επιστημη ειναι τουτο?) ψαξε στο UCAS (course search) για Unis με αυτο το course.

2)Ψαξε και στις ιστοσελιδες αυτων των Πανεπιστημιων τι modules εχει το καθε course γιατι, να ξερεις, ανεξαρτητα αν 2 Πανεπιστημια εχουν το ιδιο course, ειναι πολυ πιθανον να εχουν διαφορετικα μαθηματα και δομη.

3) Κοιτα τα requirements οσον αφορα IELTS και TOEFL (μια απο αυτες τις 2 εξετασεις θα δωσεις γιατι το ecpe (τι ειναι παλι τουτο?) εληξε).

4) Αν η ιστοσελιδα του Πανεπιστημιου δεν λεει για Ελληνες υποψηφιους(υπαρχουν καποια που λενε) και τι βαθμο απολυτηριου θα πρεπει να κατεχουν, στειλε e-mail στο καθε ενα Πανεπιστημιο που σε ενδιαφερει και πες τους οτι εισαι Ελληνας και επειδη η Ελλαδα ειναι οικος ανοχης αποφασισες να φυγεις για Αγγλια. Υστερα ρωτα τους τι βαθμο απολυτηριου θελουν η αν θελουν υψηλους βαθμους σε συγκεκριμενα μαθηματα μονο.

Thank you for your time.

Δημοσ.

3) Κοιτα τα requirements οσον αφορα IELTS και TOEFL (μια απο αυτες τις 2 εξετασεις θα δωσεις γιατι το ecpe (τι ειναι παλι τουτο?) εληξε).

Το ECPE είναι το Michigan (proficency)

Δημοσ.

Πέρα απ' τα καθαρά ακαδημαϊκά, αν δεν αντέχεις την πολλή βρόχα και συννεφιά σπούδασε νότο, από Λονδίνο και κάτω. Αν δεν έχεις λεφτά να πληρώσεις το πανεπιστήμιο (δίνουν και δάνεια αλλά είναι αρκετά τα λεφτά) θα πας Σκωτία αλλά θα ξεχάσεις τί χρώμα έχει ο ήλιος. χαχαχαχα

Δημοσ.
Πέρα απ' τα καθαρά ακαδημαϊκά, αν δεν αντέχεις την πολλή βρόχα και συννεφιά σπούδασε νότο, από Λονδίνο και κάτω. Αν δεν έχεις λεφτά να πληρώσεις το πανεπιστήμιο (δίνουν και δάνεια αλλά είναι αρκετά τα λεφτά) θα πας Σκωτία αλλά θα ξεχάσεις τί χρώμα έχει ο ήλιος. χαχαχαχα

Σιγά μην γίνει και βρυκόλακας.

Δημοσ.
Σιγά μην γίνει και βρυκόλακας.

κανονικός κόμης θα γίνει

323px.jpg

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Στη Σκωτία το φθινόπωρο, χειμώνα, άνοιξη η ηλιοφάνεια είναι τόσο περιορισμένη ώστε δεν είναι απίθανο να περάσουν τρεις μήνες χωρίς να δεις ήλιο. Και όχι μόνο αυτό αλλά ρίχνει ένα διαρκές ψιλόβροχο σα να ψεκάζει κάποιος με σπρέι το οποίο κρατάει επίσης για μήνες, με διακοπές φυσικά, όχι όπως η συννεφιά η οποία δε φεύγει καθόλου. Αυτό σε συνδυασμό με τη γρανιτένια πρόσοψη των κτηρίων (Εδιμβούργο, Γλασκώβη, Αμπερντίν έχω δει) δημιουργεί ένα Gothic environment που μπορεί να αρέσει σε κάποιους ενώ άλλοι ίσως να μην το αντέχουν. Πολύ σοβαρά αναρωτιόμουν μήπως το όνομα Scot - land έχει σχέση με την ελληνική λέξη σκοτία που σημαίνει.. σκοτάδι. Γι' αυτό συμβουλεύω τους υποψήφιους προς φοίτηση στ' αγγλικά πανεπιστήμια να πάρουν υπόψη και τον παράγοντα του κλίματος - τέρμα κάτω το κλίμα είναι σαφώς πιο κοντά στο ελληνικό.

Δημοσ.

και δω ελβετια μερια το ιδιο παιζει ... αντε να ειδα 2 φορες τον ηλιο ολο το χειμωνα και αυτο για λιγες ωρες... τουλαχιστον εδω δεν βρεχει και οταν το κανει ειναι αυτο το ψιλοβροχο που αναφερετε παραπανω...

Δημοσ.

εγώ δεν πλήρωσα δραχμή μου τα πληρωσε ολα η ευρωπαική ενωση

Δημοσ.
εγώ δεν πλήρωσα δραχμή μου τα πληρωσε ολα η ευρωπαική ενωση

;;; Ενδιαφέρον για εξήγα..:-D

Μια επιλογή είναι και Ολλανδία που έχω πάει και εκεί και έχω μαγευτεί

Θα πάω σήμερα να ρωτήσω την ημερομηνία έκδοσης/τύπωσις του πτυχίου μου μπας και ισχύει ακόμα

Δημοσ.

Μην χαιρεσαι becausE γιατι απο το 2006, αν δεν κανω λαθος, αλλαξε ο νομος στην Αγγλια και απο τζαμπε πληρωνουμε και εμεις και τα Αγγλακια. Μονο δανειο τωρα αν δεν μπορεις να τα δωσεις κανονικα. Βεβαια, οπως ειπε αλλος πιο πριν, η Σκωτια εξακολουθει να ειναι τζαμπα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...