Προς το περιεχόμενο

Δεν τρεχει ο php κωδικας σε flash σελιδα

Nik0s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις παρατηρησερις εν γνωση μου τα αφηνω ανοικτα τα tags γιατι παντα χρησιμοιποιεω τελευταιες εκδοδεις firefox, chrome που δεν ειχαν εδω και χρονια προβλημα με τα ανοικτα tags.

ν βαλω την php πριν το body θα εχω ως αποτελεσμα ο μετρητης να παρουσιαζεται πρωτιστως του flash object ενω εγω θελω εν συνεχεια.

Απο την αλλη ομως στις κρυφες λειτουργιες πρπεει να βρεθει πρωος να παρουσιαζονται σε λευκη σελιδα.

Μπορεις σε παρακωλ να με βοηθησεις με αυτο?

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ευχαριστω για τις παρατηρησερις εν γνωση μου τα αφηνω ανοικτα τα tags γιατι παντα χρησιμοιποιεω τελευταιες εκδοδεις firefox, chrome που δεν ειχαν εδω και χρονια προβλημα με τα ανοικτα tags.

καλημέρα,

εσυ χρησιμοποιείς τελευταιες εκδοδεις firefox, chrome κτπ οι υπόλοιποι τους ρωτάς τι χρησιμοποιούν?

εδω υπάρχουν κολλημένα άτομα που χρησιμοποιούν μόνο explorer που προσωπικά ούτε να τον βλέπω δεν θέλω πόσο μάλλον να το χρησιμοποιώ...

(όταν βλέπεις έναν browser να κολλάει με την παραμικρή βλακεία και να σου εμφανίζει σφάλμα σημαίνει ότι απαιτεί τον ΤΕΛΕΙΟ κώδικα και ναι μεν αυτό είναι σωστό αλλα απο την άλλη όταν μπορείς να το αποφύγεις και ξέρεις ότι δεν είναι σπουδαίο σφάλμα γιατί να του βγάζεις του αλλουνου την πίστη... αυτά για τους browsers... )

ν βαλω την php πριν το body θα εχω ως αποτελεσμα ο μετρητης να παρουσιαζεται πρωτιστως του flash object ενω εγω θελω εν συνεχεια.

πριν το τελείωμα του body εννοεί και όχι πριν την αρχή του, γιαυτό σου έγραψε άλλωστε και το </body> ...( εσυ βάλε το ανάμεσα στο </div> και στο

</body> και λογικά θα σου εμφανίζεται μετά το flash object... ;) )

Απο την αλλη ομως στις κρυφες λειτουργιες πρπεει να βρεθει πρωος να παρουσιαζονται σε λευκη σελιδα.

Μπορεις σε παρακωλ να με βοηθησεις με αυτο?

όταν λες κρυφές λειτουργίες ποιες εννοείς? τους μετρητές και περι στατιστικών για το site σου? sorry απλα πριν απο λίγο ξύπνησα και μέχρι να στρώσω ... θέλω χρόνο... :-D:-D

αν εννοείς πάντως για τους μετρητές και τα συναφή δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι αφου όπως είπε προηγουμένως και ο Leatherwolfgr υπάρχουν τα logs του server και τα Google analytics που σου λύνουν τα χέρια σε αυτό ...

εγω θα στο ξαναπώ πάντως και θα το ρισκάρω με την πιθανότητα να με βρίσεις :fear::fear:

ΒΓΑΛΕ αυτούς του μετρητές σου χαλάει τελείως το site και την εικόνα του.. :rolleyes::rolleyes:

αυτά ,

παω να πιω κανένα καφέ για να στρώσω γιατί δεν την παλεύω...

Δημοσ.

Καθολου δεν θα σε βρισω εχεις το δικαιωμα να λες την αποψη σου και προσωπικα την σεβομαι και εχεις δικιο. δεν θα βγαλω ομως τον μετρητη απλα θα του μικρυνω το fonr size. Aρεσει πολυ να τον βλεπω δεν ξερω γιατι, ισως γιαιτ κουραστηκα να τον φτιαξω :-)

Eανα αυτο που ειπατε με τα tags αλλα δεν ξερω τι καταφερα με αυτο. Η παρουσιαση ειναι η ιδια. Αληθεια για ποιο λογο μου το προτεινατε αυτο?

Οσο για σερβερ λογκσ και αναλυτικς δεν τα θελω μαρεσουν τα στατιστικα που βλεπω εγω με http://tech-nikos.gr/?action=log :-)

Αν κλικαρεις θα δεις και μονςο σοθ οτι τα στατιστικα βγαινουν μετα την σελιδα ενω εγω θελω σε καθαρη σελιδα, αυτο πως θια γινει?

Δημοσ.
Οσο για σερβερ λογκσ και αναλυτικς δεν τα θελω μαρεσουν τα στατιστικα που βλεπω εγω με http://tech-nikos.gr/?action=log :-)

Αν κλικαρεις θα δεις και μονςο σοθ οτι τα στατιστικα βγαινουν μετα την σελιδα ενω εγω θελω σε καθαρη σελιδα, αυτο πως θια γινει?

Θα φωνάξεις μόνο την σελίδα με τα στατιστικά σου

Δημοσ.

Κανε κλικ πανω στο λινκ που εδωσα που υποτιθεται την καλει απευθειας να δεις οτι βγαζει παλι την σελιδα μου πρωτα.

Αυτο συμβαινει γιατι στην σελιδα εχω ενα include

>
<HEAD>

<? include "/home/nikos/www/MyCounter.php" ?>

more html data

το οποιο καλει το module και αυτο ελενχει αν υπαρχει extra attached variable string sto adress url οπου και του αλαλυει την τιμη εν προκειμενω η μεταβλτητη ειναι η 'action' και η τιμη της ειναι η 'log'.

Δηλαδη τα στατιστικα δεν ειναι κωδικας αλλης σελιδας αλλα καλουνται απο την αρχικη index.php σελιδα καλωντας μια συναρτηση του MyCounter.pm το οποιο το εχω include στο index.php

Δημοσ.

Γενικά αυτό που θες να κάνεις είναι απλό.

Εγώ όταν θέλω να έχω τέτοια λειτουργία στο site

π.χ. index.php?page=products ----> καλεί την σελίδα με τα προϊόντα

Index.php?page=contact ----> καλεί την σελίδα της επικοινωνίας

χρησιμοποιώ τα include...

>
switch ($page)
{
 case "gallery":
   include("gallery.php");
 break;

case "contact":
   include("contact.html");
 break;

default:
   include("index.php");
 break;
}  

Δημοσ.

Σωστο με condition block γινεται η δουλεια σε περιπτωση που καποιος θελει να εχει πολλαπλα php scripts.

Eγω ομως περα απο το index.php και το MyCounter.pm module δεν θελω να εχω καμια αλλη σελιδα. Το module αναλαμβανει τις λειτουργιες σχετικα με τα statistics log.

Aρα το προβλημα παραμενει πως θα τα εμφανιζω σε blank page.

Δημοσ.
Με μπερδεύεις...

Εάν από την Index σου βγάλεις το Include δεν θα τρέξει μόνο to flass τι και εάν γράψεις http://tech-nikos.gr/?action=log ??

Εαν από την Index μου βγάλω το Include το flash object θα τρεξει κανονικα, ο παρακατω κωδικας ειναι που δεν θα μπορεσει να υπολογισει τον μετρητη αφου η συναρτηση counter που καλω βρισκεται εντος του MyCounter.pm module

>
html data
</div>

<?
$PageID = 1;
$counter = counter($PageID);
echo "<center><h4><font color='orange'>Αριθμός Επισκεπτών: $counter</h4>";
?>

</body>
</html>

Δημοσ.

Ναι αυτο θα γυρνουσε τα στατιστικα μπαινω ομως σε διαδικασια να φτιαξω νεα εξτρα σελιδα μονο για αυτην την δουλεια πραγμα που δεν το θελω.

Ετσι πως ειναι τα πραγματα τωρα λειτουργουν και το μονο που χρειαζεται ειναι ενα statement για να εμφανζιει τα results se leykh selida.

Δημοσ.

Πλάκα μου κάνεις τώρα????

Μπαίνεις σε διαδικασία να γράψεις 5 γραμμές κώδικα??

Λοιπόν τελευταία προσπάθεια μου να σε βοηθήσω

>
<?php
if ($_GET['action'] == "stats")
{

}
else
{
?>
ΕΔΩ ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΟ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FLASH
<?php
}
?>

αν και το πιο σωστό είναι με τα include που σου είπα προηγουμένως

Δημοσ.

Με παρεξηγησες! δεν φοβαμαι μην κουραστω, αυτο που δεν θελω ειναι να αλλξω την δομη απο το οπως ειναι τωρα.

Δηλαδη θελω το index.php και το module, τιποτα αλλο παραπανω.

Η τελευατια λυση που μου προτεινεις προϋποθέτει οτι ο κωδικας που περιεχεται τωρα στο MyCounter.pm module θα πρεπει να μεταφερθει εντος της σελιδας index.php.

Αυτο μου αλλαζει την δομη της σελιδας που οπως ειπα θελω να ειναι μονο αυτα τα δυο αρχεια και κατα δευτερον μεγαλωνει υπερβολικα το index.php κατα 100 γραμμες, οσο δηλαδη γραμμες περιεχοταν στο module μεσα.

Εκτιμω φιλε πολυ οτι με βοηθας αλλα γιατι ρε παιδια τοσες αλλαγες ενω το μονο που χρειαζεται ειναι να πως ενα μαμημενο "CLEAR SCREEN" πριν ριξει τα στατιστικα της η echo.....Δηλαδη μια εντολη παιδεμα συζηταμε!!!

Δημοσ.

Φίλε δυστυχώς δεν καταλαβαίνεις αυτό που σου λέω όταν μου λες ότι

"Η τελευατια λυση που μου προτεινεις προϋποθέτει οτι ο κωδικας που περιεχεται τωρα στο MyCounter.pm module θα πρεπει να μεταφερθει εντος της σελιδας index.php.Αυτο μου αλλαζει την δομη της σελιδας που οπως ειπα θελω να ειναι μονο αυτα τα δυο αρχεια και κατα δευτερον μεγαλωνει υπερβολικα το index.php κατα 100 γραμμες, οσο δηλαδη γραμμες περιεχοταν στο module μεσα."

Η εντολή include τι νομίζεις ότι κάνει? Καταλαβαίνες τον κώδικα που γράφεις ή τεσπα αυτό που έχεις στην σελίδα σου?

Ορίστε αυτό που θες να κάνεις με 6 επιπλέον γραμμές κώδικα

>
<HTML xmlns:v="urn:schemas-microsoft-com:vml" xmlns:o="urn:schemas-microsoft-com:office:office" xmlns="http://www.w3.org/TR/REC-html40">
<HEAD>

<? include "/home/nikos/public_html/MyCounter.php" ?>

<TITLE>Τεχνική Υποστήριξη Η/Υ & Δικτύων!</TITLE>
<META NAME="description" CONTENT="Επισκευές - αναβαθμίσεις υπολογιστών, εγκαταστάσεις λογισμικού, προγραμματισμός, κατασκευή ιστοσελίδων.">
<META NAME="keywords" CONTENT="επισκευές ηλεκτρονικών υπολογιστών, αναβαθμίσεις υπολογιστών, εγκαταστάσεις προγραμμάτων, κατασκευή ιστοσελίδων, βλάβες pc">
<META NAME="robot" CONTENT="index,follow">
<META NAME="copyright" CONTENT="Copyright © 2008 Tech-nikos. All Rights Reserved.">
<meta name="language" content="en-uk">
<META NAME="revisit-after" CONTENT="1">

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<style type="text/css">
.style1 {
text-align: center;
}
</style>
</head>

<body style="background-image: url('news.jpg')">

<div class="style1">

<br>
<br>

<?php
if ($_GET['action'] != "stats")
{
?>
<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,0,0" width="750" height="700" id="index.swf" align="middle">
<div class="style1">
<param name="allowScriptAccess" value="sameDomain">
<param name="movie" value="index.swf">
<param name="quality" value="high">
<param name="bgcolor" value="#ffffff">
<embed src="index.swf" quality="high" bgcolor="#ffffff" width="750" height="700" name="index.swf" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" 	type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer">
</div>
</object>
<?php
}
?>

<br>
<br>

</div>
</body>

<?
$PageID = 1;
$counter = counter($PageID);
echo "<center><h1>Αριθμός Επισκεπτών: $counter";
?>

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...