Προς το περιεχόμενο

Δεν τρεχει ο php κωδικας σε flash σελιδα

Nik0s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φυσικα και καταλαβινω τον κωδικα που γραφω το to include απο την μερα του υπολογιστη φορτωνει τον κωδικα του module ολο στον ααρχειο που τον καλεσε αλλα απο τη μερια του προγραμματιστη γιατι να εχωνα 100 γραμμες μεσα στο index.php στο if που παρεθεσες αφου μπορω να τις εχω ξεχωρα και καθαροτερα μεσα στο module?

>
<?php
if ($_GET['action'] == "stats")
{

}
else
{
?>
ΕΔΩ ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΟ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FLASH
<?php
}
?>

Eσι οπως το ειχες στο προηγουμενο post σου επρεπε να εχωνα ΟΛΟ τν κωδικα του module mesa sto πρωτο if block αν ηταν αληθης η συνθηκη.

Περα απο αυτο η λυση που μου παρεθεσες ηταν αψογη στο τελευταιο ποστ σου και απορω πως δεν το σκεφτηκα. Ηταν επειδη ειχα κολλησει να ψαχνω kati na kanei clear to screen. Θα συμφωνησεις μαζι μου φανταζομαι πως απο ολες τις λυσερις που παρεθεσες αυτη ηταν η γρηγοροτερη και χωρις να αλλαζει την τρεχουσα δομη των αρχειων!

Kατι τελευταιο εχω παρατηρηγσει οτι για να βαλω whitespace to <br> δουλευει αλλα βαζει μονο μια αδεια γραμμη ανεξαρτητως και αν εχω

<br><br><br><br><br>

Γιατι συμβαινει αυτο? Αφου βαζω πολλα blank rows στην σειρα.

---------- Προσθήκη στις 22:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:41 ----------

A επισης τον κωδικα που λεει ποσους επισκεπτες εχω, τον αριθμο τον εχω μεταξυ </div> kai </body> ετσι μου παν τα παιδια πιο πανω εσυ γιατι λες κατω απο το body, ποια ειναι η διαφορα?

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτός ο κώδικας

>
<?php
if ($_GET['action'] == "stats")
{

}
else
{
?>
ΕΔΩ ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΟ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FLASH
<?php
}
?>

από αυτόν

>
<?php
if ($_GET['action'] != "stats")
{
?>
<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,0,0" width="750" height="700" id="index.swf" align="middle">
<div class="style1">
<param name="allowScriptAccess" value="sameDomain">
<param name="movie" value="index.swf">
<param name="quality" value="high">
<param name="bgcolor" value="#ffffff">
<embed src="index.swf" quality="high" bgcolor="#ffffff" width="750" height="700" name="index.swf" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" 	type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer">
</div>
</object>
<?php
}
?>

δεν έχει καμία διαφορά......

Θα σου ξαναπώ ότι όλες οι λύσεις είναι οι ίδιες με διαφορετική σύνταξη του κώδικα.

Όλα δουλεύουν με τον έλεγχο της παραμέτρου action...τεσπα ελπίζω εάν τα ξανά κοιτάξεις να το καταλάβεις...

Τώρα όσν αφορά τα <br> σου αφήνει κανονικά κενό στην σελίδα σου που είδα.

Το σωστό είναι να γράφεις μέσα στο body σου.

Εγώ πήρα τον κώδικα σου (που ήταν λάθος).

Επομένως δίκιο είχαν όπως επίσης μην γράφεις <? αλλά <?php

Και γενικά ότι tags ανοίγεις να τα κλείνεις κιόλας

Δημοσ.

Καλημερα,

Φιλε μου εγω ο ιδιος σου ειπα σε προηγουμενο ποστ πως ολες οι λυσεις δουλευουνε. Η διαφορρετικοτητα της τελευταιας λυσης απο τις προηγουμενες ή αν θελεις αυτων των 2 που παρεθεσες ειναι μεν σωστη απο αποψη λειτουργικοτητας, αλλα οχι απο πλευρας δομης διοτι με αναγκαζει να παρω ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον κωδικα του module και να τον εσωματωσω μεσα στο IF BLOCK που εγραψες σε περιπτωση που η συνθηκης ηταν αληθης. Δουλευει μεν αλλα μου αχρηστευει το module αφου πρεπει αν το χωσω ολο μεσα στο index.php, αρα οπως ειπα αλλαζει την δομη και στο ματι μου κανει το index.php κατα πολυ μεγαλυτερο. Δεν ξερω γιατι κανεις πως δνε το καταλαβαινεις αυτο και μετα μου λες πως εγω δνε καταλαβαινω σωστα.

Tο blank row δουλευει οκ, mea culpa.

Οσο για τα tags και να μην τα κλεισει κανεις δεν τρεχει τιποτα, τα κλεινει ο φυλλομετρητης ειδικα οταν προκειται για τελυταιο echo statement που θελει αν δειξει κανεις οπως εγω τον αριθμο τον επικσεπτων.

Και κατι αλλο:

Αν αυτα ακριβως που εγραψα τωρα σε php θελω να τα γυρισv σε python κωδικα πως θα γινει η δουλεια ετσι ωστε να μπορω να γραφω python code μεσα σε html data ακριβως οπως κανω με την php?

Δημοσ.

Τωρα παλι τα ιδια να γραψω 3 φορα βαριεμαι αλλα τελοςπαντων.

Το module ειπαμε οπως και αν εχει το φωναζει ο υπολογιστης εγω ομως δεν θελω να εχω τον κωδικα του μεσα στο index.php. Η διαφορα ειναι αισθητη για μενα οχι για τον υπολογιστη.

Αμα θελεις συνεχισε να κανεις πως δεν καταλαβαινει τι σου γραφω.

Ευχαριστω παντως γιατι μου εδωσες λυση ετσι οπως την ηθελα.

---------- Προσθήκη στις 20:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:33 ----------

αληθεια οσο αφορα την python εχεις καποια καλη ιδεα?

Δημοσ.

Οκey, σε ευχαριστω πολυ παντως για την βοηθεια-λυση(εις) που μου εδωσες και συγνωμμη που υπηρξα λιγακι απαιτητικος. Το εκτιμω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...