Heatspreader Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Σίγουρα? Έχει και άτομα που αποκλείεται να τα έχω κάνει εγώ!
guido Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 σίγουρα οταν λες αποκλείεται , εννοεις επειδή ειναι γνωστοί σου που δεν θα έκανες ποτέ block ή επειδή είναι αγνωστα mail που δεν σου λένε κάτι; στην δευτερη περίπτωση μπορει να έκανες απλά deny με ταυτοχρονο blοck σε κάποιο Spam invite. στην πρώτη μπορεί να μπαινει η κοπέλα σου και να κάνει block όλες τις άλλες γκόμενες
Heatspreader Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 στην πρώτη μπορεί να μπαινει η κοπέλα σου και να κάνει block όλες τις άλλες γκόμενες Μάλλον αυτή η περίπτωση είναι γιατί έκανα Unblock και άρχισα να δέχομαι μηνύματα...
Heatspreader Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Πάντως πέρα από τη πλάκα, κάποιος μου είχε πει ότι κάπως έτσι από αυτό το Menu κοιτάς αν σε έχει κάνει block κάποιος...
guido Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 όχι απλά στο ποιο κάτω που λέει δείτε ποιος σας έχει προσθέσει στην λίστα επαφών του , αν κάποιος λείπει , σημαίνει σε έχει διαγράψει απο τις επαφές του. αν σε έχει κάνει μονο Block και δεν σε έχει διαγράψει δεν μπορείς να το δεις απο κάπου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.