Vlachou Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα, είχα στο παρελθόν ακολουθήσει τις οδηγίες και επιτυχώς λειτούργησαν όλα τέλεια...για να στήσω το joomla με σκοπό την δημιουργία ιστοσελίδων.... ώσπου κάπια στιγμή έφτιαξα μια σελίδα και στην εγκατάσταση της σελίδας μου στο joomla εκεί που ζητάει username για την database έβαλα root... και πολύ σωστά έκανα μέχρη τώρα, αλλά αυτήν την φορά μου ζήτησαν απο την εταιρεία που μου κάνει Webhosting να μην έχω το ίδιο username "root" με αυτούς. Διαπίστωσα οτι δεν μπορώ να αλλάξω το username της ήδη φτιαγμένης μου ιστοσελίδας και της database της, οπότε σκέφτηκα να ξαναεγκαταστήσω το mysql και να ξαναστήσω την ιστοσελίδα μου απο την αρχή! Αλλά εκεί διαπίστωσα μια σειρά άλλων προβλημάτων... Δεν μπορώ να βάλω τo σωστό Current password που μου ζητάει στην εγκατάσταση της mysql!!Ότι και να βάλω με βγάζει λάθος και τελικά όταν εγκαταστώ την σελίδα μου στο Joomla, μου βγάζει "Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL".... Τί κάνω λάθος??Γιατί αφού ξυλώνω την mysql μου ζητάει current kai new password???Και τελικά φταίει αυτό που δεν μπορώ να εγκαταστήσω την σελίδα μου στο joomla ή κάτι άλλο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.