minarokeftes Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Γνωρίζει κανείς κάποιο site/link που να έχει όλους τους κανονισμούς του συγκεκριμένου είδους παιχνιδιού πόκερ??? Έχω ψάξει στο google αλλα κυρίως έβρισκα τους πιο βασικούς κανόνες κάθε φορά!
Arcanaloth Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Έχει 100άδες σελίδες με τους κανόνες του HoldEm, μου κάνει εντύπωση που καμιά δε σε βοήθησε, μέχρι και στα ελληνικά να ψάξεις θα βρεις εύκολα. Γενικά, είναι απλούστατο στους κανόνες του. Κάποιος παίκτης κάνει τον dealer κάθε φορά. Ο πρώτος στα αριστερά του βάζει το λεγόμενο "μικρό blind", και ο δεύτερος απο αριστερά του το "μεγάλο blind". Αυτά είναι ποσά που έχουν καθοριστεί από την αρχή, π.χ. 0.5/1 ευρώ και μπαίνουν για να ξεκινήσει το παιχνίδι. Από κει και πέρα ο κάθε παίκτης για να μπει μέσα στη παρτίδα, πρέπει να συμπληρώσει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ το 1 αυτό ευρώ. Δηλαδή ο τρίτος παίκτης αριστερά του dealer, θα πρέπει ή να βάλει 1 ευρώ ή να ΑΥΞΗΣΕΙ, να πει δηλαδή το κάνω 2 ευρώ για να μπει κάποιος στην παρτίδα ή φυσικά να πει δεν βάζω τίποτα, να πάει δηλαδή πάσο. Ούτω καθεξής μέχρι που φτάνουμε πάλι στο μικρό blind που θα πρέπει να συμπληρώσει 0.5 ευρώ ακόμα για να μπει στην παρτίδα, αν φυσικά ενδιάμεσα δεν έχει αυξήσει κάποιος. Ο κάθε παίκτης μοιράζεται 2 φύλλα κλειστά, τα οποία και δεν δείχνει σε κανέναν. Γενικά, έχουμε 4 φάσεις που ποντάρουμε. Η πρώτη είναι αυτή που είπαμε, μόλις πάρουμε τα 2 φύλλα μας, βάζουνε οι 2 πρώτοι μικρά μεγάλα blinds, αναλόγως όποιος θέλει μένει μέσα,ανεβάζει,πάει πάσο κτλ. και μετά ανοίγουμε 3 κοινά φύλλα κάτω. Αυτό είναι το λεγόμενο flop. Εδώ πάλι ποντάρουμε. Πρώτα μιλάει το μικρό blind και πάμε με τη σειρά. Οι επιλογές που έχεις είναι να πας check (το ντούκου στα ελληνικά), δηλαδή δεν ποντάρεις, βλέπεις τι θα κάνουνε οι άλλοι. 2η επιλογή να ποντάρεις ένα ποσό. Στο no limit holdem το ποσό αυτό μπορεί να είναι όσο θες, δεν έχει όριο. 3η επιλογή να πας πάσο. Πάσο πας αν έχει ποντάρει κάποιος μπροστά από σένα και εσύ δεν θέλεις να βάλεις το ποσό αυτό ώστε να μείνεις στην παρτίδα. Αν πας ντούκου και ο επόμενος ποντάρει, για να μείνεις στην παρτίδα, πρέπει να δεις το ποσό αυτό. Άλλη επιλογή είναι να το αυξήσεις (raise). Π.χ. 1ος παίκτης: ντούκου. 2ος παίκτης. ποντάρω 5 ευρώ. 3ος παίκτης. τα βλέπω τα 5 ευρώ (call λέγεται αυτό) 4ος παίκτης: Ανεβάζω σε 10 ευρώ. Από τη στιγμή που ανέβασε κάποιος, πάμε πάλι από την αρχή να δούμε τι θα κάνουν όλοι. 1ος: ΠΑΣΟ. 2ος: Τα βλέπω (βάζει άλλα 5 μέσα δηλαδή) 3ος: Τα βλέπω κ.ο.κ. Μπορεί κάποιος να πάει check αρχικά αλλά μετά αφού κάποιος ποντάρει, να τον ανεβάσει. Μπορείς αρχικά να ποντάρεις, αλλά αφού σε ανεβάσει κάποιος να πας πάσο. Γενικά οι επιλογές σου είναι πάντα οι ίδιες 3. Ντούκου, αν δεν έχει ποντάρει κάποιος ήδη. Πάσο, αν κάποιος έχει ποντάρει και δεν θέλεις να βάλεις άλλα λεφτά μέσα. Να ποντάρεις ή να αυξήσεις το ποντάρισμα κάποιου. Αν όλοι οι παίκτες πάνε ντούκου (check), απλά ανοίγουμε το επόμενο φύλλο, δεν βάζει κανείς λεφτά μέσα. Αφού λοιπόν ανοίξει το flop και ποντάρουμε, ανοίγει η 4 κοινή κάρτα κάτω, το λεγόμενο turn. Πάλι τα ίδια, ποντάρουμε, ανεβάζουμε, ντούκου, πάσο κτλ. Τέλος, ανοίγουμε και το τελευταίο κοινό φύλλο, το river. Ξανά τα ίδια, ποντάρουμε κτλ. Αν τώρα έχουν μείνει τουλάχιστον 2 παίκτες, ανοίγουν τα φύλλα τους και ο καλύτερος συνδυασμός κερδίζει. Πολλές φορές δεν χρειάζεται καν να φτάσουμε μέχρι εδώ, επειδή κάποιος ποντάρει πολύ, μπορεί π.χ. να πάνε όλοι πάσο, οπότε κερδίζει αυτομάτως. Αν σε οποιοδήποτε σημείο μείνει ένας παίκτης μόνος, η παρτίδα τελειώνει, παίρνει τα λεφτά και πάμε από την αρχή νέα παρτίδα. Τα blinds μετακινούνται κατά μία θέση, δηλαδή dealer πλέον είναι αυτός που ήταν πριν μικρό blind κ.ο.κ. Σε κάποια φάση στα πονταρίσματα, μπορεί μετά από διαδοχικά raises (αυξήσεις), να γίνει το λεγόμενο all-in. Δηλαδή ο παίκτης να ποντάρει όλα του τα λεφτά. Π.χ. Έχω εγώ 20 ευρώ. Έχεις εσύ 40 ευρώ. Λέω εγώ ποντάρω 5 ευρώ. Μου λες εσύ ανεβάζω 5 ευρώ, δηλαδή 10. Λέω εγώ ανεβάζω ΞΑΝΑ, και λέω all-in, δηλαδή ποντάρω και τα 20 μου ευρώ. Τώρα, επειδή είπα all-in δε σημαίνει ότι ο καθένας παίζει ό,τι έχει μπροστά του. Εσύ θα βάλεις τόσα λεφτά, μέχρι να με καλύψεις, θα βάλεις δηλαδή 20 από τα 40 ευρώ σου και αν χάσεις, θα χάσεις αυτά μόνο. Τώρα, το μόνο σημείο που μπορεί να μπερδευτεί ένας αρχάριος, είναι αν είναι μέσα 3-4 άτομα και μπούνε όλοι all-in. Τα πράγματα είναι απλά: Ο καθένας βάζει μέχρι εκείπου καλύπτει τον άλλο και μετά δημιουργούνται side-pots. Παράδειγμα: Πάικτες Α,Β,Γ,Δ. Ποσά που έχουν: 10,20,40,30 ευρώ. Λέει ο πρώτος all-in. Μπαίνουν 10 ευρώ στο ποτ. Λέει ο Β το ίδιο. Τώρα συμπληρώνει 10 στο αρχικό ποτ, και δημιουργείται ένα 2ο ξεχωριστά για το οποίο ο Α παίκτης ΔΕΝ παίζει. Λέει ο Γ all in. Βάζει 10 στο αρχικό ποτ, 10 στο ποτ του Β και 20 ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ για τα οποία δεν παίζει ούτε ο Α ούτε ο Β. Λέει και ο Δ all in. Βάζει 10, στο 1ο, 10 στο 2ο και 10 στο 3ο ποτ και ο παίκτης Γ παίρνει πίσω το 10άρικο που του περισσεύει από το 3ο ποτ γιατί κανείς δεν μπορεί να τον καλύψει. Τώρα αν κερδίσει τελικά ο Α, θα πάρει απλά το 1ο ποτ. Για τα υπόλοιπα, θα πάρουνε μέρος μόνο οι υπόλοιποι 3 παίκτες. Αν κερδίσει ο Β, θα πάρει το 1ο και το 2ο. Το 3ο θα κριθεί μόνο μεταξύ Γ,Δ. Ο Γ και τα 3, όπως και ο Δ. Από κει και πέρα είναι απλά η σειρά των φύλλων που κερδίζει. Royal Flush ,δηλαδή A,K,Q,J,10 και όλα το ίδιο χρώμα (καρό,σπαθί,κούπες,μπαστούνια) Straight Flush, π.χ. 4,5,6,7,8 όλα ίδιο χρώμα. Καρέ, π.χ. 4 6άρια,4 παπάδες κτλ. Full House, π.χ. 3 παπάδες ΚΑΙ 2 3άρια, γενικά 3 από ένα φύλλο ΚΑΙ 2 από ένα άλλο. Χρώμα, δηλαδή 5 φύλλα του ίδιου χρώματος, δεν έχει σημασία ποια. π.χ. 6,9,10,Α,J κούπες. Σειρά, δηλαδή 5 φύλλα στη σειρά, ανεξαρτήτως χρώματος, π.χ. 6,7,8,9,10 Τριπλέτα, δηλαδή 3 ίδια φύλλα ανεξαρτήτως χρώματος, π.χ. 3 παπάδες, 3 2άρια κτλ. 2 ζευγάρια, π.χ. 2 άσσοι και 2 4άρια. 1 ζευγάρι, πχ. 2 7άρια, 2 8άρια κτλ. High Card, δηλαδή τίποτα απολύτως, απλά μετράει η μεγαλύτερη κάρτα σου, π.χ. ένας άσσος. Στην περίπτωση που 2 άτομα έχουν το ίδιο φύλλο, μετράει ποιος έχει το καλύτερο από αυτά. Π.χ. αν έχω 2 Άσσους και 2 5άρια εγώ και έχεις 2 Άσσους και 2 6άρια εσύ, κερδίζεις εσύ. Αν έχουμε και οι δύο χρώμα, μετράει ποιος έχει το μεγαλύτερο αυτού του χρώματος στο ΧΕΡΙ. Αν έχει π.χ. κάτω στα 5 κοινά φύλλα Α,Κ,10,3 κούπα και έχεις εσύ το 9άρι κούπα και εγώ το 7άρι, κερδίζεις εσύ. Το ίδιο και στη σειρά, αν εγώ κάνω 3,4,5,6,7 και εσύ κάνεις 4,5,6,7,8 κερδίζεις εσύ. Το φύλλο σου το κάνεις με τα 5 συνολικά φύλλα από τα 7 που διαθέτεις, τα 2 κρυφά δικά σου και τα 5 κάτω. Αυτό μπορεί να είναι 2 δικά σου και 3 από κάτω, 1 δικό σου και 4 από κάτω ή και κανένα δικό σου και τα 5 κάτω, να παίξεις δηλαδή τα κοινά φύλλα. Σε περίπτωση ισοπαλίας, μετράει ΚΑΙ το 5ο κοινό φύλλο. Αν έχουμε και οι δύο π.χ. 2 2άρια 2 4άρια, θα μετρήσουμε ΚΑΙ το 5ο φύλλο μας ποιο είναι μεγαλύτερο για να δούμε ποιος κερδίζει. Μόνο αν και εκείνο είναι το ίδιο, τότε μοιραζόμαστε το ποτ. Δε μου 'ρχεται κάτι άλλο, αν έχεις καμιά απορία, ρώτα.
censOred Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 @Arcanaloth πο φίλε,τα εξηγησες πολύ καλά./ και αλλοι παίζουμε holdem αλλα εσυ έδωσες ρέστα με την επεξηγηση,και τα παραδείγματα. ξεκίνα να πάιζεις minarokefte,πρόσεχε μην εθιστείς.και αντι να βγαίνετε εξω μαζευεστε καθημερινα σε σπίτι για ποκερ. Royal Flush ,δηλαδή A,K,Q,J,10 και όλα το ίδιο χρώμα (καρό,σπαθί,κούπες,μπαστούνια) Straight Flush, π.χ. 4,5,6,7,8 όλα ίδιο χρώμα. Καρέ, π.χ. 4 6άρια,4 παπάδες κτλ. Full House, π.χ. 3 παπάδες ΚΑΙ 2 3άρια, γενικά 3 από ένα φύλλο ΚΑΙ 2 από ένα άλλο. - - ->όταν έχεις 3 οχταρια, και 2 εννιάρια τότε έχει φουλ του 8 με εννιάρια κ.ο.κ Χρώμα, δηλαδή 5 φύλλα του ίδιου χρώματος, δεν έχει σημασία ποια. π.χ. 6,9,10,Α,J κούπες. - - ->πρόσεχε όταν λέμε χρώμα εννοούμε το ίδιο συμβολο (τριφύλλι,κούπα,καρδιά,καρό) Σειρά - - > ή αλλιώς κέντα, δηλαδή 5 φύλλα στη σειρά, ανεξαρτήτως χρώματος, π.χ. 6,7,8,9,10 Τριπλέτα, δηλαδή 3 ίδια φύλλα ανεξαρτήτως χρώματος, π.χ. 3 παπάδες, 3 2άρια κτλ. 2 ζευγάρια, π.χ. 2 άσσοι και 2 4άρια. 1 ζευγάρι, πχ. 2 7άρια, 2 8άρια κτλ. High Card, δηλαδή τίποτα απολύτως, απλά μετράει η μεγαλύτερη κάρτα σου, π.χ. ένας άσσος. Στην περίπτωση που 2 άτομα έχουν το ίδιο φύλλο, μετράει ποιος έχει το καλύτερο από αυτά. Π.χ. αν έχω 2 Άσσους και 2 5άρια εγώ και έχεις 2 Άσσους και 2 6άρια εσύ, κερδίζεις εσύ. Αν έχουμε και οι δύο χρώμα, μετράει ποιος έχει το μεγαλύτερο αυτού του χρώματος στο ΧΕΡΙ. Αν έχει π.χ. κάτω στα 5 κοινά φύλλα Α,Κ,10,3 κούπα και έχεις εσύ το 9άρι κούπα και εγώ το 7άρι, κερδίζεις εσύ. Το ίδιο και στη σειρά, αν εγώ κάνω 3,4,5,6,7 και εσύ κάνεις 4,5,6,7,8 κερδίζεις εσύ. Το φύλλο σου το κάνεις με τα 5 συνολικά φύλλα από τα 7 που διαθέτεις, τα 2 κρυφά δικά σου και τα 5 κάτω. <- - important Αυτό μπορεί να είναι 2 δικά σου και 3 από κάτω, 1 δικό σου και 4 από κάτω ή και κανένα δικό σου και τα 5 κάτω, να παίξεις δηλαδή τα κοινά φύλλα. Σε περίπτωση ισοπαλίας, μετράει ΚΑΙ το 5ο κοινό φύλλο. Αν έχουμε και οι δύο π.χ. 2 2άρια 2 4άρια, θα μετρήσουμε ΚΑΙ το 5ο φύλλο μας ποιο είναι μεγαλύτερο για να δούμε ποιος κερδίζει. Μόνο αν και εκείνο είναι το ίδιο, τότε μοιραζόμαστε το ποτ.
minarokeftes Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Το φύλλο σου το κάνεις με τα 5 συνολικά φύλλα από τα 7 που διαθέτεις, τα 2 κρυφά δικά σου και τα 5 κάτω.Αυτό μπορεί να είναι 2 δικά σου και 3 από κάτω, 1 δικό σου και 4 από κάτω ή και κανένα δικό σου και τα 5 κάτω, να παίξεις δηλαδή τα κοινά φύλλα. Σε περίπτωση ισοπαλίας, μετράει ΚΑΙ το 5ο κοινό φύλλο. Αν έχουμε και οι δύο π.χ. 2 2άρια 2 4άρια, θα μετρήσουμε ΚΑΙ το 5ο φύλλο μας ποιο είναι μεγαλύτερο για να δούμε ποιος κερδίζει. Μόνο αν και εκείνο είναι το ίδιο, τότε μοιραζόμαστε το ποτ. Δε μου 'ρχεται κάτι άλλο, αν έχεις καμιά απορία, ρώτα. Αυτό έψαχνα, γενικά τους κανόνες που υπάρχουν ισοπαλίες και μοιράζεται το pot. Δηλαδή με ζεύγος - 2 ζεύγη - τρία όμοια μετράμε το μεγαλύτερο...? @Arcanaloth πο φίλε,τα εξηγησες πολύ καλά./ και αλλοι παίζουμε holdem αλλα εσυ έδωσες ρέστα με την επεξηγηση,και τα παραδείγματα. ξεκίνα να πάιζεις minarokefte,πρόσεχε μην εθιστείς.και αντι να βγαίνετε εξω μαζευεστε καθημερινα σε σπίτι για ποκερ. Το έχουμε λιώσει!!! Αλλα δεν παίζουμε μεγάλα ποσά, ίσα να έχει ενδιαφέρον κανα 5ευρο - 10ευρο.
andreapaog328 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Αλλα δεν παίζουμε μεγάλα ποσά, ίσα να έχει ενδιαφέρον κανα 5ευρο - 10ευρο. wtf 10€??? εμείς τα χριστούγεννα παίζαμε με 20άλεπτα...
Arcanaloth Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Ναι, σε περίπτωση που έχετε κάνει το ίδιο φύλλο, π.χ. 2 ζευγάρια, μετράτε ποιος έχει το μεγαλύτερο. 2 3άρια και 2 5άρια, χάνουν από 2 άσσους και 2 4άρια. Πάντα φυσικά μετράει το μεγαλύτερο ζευγάρι πρώτο. 2 Άσσοι με 2 2άρια, κερδίζουν 2 παπάδες με 2 βαλέδες. Το ίδιο και στην τριάδα. 3 ντάμες κερδίζουν 3 6άρια. Το ίδιο και στην κέντα και στο χρώμα. Όποιος έχει την μεγαλύτερη κέντα (σειρά) κερδίζει. Όποιος έχει το μεγαλύτερο φύλλο από το χρώμα στο χέρι του κερδίζει. Το ίδιο και στο φουλ, αν έχω 3 παπάδες με 2 6άρια και έχεις 3 ντάμες με 2 βαλέδες, κερδίζω.
minarokeftes Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ λέω να έχουμε τα ίδια ζευγάρια - τριάδα κτλ. Τί παίζει σε αυτές τις περιπτώσεις? ---------- Προσθήκη στις 17:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:32 ---------- wtf 10€??? εμείς τα χριστούγεννα παίζαμε με 20άλεπτα... Παίζουμε με μάρκες ρε συ. Μπαίνουμε όσοι είναι με 1000 μάρκες συνολική αξία. Το buy-in είναι είτε 5€ είτε 10€
Arcanaloth Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 wtf 10€??? εμείς τα χριστούγεννα παίζαμε με 20άλεπτα... Φαντάζομαι συνολικά εννοεί, ο τελικός απολογισμός, όχι τέτοια blinds. Για 10 ευρώ και αυτοί με λεπτά θα παίζουν. 5/10 ευρώ blinds πάμε σε επίπεδο καζίνο και τα ποσά που θα αντάλλαζαν χέρια θα ήταν μέχρι και χιλιάδων ευρώ. Γενικά, ένα καλό ποσό για να κάτσεις σε ένα τραπέζι και να δεις τι ποσά παίζουν, είναι περίπου 200 φορές το μεγάλο blind. Για σπίτι, και αν πεις ότι θες να ρισκάρεις π.χ. ένα 40άρι ευρώ συνολικά, τα blinds θα 'ναι γύρω στα 10/20 cents. @minarokeftes. Τί εννοείς τα ίδια ζευγάρια, τριάδα. Ακριβώς τα ίδια; Π.χ. και οι δύο 2 2άρια και 2 4άρια; Σ΄αυτήν την περίπτωση μετράει και το 5ο φύλλο που έχετε. Αν και αυτό είναι το ίδιο τα μοιράζεστε. Αν π.χ. κάτω έχει Α,Α,Κ,Κ,10 χωρίς να υπάρχει περίπτωση για χρώμα και εσείς έχετε χέρι 4,5 ο ένας και 6,7 ο άλλος, τα μοιράζεστε, γιατί το καλύτερο χέρι σας είναι τα κοινά φύλλα κάτω. Αν είχε κάτω Α,Α,Κ,Κ,3 και εσείς είχατε τα ίδια φύλλα, κέρδιζε αυτός με το 7άρι. Το χέρι του θα ήταν ΑΑΚΚ7 και θα κέρδιζε το ΑΑΚΚ5 του άλλου. Το ίδιο και στην τριάδα, αν έχετε κάνει και οι δύο 3 7άρια π.χ. μετράτε το 4ο φύλλο σας. Αν είναι ίδιο το 5ο. Αν και εκείνο ίδιο,τα μοιράζεστε.
minarokeftes Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 @minarokeftes. Τί εννοείς τα ίδια ζευγάρια, τριάδα. Ακριβώς τα ίδια; Π.χ. και οι δύο 2 2άρια και 2 4άρια; Σ΄αυτήν την περίπτωση μετράει και το 5ο φύλλο που έχετε. Αν και αυτό είναι το ίδιο τα μοιράζεστε. Αν π.χ. κάτω έχει Α,Α,Κ,Κ,10 χωρίς να υπάρχει περίπτωση για χρώμα και εσείς έχετε χέρι 4,5 ο ένας και 6,7 ο άλλος, τα μοιράζεστε, γιατί το καλύτερο χέρι σας είναι τα κοινά φύλλα κάτω. Αν είχε κάτω Α,Α,Κ,Κ,3 και εσείς είχατε τα ίδια φύλλα, κέρδιζε αυτός με το 7άρι. Το χέρι του θα ήταν ΑΑΚΚ7 και θα κέρδιζε το ΑΑΚΚ5 του άλλου. Το ίδιο και στην τριάδα, αν έχετε κάνει και οι δύο 3 7άρια π.χ. μετράτε το 4ο φύλλο σας. Αν είναι ίδιο το 5ο. Αν και εκείνο ίδιο,τα μοιράζεστε. Αυτό χρειαζόμουν! Σε ευχαριστώ πολύ!
thanocaster Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Έχε υπ' όψιν ότι το χέρι κάθε παίκτη παίζεται με 5 φύλλα. Τα άλλα τα ξεχνάτε. Ας πούμε ότι παίζουμε οι δυο μας: Το χέρι μου: 4 σπαθί, 6 κούπα. Το δικό σου: 5 κούπα, 6 μπαστούνι. Τα κοινά φύλλα: 3 καρώ, άσσος κούπα, 4 καρώ, 5 σπαθί, 7 καρώ. Έχουμε και οι δυο κέντα στο 7. (3, 4, 5, 6, 7). Οπότε τα μοιραζόμαστε. Περίπτωση 2 (πιο tricky): Εγώ: 9 καρώ, άσσο σπαθί. Εσύ: 3 σπαθί, 9 μπαστούνι Κάτω: 6 σπαθί, 2 μπαστούνι, 7 καρώ, 8 κούπα, 10 κούπα. Έχουμε και οι δυο κέντα στο 10 (6, 7, 8, 9 ,10). Επειδή έχουμε επιλέξει τα 5 φύλλα που θα χρησιμοποιήσουμε, το άλλο φύλλο που έχουμε στο χέρι δεν μετράει (δηλαδή δεν θα κερδίσω εγώ επειδή έχω τον άσσο στο χέρι). Οπότε, θα μοιραστούμε το ποτ. ΥΓ> Φυσικά αν ο ένας έχει κέντα στο 6 και ο άλλος κέντα στο 8 κερδίζει ο δεύτερος, έτσι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.