Dwro8ea Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Πριν λίγο καιρό ανακάλυψα στη γλώσσα μου ρωγμές στα καλά καθούμενα. Έψαξα στο ίντερνετ αλλά κανείς δεν ξέρει τι είναι. Πήγα και στο γιατρό και... η γιατρός.. έψαξε στο ίντερνετ γιατι δεν ήξερε ούτε κι αυτή τί είναι!!! Μήπως ξέρει κανείς απο τί προέρχονται και αν υπάρχει θεραπεία;
positron82 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Φιλη μου εχω ρωγμες στην γλωσσα απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου. Δεν μου εχουν προκαλεσει ποτε προβλημα και η γευση μου ειναι κανονικη. Ειχα ρωτησει την οδοντιατρο μου και μου ειπε να μην ανησυχω, απλα ετσι ειναι η γλωσσα μου. Για καλο και για κακο παντως επισκεψου και καποιον αλλο γιατρο.
Dwro8ea Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ δυστυχώς τις έβγαλα ξαφνικά και τσούζει η γλώσσα μου όταν τρώω φαγητά με ξύδι ή άλλα μπαχαρικά, το οποίο είναι πολύ ενοχλητικό
positron82 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Το μονο που βρηκα ειναι αυτο http://www.preventionmag.gr/default.php?pid=6&art_id=450&supercat_id=1&nologin=1 Αλλα δεν νομιζω να βοηθησει.
Dwro8ea Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Ευχαριστώ! Συνεχίζω κι εγώ να το ψάχνω. Ελπίζω να βρεθεί κάποιος που να ξέρει σύντομα..
andreapaog328 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 εχμ...η γιατρός έψαξε στο ίντερνετ??? wtf
Lucifer Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 99% μικρής έκτασης γεωγραφική γλώσσα. Πιθανά αίτια αβιταμίνωση, στρες, αλλεργία σε κάτι και μόλυνση με στρεπτόκοκκο. Κοίταξέ το, μπορεί να εξελιχθεί άσχημα αν το αγνοήσεις.
Dwro8ea Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 εχμ...η γιατρός έψαξε στο ίντερνετ??? wtf Μην εκλπήσεσαι! Οι γιατροί στην Αγγλία είναι για τα σίδερα!!!! Γι'αυτό δεν πρέπει να παραπονιόμαστε για το ιατρικό σύστημα της Ελλάδας, γιατί στην Ελλάδα τουλάχιστον έχουμε την πολυτέλεια να πάμε σε όποιο γιατρό θέλουμε, ό,τι ώρα θέλουμε έστω και επί πληρωμή. Ενώ εδώ... πρέπει να περιμένεις 6 μήνες για να σε στείλει ο GP σε δερματολόγο.. γιατί δυστυχώς δεν υπάρχουν ιδιωτικοί γιατροί... κοινώς... ΒΟΗΘΕΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!! ---------- Προσθήκη στις 13:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:58 ---------- 99% μικρής έκτασης γεωγραφική γλώσσα. Πιθανά αίτια αβιταμίνωση, στρες, αλλεργία σε κάτι και μόλυνση με στρεπτόκοκκο.Κοίταξέ το, μπορεί να εξελιχθεί άσχημα αν το αγνοήσεις. Προσπαθώ αλλά μέχρι στιγμής ό,τι δοκίμασα.. δεν δουλεύει! Και οι γιατροί που είδα δεν έχουν ιδεά. Διάβασα κάπου όμως οτι σύμφωνα με την Κινέζικη Ιατρική μπορεί να είναι δείγμα ότι κάποιο άλλο όργανο του σώματός μου έχει πρόβλημα. Έχει κάνει ποτέ κανείς κινέζικες θεραπείες; Δουλεύουν;
Lucifer Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δεν ξέρω τι είναι η κινέζικη ιατρική. Γενικά θα πρότεινα να μην τρως καυτερά και ερεθιστικά φαγητά, να χεστείς στις βιταμίνες και να κάνεις ένα τεστάκι για στρεπτό. Και πήγαινε και σε κανένα σοβαρό ΩΡΛ γιατί κάτι ακούγεται για κυκλοσπορίνη και αντι-ισταμινικά.
Dwro8ea Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δεν ξέρω τι είναι η κινέζικη ιατρική. Γενικά θα πρότεινα να μην τρως καυτερά και ερεθιστικά φαγητά, να χεστείς στις βιταμίνες και να κάνεις ένα τεστάκι για στρεπτό. Και πήγαινε και σε κανένα σοβαρό ΩΡΛ γιατί κάτι ακούγεται για κυκλοσπορίνη και αντι-ισταμινικά. Τον Ιούνιο που θα έρθω Ελλάδα με το καλό... θα πάρω σβάρνα τους γιατρούς!! Μπας και δω κανέναν γιατρό της προκοπής!! Α! ρε Ελλαδάρα και ξερό ψωμί!
Toufas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 πηγαινε στο A&E του νοσοκομειου σου. παρε και ενα βιβλιο μαζι γιατι θα παρει ωρα.
kostastnt Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Έχω κι εγώ... Αύτο προκαλείται από καυτούς καφέδες, γάλατα κτλ... Έναν καιρό έπινα καυτό καφέ γιατί έξω είχε -10 και από τότε το έπαθα κι εγώ... Από τι μου έχουν πει είναι μη αναστρέψιμο... Επειδή μπορεί να μην εννοούμε το ίδιο πράμα πάνε κάπου να το τσεκάρεις 100%...
JERY Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 ρε παιδια τι σημαινει δεν υπαρχει ιδιωτης γιατρος? πως γινεται να θελεις 6 μηνες για ραντεβου?
DarkOrion Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Σημαίνει ότι στην Αγγλία ό,τι πρόβλημα έχεις, δεν μπορείς να πας σε νοσοκομείο, από εκεί θα σε διώξουν, θα σου πουν να πας σε γενικό παθολόγο (GP-general practicioner), ο οποίος είναι συνήθως νέος απόφοιτος ιατρικής (σαν το αγροτικό στην ελλάδα), αλλά και νέος να μην είναι, οι περισσότεροι δεν έχουν πραγματικά ιδεά. Αυτοί είναι δημόσιοι, όχι ιδιωτικοί, και σε κάθε πολίτη ανατίθεται και από ένας τέτοιος. Αυτός σε εξετάζει, σου λέει τι πρόβλημα έχεις (αν το πετύχει) και σε παραπέμπει στον κατάλληλο γιατρό (κατάλληλη ειδικότητα) και στο νοσοκομείο αν χρειάζεται. Ιδιωτικοί γιατροί δεν ξέρω αν υπάρχουν, αν υπάρχουν, σίγουρα θα είναι πανάκριβοι όμως. Το nhs στην αγγλία είναι πολύ χάλια, αλλά είναι ίδιο για όλο τον κόσμο. Στους καλούς γιατρούς συνήθως δεν έχεις πρόσβαση. Γενικά, αν σου συμβεί κάτι στο Uk, η πιο συνετή λύση είναι αεροπλανάκι και ελλάδα (χωρίς πλάκα) εκτός αν είναι κάτι εξαιρετικά επείγον, που εντάξει, αν πας σε νοσοκομείο θα σε φροντίσουν (και πάλι αμφιβάλλω γι' αυτό, η γραφειοκρατία τους είναι απίστευτη...Αγγλάρες που θέλουν να έχουν τον κ@λο τους καλυμένο πάντα...).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.