Biogeorge Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Ορισμένα πλήκτα ειδικά στη δεξια πλευρά του πληκρολογίου δεν ανταποκρίνονται εδώ και 2 μέρες. Πατάω π.χ. λ και βγαίνει * και διάφορα τέτοια. Παλιότερα μου είχε συμβεί το ίδιο έκανα επαναφορά συστήματος και οκ. Τώρα το ξαναπροσπάθησα αλλα δεν φτιάχτηκε το πρόβλημα , δεν μπορεί να κάνει επαναφορά. Τώρα γράφω με το πληκτρολόγιο οθόνης. Ξέρει κάποιος τι να κάνω για να γλιτώσω το φορμάτ; Ευχαριστώ ...
mitsosk2000 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δοκιμασε να συνδεσεις ενα αλλο πληκτρολογιο μηπως φταιει το δικο σου. Αν συνεχιστει το θεμα βλεπουμε τι γινεται...
Biogeorge Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 λαπτοπ εχω, και το θέμα είναι πως δεν έχω άλλο πληκρολόγιο. Το ίδιο άκριβως μου είχε κάνει πριν μήνες και στην επαναφορά έφτιαξε, τώρα δεν μπορεί να κάνει επαναφορά. Δηλαδή νομίζω δεν είναι στο πληκτρολόγιο το ζήτημα κάτι άλλο παίζει...
isay Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Μήπως πατώντας πλήκτρα (κάτω, πάνω, δεξιά, αριστερά) γύρω από το L σου βγάζει νούμερα; Επίσης. Κατέβασε ένα linux live boot cd και ξεκίνα τον υπολογιστή σου από εκεί και δες αν συνεχίζει το πρόβλημα. Γενικά οποιοδήποτε boot cd σου κάνει που να σου επιτρέπει να γράψεις κάτι.
Biogeorge Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Ότι γράμμα είναι γύρω απο το λ όντως βγαίνουν αριθμοί ! αυτό όμως γίνεται μόνο στα γράμματα και ειδικα μόνο η περιοχή γύρω απο το λ έχει το πρόβλημα, δηλαδή τα γράμματα : ο,π,ι,ξ,κ,ν,μ, που βγαίνουν νούμερα τ' άλλα γράμματα είναι οκ.
isay Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Έχει ενεργοποιηθεί το αριθμητικό πληκτρολόγιο, ΔΕΝ είναι πρόβλημα. Το απενεργοποιείς με κάποιο συνδυασμό πλήκτρων του FN. Τι φορητό έχεις; (πλήρη μοντέλο και product code, μη γράψεις απλά acer)
isay Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Σελίδα 20 στο manual (γιατί πολλοί δεν το διαβάζουν; ) γράφει: Πατήστε το πλήκτρο Num Lk για να ενεργοποιήσετε το αριθμητικό πληκτρολόγιο. Πατήστε το για δεύτερη φορά για να απενεργοποιήσετε το αριθμητικό πληκτρολόγιο. Όταν η ένδειξη είναι σβηστή σημαίνει ότι το αριθμητικό πληκτρολόγιο δεν είναι ενεργοποιημένο.
Biogeorge Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Είσαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ !!! Σε ευχαριστώ πολύ φίλε , να σαι καλά, με γλίτωσες απο πολλές ώρες ταλαιπωριάς.
isay Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Τίποτα. Να κοιτάς τα manual, πάντα έχουν χρήσιμα πράγματα που μας γλυτώνουν χρόνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.