Προς το περιεχόμενο

Πώς να την φτασω???

free-spirit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω σοβαρο προβλημα με την κολλητη μου.

Σχετικα με μενα:

Γενικα δεν ειμαι εμφανισιμη. Ειμαι γυρω στο 1,53 εχω αρκετα παραπανησια κιλα και το προσωπο μου απεχει πολυ απο το πρωτυπο της εποχης. Στις Πανελλαδικες περασα με το ζορι σε ενα ΤΕΙ της κακιας ωρας. Ποτε ως τωρα δεν ειχα σχεση. Οι αντρες δεν ασχολουνται μαζι μου και πολλες φορες γινονται εντονα ειρωνικοι απεναντι μου λες και δεν εχω συναισθηματα.

Σχετικα με εκεινη:

Αυτη ειναι γυρω στο 1,65 μελαχρινη με ωραιο σωμα και οταν βαφεται το προσωπο της γινεται εντυπωσιακοτατο. Στις Πανελλαδικες τα πηγε πολυ καλα και περασε στο Πολυτεχνειο. Απο το Λυκειο ηδη ηταν ιδιαιτερα δημοφιλης στα αγορια και ειχε δυνατοτητες επιλογης.

Στο ζουμι τωρα...

Η συγκεκριμενη κοπελα μπορει να ειναι ομορφη αλλα ειναι παρα πολυ σκληρη και εγωιστρια. Παραδεχεται οτι χρησιμοποιει τους αντρες για να περναει καλα και μου λεει διαρκως; "Αγαπω τον εαυτο μου οσο τιποτε αλλο. Αν δεν το κανω απο μονη μου δεν προκειται να το κανει καποιος αλλος για μενα". Τους γκομενους της τους βασανιζει κι ομως αυτοι τρεχουν σαν τα σκυλακια απο πισω της. Πώς στο καλο τα καταφερνει?? Στη δευτερα λυκειου τα ειχε με εναν κουκλο, λεφτα (μιλαμε δεν ηξερε τι ειχε ο τυπος), που τη λατρευε και εκεινη ηταν απιστευτη παγοκολωνα απεναντι του και στο τελος τον χωρισε επειδη τον βαρεθηκε.Της εκανε δωρα και του τα γυριζε πισω επειδη τα εβλεπε ως μεσο εξαγορασμου και δεν γουσταρε και αλλα τετοια κουφα.

Η μητερα μου μου την φερνει πολλες φορες ως προτυπο γυναικας, κορης κτλ. Συχνα μου τονιζει : "Μα κοιτα τι κουκλα που ειναι!", "Περασε Πολυτεχνειο. Περιφανοι οι γονεις της.", "Ντυσου λιγο σαν αυτη.", "Μα καλα περιμενεις να σταυρωσεις γκομενο οταν βγαινεις με μια τετοια κοπελα? Ποιος θα γυρισει να σε κοιταξει?"...

Πώς τα καταφερνει ενας εσωτερικα "σαπιος" ανθρωπος και τους τουμπαρει ολους? Τους αντρες, τη μανα μου, ολους. Τι κανω στραβα? Επειδη ειμαι καλοσυνατη και ευγενικη με ολους σημαινει οτι αξιζω να ζω στη σκια μιας "σκυλας"? Πώς μπορω να βγω στην επιφανεια?

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για αρχή θα πρότεινα μια μικρή ενδοσκόπηση σχετικά με το γιατί να θες "να φτάσεις" έναν "εσωτερικά σάπιο άνθρωπο" και μια "σκύλα".

Κατόπιν τα "πέρασε πολυτεχνείο" κτλ είναι για τις μαμάδες.

Το γκομενικό φάσμα ούτε που το ακουμπάω.

Δημοσ.

"Ντυσου λιγο σαν αυτη.", "Μα καλα περιμενεις να σταυρωσεις γκομενο οταν βγαινεις με μια τετοια κοπελα? Ποιος θα γυρισει να σε κοιταξει?"...

Ενταξει, σορρυ κιολας, αλλα αν αυτο στο ειπε η ιδια σου η μητερα, τι να πω. :-(

Δημοσ.
Ενταξει, σορρυ κιολας, αλλα αν αυτο στο ειπε η ιδια σου η μητερα, τι να πω. :-(

Τον τελευταιο καιρο μου αρεσει ενας συμφοιτητης της. Κανουν παρεα απο την αρχη της χρονιας και εχουμε γνωριστει. Εμενα αυτος μου αρεσει παρα μα παρα πολυ. Τις προαλλες λοιπον ηρθε και μου ζητησε να τον βοηθησω να κανει κατασταση με τη φιλη μου. Με ενοχλει ολο αυτο. Ειναι τοσο κουτος? Δεν βλεπει οτι λιωνω για αυτον? Γιατι με παιδευει ετσι και με ακυρωνει ως γυναικα?

Δημοσ.
Σχετικα με μενα:

Γενικα δεν ειμαι εμφανισιμη. Ειμαι γυρω στο 1,53 εχω αρκετα παραπανησια κιλα και το προσωπο μου απεχει πολυ απο το πρωτυπο της εποχης. Στις Πανελλαδικες περασα με το ζορι σε ενα ΤΕΙ της κακιας ωρας. Ποτε ως τωρα δεν ειχα σχεση. Οι αντρες δεν ασχολουνται μαζι μου και πολλες φορες γινονται εντονα ειρωνικοι απεναντι μου λες και δεν εχω συναισθηματα.

Ματίνα Μανταρινάκη??? Εσύ???

Δημοσ.

Η ''φίλη'' σου στηρίζεται πολυ στην εμφανιση της και ειναι ρηχή.Με το να κανει αυτα στα αγορια παει να πει οτι καταβαθος εχει χαμηλη αυτοεκτιμηση και θελει συνεχώς επιβαιβέωση.Αλλιως θα χε κανει καμια σχεση με κανεναν πλουσιο/φτωχο,ωραιο νεο/γερο και θα χε αράξει.

Απλα τα πράγματα:

1)Κανε διαιτα

2)Περιποιήσου τον ευατο σου οσο μπορεις

3)Κοψτην απο φιλη σου γιατι δεν ταιριαζεται πουθενα απ ο,τι φαινεται

4)Μην το βλέπεις ανταγωνιστικα μαζι της

5)Οσο και να στο παιζει φιλη παιρνοντας τηλεφωνα να σου λεει τα ''προβληματα'' με τα αγορια που η ιδια δημιουργει να την γράφεις(σε εχει βρει φιλη να σου ''εκμυστηρευεται'' πραγματα,ενω ταυτοχρονα δεν σε εχει σε υπολιψη,για τπτ)

6)Βγες γνωρισε ατομα

7)Μην νιώθεις μιζερια για τον ευατο σου και μην σκεφτεσαι τι κανει αυτη και πως διαχειρίζεται τις καταστασεις

8)Προσπαθησε να γινεις ποιο σκληρη με τα παντα γιατι κανεις δεν σε καταλαβαινει σε αυτη την κοινωνια και ειναι ευκολο να σε πληγώνουνε

9)Να θυμασαι οτι για ολους υπαρχει ενα ταίρι στον πλανήτη αυτο.

Δημοσ.

μια φραση και περιεκτικη. η ομορφια αγοραζεται και μαλιστα πολυ ευκολα. κατα τ αλλα αφου λες οτι ειναι σκατοχαρακτηρας γτ την κανεις παρεα;

Δημοσ.

Καταρχην τις κολλητες μας δεν τις ζηλευουμε,αλλο να θαυμαζεις καποιον και αλλο να τον κακοχαρακτηριζεις.

Οσο αφορα εκεινη και το πως συμπεριφερεται στους ανδρες μου κανει περισσοτερο πληγωμενη απο καποιον και γιαυτο ειναι τοσο "εγωιστρια" και ψυχρη απο συναισθηματα. Γιαυτο το λογο ισως επιστρεφει κ τα δωρα,για να μην εχει υποχρεωση σε κανεναν(ετσι το βλεπει).

Οσο για τους γονεις, ποτε δεν ειναι ευχαριστημενοι με τα παιδια τους,τα αγαπανε,τα στηριζουν αλλα παντα θα υπαρχει καποιο αλλο ατομο για να συγκρινουν σε διαφορα θεματα. Ισως αν οντως σου λενε ετσι,καποια να ειναι σκληρα και κακως τα λενε αλλα μη το περνεις προσωπικα.

Εσυ αν θες να σπουδασεις κατι διαφορετικο απο αυτο που περασες ξαναδωσε με το 10 % (αν μπηκες τωρα στη σχολη) για να πας κατι που θα σου αρεσει και οχι κατι που θα αρεσε στους γονεις σου ή που κανει η "κολητη" σου. Δε μετραει τι σπουδαζεις, αλλα τι κανεις στη συνεχεια και αν σε ευχαριστει αυτο.

Οσο αφορα το θεμα εμφανισης, μη μου πεις οτι θες να γινεις ιδια με αυτην. Εαν θες να αλλαξεις κανε διατροφη,γυμναστικη και προσεξε τον εαυτο σου. Μαθε να βαφεσαι και να τονιζεις τα ωραια χαρακτηριστικα σου που αποκλειεται να μην εχεις. το υψος δε παιζει ρολο, οι αντρες ανεκαθεν θαυμαζαν τις ψηλες αλλα δεν ειναι και εμποδιο για να κανουν σχεση με καποια μεσαιου υψους. Αλλωστε για καποιους και το 1.65 κοντο θεωρειται.

Το να εισαι διμοφιλης δεν εξαρταται με τιποτα απο την εμφανιση, αλλο να ειναι διπλα σου ατομα που να θελουν να σε ......:shifty:.... και αλλο να εχεις διπλα σου ατομα που να τους αρεσει ο χαρακτηρας σου και να περνανε καλα μαζι σου. Αρα δουλεψε λιγο το χαρακτηρα σου.

Προπαντων μη προσπαθεις να μοιασεις σε κανεναν, η μοναδικοτητα του καθε ανθρωπου τον κανει ξεχωριστο. Οτι αλλαγες θες να κανεις να τις κανεις για να νιωσεις καλα εσυ και οχι για τους αλλους.

Δημοσ.

Γιατι δεν προσπαθεις να βελτιωσεις την εμφανιση σου αν δε σε ικανοποιει ?

Αν η ιδια βλεπεις τον εαυτο σου ασχημο πως θες να αρεσεις σε αλλους?

Το υψος δεν αλλαζει βεβαια αλλα για τα κιλα και κατι μπορεις να κανεις

Οι γυναικες πολλα μπορειτε να αλλαξετε μαλλια μακιγιαζ κλπ

Δημοσ.

Στη δευτερα λυκειου τα ειχε με εναν κουκλο, λεφτα (μιλαμε δεν ηξερε τι ειχε ο τυπος), που τη λατρευε και εκεινη ηταν απιστευτη παγοκολωνα απεναντι του και στο τελος τον χωρισε επειδη τον βαρεθηκε.Της εκανε δωρα και του τα γυριζε πισω επειδη τα εβλεπε ως μεσο εξαγορασμου και δεν γουσταρε και αλλα τετοια κουφα.

Η μητερα μου μου την φερνει πολλες φορες ως προτυπο γυναικας, κορης κτλ. Συχνα μου τονιζει : "Μα κοιτα τι κουκλα που ειναι!", "Περασε Πολυτεχνειο. Περιφανοι οι γονεις της.", "Ντυσου λιγο σαν αυτη.", "Μα καλα περιμενεις να σταυρωσεις γκομενο οταν βγαινεις με μια τετοια κοπελα? Ποιος θα γυρισει να σε κοιταξει?"...

Πώς τα καταφερνει ενας εσωτερικα "σαπιος" ανθρωπος και τους τουμπαρει ολους? Τους αντρες, τη μανα μου, ολους. Τι κανω στραβα? Επειδη ειμαι καλοσυνατη και ευγενικη με ολους σημαινει οτι αξιζω να ζω στη σκια μιας "σκυλας"? Πώς μπορω να βγω στην επιφανεια?

δεν ειναι και τοσο σαπια, δεδομενης αυτης της φρασης.

---------- Προσθήκη στις 14:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:34 ----------

Οσο για τους γονεις, ποτε δεν ειναι ευχαριστημενοι με τα παιδια τους,τα αγαπανε,τα στηριζουν αλλα παντα θα υπαρχει καποιο αλλο ατομο για να συγκρινουν σε διαφορα θεματα.

αυτο ξαναπες το. εχω παραδειγματα υποδειγματικων παιδιων που την ακουνε στερεο για μαλακιες συμπεριλαμβανομενου κι εμενα

Δημοσ.
Τον τελευταιο καιρο μου αρεσει ενας συμφοιτητης της. Κανουν παρεα απο την αρχη της χρονιας και εχουμε γνωριστει. Εμενα αυτος μου αρεσει παρα μα παρα πολυ. Τις προαλλες λοιπον ηρθε και μου ζητησε να τον βοηθησω να κανει κατασταση με τη φιλη μου. Με ενοχλει ολο αυτο. Ειναι τοσο κουτος? Δεν βλεπει οτι λιωνω για αυτον? Γιατι με παιδευει ετσι και με ακυρωνει ως γυναικα?

Eγω παντως απο αυτο καταλαβαινω οτι ο λογος που θες να κατακτησεις αυτον ειναι επειδη αυτος θελει την κολλητη σου

Δημοσ.

Ζήσε τη δική σου ζωή και όχι σε σχέση με τη ζωή κάποιου άλλου, που δεν τον εγκρίνεις κιόλας.Είναι υποκρισία ....και καταλήγει εμμονή.Απελευθερώσου,και βρες τα με τον εαυτό σου(θέλει προσπάθεια ).Φιλικά:-)

Δημοσ.

Μπορεί η κολλητή να είναι καλή σαν φίλη, απλά να ταλαιπωρεί τους γκόμενους που έχει.

Πολλές συμπεριφέρονται έτσι και δεν είναι απαραίτητα κωλοχαρακτήρες αχώνευτοι, απλά τους βγαίνει.

Η εμφάνιση είναι τεράστιο ζήτημα, μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή.

Μπορεί όλα να σου 'ρχονται στο πιάτο και μπορεί να σου βγει σε κόμπλεξ και κακία

αν δεν την έχεις. Αυτά τα "μόνο η προσωπικότητα μετράει,ο εσωτερικός κόσμος" κτλ. τα ακούω βερεσέ, η εμφάνιση μετράει πολύ σήμερα και μετράει σε όλους.

Το θέμα είναι πως δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι' αυτό. Ή την έχεις ή όχι.

Αν δεν την έχεις, βελτιώνεσαι όσο μπορείς, λίγο το ντύσιμο, λίγο κανά κομμωτήριο και απο κει και πέρα ποντάρεις στην προσωπικότητα.

Δεν υπάρχει περίπτωση σήμερα γυναίκα με ευχάριστη προσωπικότητα, χιούμορ, ευφυία και αυτοπεποίθηση να μην μπορέσει να βρει άντρα και μάλιστα καλό.

Μπορεί να σου πάρει περισσότερο χρόνο απ' ότι της φίλης σου, αλλά στο τέλος θα βρεθεί.

Ξαναλέω, βελτίωσε πρώτα στην εμφάνιση αυτά που μπορείς να βελτιώσεις.

Τα σπυριά, τα κιλά κτλ. είναι κάτι που φεύγουν.

Με ένα σωστό κούρεμα, επίσης βελτιώνεσαι πολύ.

Και σταμάτα να συγκρίνεις τον εαυτό σου με την φίλη σου, όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι και αυτή μπορεί να σηκώνει άλλο σταυρό, δεν ξέρεις, το θέμα είναι εσύ να γίνεις το καλύτερο που μπορείς, και πνευματικά και σωματικά, μετά θα βρεθεί και ο γκόμενος και όλα. Καταλαβαίνω απόλυτα την αγανάκτηση σου πάντως στην παρούσα φάση, αλλά μην χαλιέσαι, τα καλύτερα σίγουρα έρχονται.

Δημοσ.
Eγω παντως απο αυτο καταλαβαινω οτι ο λογος που θες να κατακτησεις αυτον ειναι επειδη αυτος θελει την κολλητη σου

Μήπως είσαι η «κολλητή» της; :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...