evabb Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Γιατι σας εχει κολλησει οτι ντε και καλα θελω να βρω πλουσιο γκομενο? του φρενζυ του κολλησε. ισως γτ εχει καμια αναλογη εμπειρια. δεν ξερω καλυτερα να μην λεω πραματα και εκθετω κοσμο. τεσπα κοπελια, πρακτικα πραματα τωρα 1) ποτε πηγες τελευταια φορα κομμωτηριο; 2) καλυντικα εχεις; 3) αν εχεις σπυρακια η αλλο προβλημα, εχεις παει σε δερματολογο; 4) ποτε πηγες τελευταια φορα για ψωνια και σε τι μαγαζια ηταν; 5) κανα τακουνακι φοραμε που και που;
free-spirit Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Μπορει καποιος να μου λυσει μια βασικη απορια μου? Πώς γινεται να τρεχουν απο πισω της σαν τα σκυλακια και αυτη να τους γραφει κανονικοτατα? Μαζοχες ειναι? Ηδη εχει "καταστρεψει" κατα μια εννοια τη ζωη 2 ανθρωπων. Γιατι κολλανε με μια γυναικα τοσο ασχημα? Δεν πιστευω οτι αξιζει...
BaLsAmoMenos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Ξερετε βγαζουμε και εμεις λεφτα πλεον και πολλες φορες περισσοτερα απο εσας. WIN Αν εισαι κουκλαρα αλλα κουκουρουκου τι να σε κανει ο αλλος; WIN αδανσδανδανδαδασδαδασδασδ
evabb Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Μιλάμε για ότι να'ναι;Βρες εδώ έναν που πιστεύεις πως είναι στα κυβικά σου και λίνκαρε να δούμε εγω να πω, να πω, να πω; θελω αυτον κι ας μην ειναι καθολου στα κυβικα μου για τους προφανεις λογους
tolis_01 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δεν λεω οτι θα μου κακοπεσει αλλα δεν ειναι και στοχος μου. Κατσε να βρω πρωτα αντρα και μετα βλεπουμε... Νομίζω ότι πρέπει να ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου τι θέλεις. Το "να βρεις άντρα" είναι το πιο εύκολο, τους δίνεις αυτό που θέλουν (σεξ) και θα βρεθούν πολλοί. Κατά τα άλλα, επειδή η παραπάνω απάντηση μου είναι πολύ σοβαρή: Θέλουμε φωτο απο εσένα και τη φίλη σου για να συγκρίνουμε
andreapaog328 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Μπορει καποιος να μου λυσει μια βασικη απορια μου? Πώς γινεται να τρεχουν απο πισω της σαν τα σκυλακια και αυτη να τους γραφει κανονικοτατα? Μαζοχες ειναι? Ηδη εχει "καταστρεψει" κατα μια εννοια τη ζωη 2 ανθρωπων. Γιατι κολλανε με μια γυναικα τοσο ασχημα? Δεν πιστευω οτι αξιζει... "όσο τους φτύνεις, τόσο κολλάνε...", σαν τα γραμματόσημα ξέρω γω....
nickarmy Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Μπορει καποιος να μου λυσει μια βασικη απορια μου? Πώς γινεται να τρεχουν απο πισω της σαν τα σκυλακια και αυτη να τους γραφει κανονικοτατα? Μαζοχες ειναι? Ηδη εχει "καταστρεψει" κατα μια εννοια τη ζωη 2 ανθρωπων. Γιατι κολλανε με μια γυναικα τοσο ασχημα? Δεν πιστευω οτι αξιζει... γιατί δεν ξέρουν το χαρακτήρα της ? και επίσης γιατί μπορεί να ψάχνουν κάτι άλλο....... και όχι μόνιμη σχέση
evabb Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Μπορει καποιος να μου λυσει μια βασικη απορια μου? Πώς γινεται να τρεχουν απο πισω της σαν τα σκυλακια και αυτη να τους γραφει κανονικοτατα? Μαζοχες ειναι? Ηδη εχει "καταστρεψει" κατα μια εννοια τη ζωη 2 ανθρωπων. Γιατι κολλανε με μια γυναικα τοσο ασχημα? Δεν πιστευω οτι αξιζει... κοιτα ερωτηση! φυσικα και κολλανε ακριβως γτ ειναι σκυλα. οταν το εκανα κι εγω αυτο ειχα μερικους φουκαραδες που λιωναν πολυ ασχημα. φυσικα δεν τους ειχα ουτε για κλασιμο αλλα γουσταρα να τους βλεπω να λιωνουν ετσι απλα
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Παιδια αραξτε λιγο. One post per minute το χετε καταντησει Ουτε να πάω σε άλλο thread δεν προλαβαινω
free-spirit Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 του φρενζυ του κολλησε. ισως γτ εχει καμια αναλογη εμπειρια. δεν ξερω καλυτερα να μην λεω πραματα και εκθετω κοσμο. τεσπα κοπελια, πρακτικα πραματα τωρα 1) ποτε πηγες τελευταια φορα κομμωτηριο; 2) καλυντικα εχεις; 3) αν εχεις σπυρακια η αλλο προβλημα, εχεις παει σε δερματολογο; 4) ποτε πηγες τελευταια φορα για ψωνια και σε τι μαγαζια ηταν; 5) κανα τακουνακι φοραμε που και που; 1. Τα μαλλια μου τα εχω βαψει παμπολλες φορες. Εχει περασει απο το κεφαλι μου σχεδον ολο το χρωματολογιο. Τωρα τα μαλλια μου ειναι ξανθοκοκκινα. 2. Εχω αλλα δεν μπορω να βαφτω παρα πολυ καλα. Το παλευω... 3. Δεν εχω σπυρακια. 4. Δεν μου αρεσει να πηγαινω για ψωνια. Απογοητευομαι. Βλεπω κατι που μου αρεσει και οταν το δοκιμαζω δεν μου αρεσει. Δεν εχω και το καλυτερο σωμα. 5. Ειχα δοκιμασει να φορεσω στην Β' λυκειου. Ηταν καλοκαιρι και φορουσα πλατφορμες. Γυρισε το ποδι μου και εφαγα μια σαφουρα που δεν ειχε προηγουμενο. Ξεφτιλα!! Απο τοτε δεν εχω ξαναφορεσει.
evabb Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Νομίζω ότι πρέπει να ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου τι θέλεις. Το "να βρεις άντρα" είναι το πιο εύκολο, τους δίνεις αυτό που θέλουν (σεξ) και θα βρεθούν πολλοί. Κατά τα άλλα, επειδή η παραπάνω απάντηση μου είναι πολύ σοβαρή: Θέλουμε φωτο απο εσένα και τη φίλη σου για να συγκρίνουμε μεγαλη αληθεια. οσο πιο πολυ το προσφερεις χωρις πολλες ερωτησεις και μαλακιες τοσο πιο πολλους εχεις που ομως ειναι γενικως μιας χρησης. αμα ψαχνεις για σχεση θα φας μεγαλα διαστηματα χωρις κανεναν που ειναι λογικο γτ ψαχνεις κατι καλο.
frenzy Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 του φρενζυ του κολλησε. ισως γτ εχει καμια αναλογη εμπειρια. δεν ξερω καλυτερα να μην λεω πραματα και εκθετω κοσμο. Δεν μου κόλλησε, το παρατήρησα. Αν στη β' λυκειου πρόσεξε και θυμάται τα λεφτά σημαίνει πως την ενδιαφέρουν αλλιώς δεν θα το έγραφε. Από εκεί ξεκινάμε λοιπόν και δίνουμε συμβουλές ανάλογες. Σε ρηχό άνθρωπο δίνουμε ρηχές συμβουλές και σε πιο σκεπτόμενο κάτι σαν αυτό που είπε ο Λούσι ή κι ο Sheik. Δεν θα αλλάξεις κοσμοθεωρία μέσα από 2 ποστ, αλλά ένα βήμα πιο κοντά στην αυτογνωσία θα φτάσεις. Επίσης όλοι θεωρούν δεδομένη την περιγραφή που έκανε στη φίλη της, ενώ στην πραγματικότητα δεδομένο είναι μονάχα πως δεν είναι φίλη της, την φθονεί και τη κατηγορεί. Άρα μιλάμε για ρηχή προσωπικότητα αφού κάθεται χρόνια με έναν άνθρωπο που δεν συμπαθεί. Και μη μου πετάς σπόντες, έχω πυρετό και μπορεί να σου απαντήσω βίαια, ή να μη τις πιάσω
black_widow Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Πολύ κακία ρε παιδί μου, τι την έχεις κολλητή αν την θεωρείς σκύλα, αν θεωρείς ότι ψάχνει τους λεφτάδες και γενικώς δε τη θεωρείς φίλη σου. Μπορείς να ασχοληθείς και λίγο με τον εαυτό σου για αλλαγή αντί να πετάς τέτοιες κακίες. Καλή διατροφή, γυμναστική, ένα προσεγμένο ντύσιμο και αν δεν κατέχεις από θέματα μακιγιάζ κλείσε ένα ραντεβού με καμία κοπέλα που κάνει επαγγελματικό μακιγιάζ να σου δείξει ποιά σημεία να τονίζεις. Υπάρχουνε και βιντεάκια youtube για μακιγιάζ. Ρίξε και εδώ μία ματιά http://www.womenonly.gr/article.asp?catid=15579&subid=2&pubid=7072097
Garnele Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δεν υπάρχουν τέτοιες φόρμουλες, μπορείς να κάνεις σχέση και μετά από 10 χρόνια αγαμίας μπορείς να κάνεις σχέση που θα προκύψει από ουαν ναητ που είναι μια μέρα μετά το προηγούμενο ουαν ναητ και πάει λέγοντας. Εγώ προτείνω για να χαλαρώσει λίγο να βρει 2-3 περιστασιακούς, να νιώσει λίγο γυναίκα και μετά θα βρει τον τρόπο της με τα περιττά κιλά, το βάψιμο, την αυτοπεποίθηση κλπ. Το ότι για την τόπικ στάρτερ η σκύλα κολλητή της είναι σκύλα και πρόσεξε τα λεφτά και τους κάνει σκουπίδι είναι κάτι παραπάνω από αναμενόμενο να το πει ε.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Μπορεις επισης να πηγαινεις σε παρτυ και να κυνηγας τους μεθυσμενους. Ουκ ολιγες φορες την εχω παθει ετσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.