JimxxZe Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Γεια σε ολους!! Θα ηθελα τις συμβουλες σας για ενα προσωπικο (συναισθηματικο) θεμα... Μου αρεσει πολυ μια κοπελα, κανουμε μαζι φυσικη( ηρθε στο τμημα στο φροντστηριο πριν κανα μηνα,3 παιδια ειμαστε εγω αυτη και αλλο ενα παιδι),απτην 1η στιγμη που την ειδα μου αρεσε πολυ,και μερα με την μερα που βλεπομασταν και πιο συχνα μ ρεσει ολο και πιο πολυ,μπορω να πω πως την εχω ερωτευτει .... Ιδια ηλικια εχουμε (3η λυκειου παμε),δεν ειμαι και τοσο εμπειρος σε τετοια θεματα,μιας και περσυ ειχα κανει την 1η μου σχεση με μια κοπελα η οποια αυτη με πλησιασε 1τα.... Μου ειναι δυσκολο να βγαλω ενα συμπερασμα για το αν τρεχει κατι και απο αυτη,αν της αρεσω δηλαδη, θα σας παραθεσω καποια γεγονοτα και περιμενω απτους πιο εμπειρους την γνωμη τους )) Προκειμενου να βρω καποια αφορμη να της μιλησω,της εχω στειλει καποια μηνυματα( ναι μου εχει δωσει το κινητο της ολε! ) και καλα τι ασκησεις εχουμε,αν γραφουμε τεστ αυριο και διαφορα τετοια ,αυτη βεβαια απνταγε κανονικα στα μηνυματα του τυπου "ναι αυριο εχουμε" "οχι δεν την εχω κανει" Αν ηταν και επαιζε κατι απο αυτην δεν θα εγραφε και αυτη κατι στα μηνυματα?? εγω δηλαδη πως βρισκω αφορμες και της στελνω μηνυματα?? Αν δε της στειλω αυτη δν προκειται να μ στειλει... Χθες που ειχαμε μαθημα (ελειπε το αλλο το παιδι) ειμασταν οι 2 μας,κουβεντιαζαμε καμποσα λεπτα για διαφορα θεματα,να γνωριστουμε περισσοτερο κτλπ,και με κοιταζε στα ματια συνεχεια και χαμογελουσε αρκετα με αυτα που της ελεγα(διαφορα προκειμενου να διατηρησω την συζητηση ) Μου μιλαγε συνεχεια,μου ειπε μαλιστα αν εχω facebook και της το εδωσα....γενικα χθες νομιζω ηρθαμε πιο κονταααα, ο μακακας ο καθηγητης οταν τελιωσε το μαθημα με κρατησε να μου εξηγησει κατι σε μια σκηση και δεν προλαβα να την καληνυχτισω!!!! Αργησα και ειχε φυγει...της εστειλα μηνυμα σμρ για το αν εφυγε αμεσως και μου ειπε ναι την περιμενε η μητερα της με το αμαξι.......... Μετα την χθεσινη μερα δν ξερω,κατι μου λει οτι ισως κατι παιζει εκ μερους της...αλλα το να της πω ετσι στα ξερα οτι μου αρεσει δν μπορω να το κανω,τουλαχιστον αν δν ειμαι σιγουρος τι νιωθει κιαυτη...
JimxxZe Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Προβλήματα που έχει ο κόσμος... Αστα να πανε...
minarokeftes Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Πες της... Γεια χαρρρρρρρά!!! Είδα οτι με κοιτάς περίεργα στα μάτια και θα ήθελα να μου πείς ειλικρινά αν με γουστάρεις. Αν σου πεί ΝΑΙ την βουτάς και την φιλάς. Αν σου πεί ΟΧΙ της λές, ευτυχώς γιατί οι περισσότερες που με γνωρίζουν το παθαίνουν συνέχεια και επειδή είμαι δύσκολος στις σχέσεις απογοητεύονται, και δεν θα ήθελα να το πάθεις και εσύ γιατι φαίνεσαι καλή κοπέλα.
alexis333 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Αστα να πανε... Eισαι μικρος για τετοια ... Στρωσου στο διαβασμα και αστους ερωτες μικρεεεε .... :p:p
ANHLIKOS Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Τι διάολο, μπήκε η άνοιξη και θελουν ολοι να χαμουρευτουν...? Φιλε, JimxxZe δεν ειναι κατι δύσκολο. Απλα της ζητάς να βγείτε. Και η άρνηση ειναι μερος της ζωης μας. Δεν τρέχει κατι, ουτε θα πέσεις στα μάτια της ουτε τπτ αλλο. Αρκει να εισαι ευγενικός και να μην τη κάνεις να νοιώσει άσχημα. Εξάλλου ειναι καλύτερα να δοκιμάσεις και ας φας χ παρά να μην κάνεις τπτ απο δειλία και να ρωτάς τον εαυτο σου "what if"
kostastnt Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 αχαχαχα, έλιωσα με το τελευταίο! Καταρχήν 23:30 η ώρα δεν έπρεπε να είσαι εδώ... Έπρεπε να είσαι έξω μαζί της κάπου που πιστεύεις ότι θα ένιωθε άνετα... Και κουβέντα στην κουβέντα τον ζαχαρώνεις τον κουραμπιέ... Μπορεί στην τελική όπως μιλάγατε να μην σου άρεσε κι εσένα τελικά...
JimxxZe Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Eισαι μικρος για τετοια ...Στρωσου στο διαβασμα και αστους ερωτες μικρεεεε .... :p:p Διαβαζουμε αλλα αν δεν ερωτευθουμε τωρα ποτε θα ερωτευθουμε(οχι οτι οι μεγαλυτεροι δν ερωτευονται,αλλα σε αυτη την ηλικια που ειμαι ειναι αλλιως ) αχαχαχα, έλιωσα με το τελευταίο! Καταρχήν 23:30 η ώρα δεν έπρεπε να είσαι εδώ... Έπρεπε να είσαι έξω μαζί της κάπου που πιστεύεις ότι θα ένιωθε άνετα... Και κουβέντα στην κουβέντα τον ζαχαρώνεις τον κουραμπιέ... Μπορεί στην τελική όπως μιλάγατε να μην σου άρεσε κι εσένα τελικά... Να της πως δλδ να παμε για καφε??Το χω σκεφτει βεβαια αλλα το να της μιλησω μπορω και πριν παμε για μαθημα,δν νομιζω να ειμαστε τοσο ανετα σε ενα καφε με τοσο κοσμο γυρω ασε που δν θα μπορω να εκφραστω καλα,και ναι να μου πει δλδ με τοσο κοσμο γυρω τι να κανω ---------- Προσθήκη στις 00:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:02 ---------- Τι διάολο, μπήκε η άνοιξη και θελουν ολοι να χαμουρευτουν...? Φιλε, JimxxZe δεν ειναι κατι δύσκολο. Απλα της ζητάς να βγείτε. Και η άρνηση ειναι μερος της ζωης μας. Δεν τρέχει κατι, ουτε θα πέσεις στα μάτια της ουτε τπτ αλλο. Αρκει να εισαι ευγενικός και να μην τη κάνεις να νοιώσει άσχημα. Εξάλλου ειναι καλύτερα να δοκιμάσεις και ας φας χ παρά να μην κάνεις τπτ απο δειλία και να ρωτάς τον εαυτο σου "what if" Ναι στην πραξη καπου δυσκολευομαι βεβαια
nickarmy Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 έχετε κοινή παρέα, φοβάσαι μην πέσει δούλεμα αν σας δουν μαζί ?
JimxxZe Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 έχετε κοινή παρέα, φοβάσαι μην πέσει δούλεμα αν σας δουν μαζί ? οχι αφου δεν την ηξερα πριν
Höfdingadrapa Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Πιές ένα Πυργιώτικο και κάνε την add στο facebook.
Alexisssss Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Eισαι μικρος για τετοια ...Στρωσου στο διαβασμα και αστους ερωτες μικρεεεε .... :p:p Ασε το παιδι ρε Αλεξη. Τωρα ειναι που αποκτα τις πρωτες εμπειριες.. Φιλος: Βλεπεις και κρινεις.. Αν νιωσεις οτι εχει μια ταση ελξης προς εσενα μην διστασεις να της πεις να παρει 2 φιλες της και να παρεις κι εσυ δυο φιλαρακια και να πατε να πιειτε ενα καφε. Φροντισε να περασει καλα... Καντην να γελασει... Και αν οντως περασε καλα την τελευταια φορα θα σου πει η ιδια να ξαναβγειτε Στο Facebook δεν μιλατε καθολου;;;
nickarmy Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 αα δεν πάτε στο ίδιο σχολείο (νόμιζα ότι άλλαξε και σχολείο) βασικά βρες μια πρόφαση να βγήται πχ για ταινία και μετά στο τέλος την πας για καφέ και της το λες στα ίσια άσχετο την ώρα που τη πηγαίνεις για καφέ ρώτα την αν έχει κάποιο δεσμό διακριτικά
JimxxZe Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Ασε το παιδι ρε Αλεξη.Τωρα ειναι που αποκτα τις πρωτες εμπειριες.. Φιλος: Βλεπεις και κρινεις.. Αν νιωσεις οτι εχει μια ταση ελξης προς εσενα μην διστασεις να της πεις να παρει 2 φιλες της και να παρεις κι εσυ δυο φιλαρακια και να πατε να πιειτε ενα καφε. Φροντισε να περασει καλα... Καντην να γελασει... Και αν οντως περασε καλα την τελευταια φορα θα σου πει η ιδια να ξαναβγειτε Στο Facebook δεν μιλατε καθολου;;; Σημερα με εκανε αντ,ειχα διαβασμα ολη μερα πριν που μπηκα ειδα ο,τι με εκανε αυτη
Alexisssss Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 αα δεν πάτε στο ίδιο σχολείο (νόμιζα ότι άλλαξε και σχολείο)βασικά βρες μια πρόφαση να βγήται πχ για ταινία και μετά στο τέλος την πας για καφέ και της το λες στα ίσια άσχετο την ώρα που τη πηγαίνεις για καφέ ρώτα την αν έχει κάποιο δεσμό διακριτικά Aν εχει δεσμο κατα πασα πιθανοτητα δεν θα εβγαινε μαζι του....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.