Προς το περιεχόμενο

Πως να της το πω

JimxxZe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γεια σε ολους!! Θα ηθελα τις συμβουλες σας για ενα προσωπικο (συναισθηματικο) θεμα...

Μου αρεσει πολυ μια κοπελα, κανουμε μαζι φυσικη( ηρθε στο τμημα στο φροντστηριο πριν κανα μηνα,3 παιδια ειμαστε εγω αυτη και αλλο ενα παιδι),απτην 1η στιγμη που την ειδα μου αρεσε πολυ,και μερα με την μερα που βλεπομασταν και πιο συχνα μ ρεσει ολο και πιο πολυ,μπορω να πω πως την εχω ερωτευτει :D....

Ιδια ηλικια εχουμε (3η λυκειου παμε),δεν ειμαι και τοσο εμπειρος σε τετοια θεματα,μιας και περσυ ειχα κανει την 1η μου σχεση με μια κοπελα η οποια αυτη με πλησιασε 1τα....

Μου ειναι δυσκολο να βγαλω ενα συμπερασμα για το αν τρεχει κατι και απο αυτη,αν της αρεσω δηλαδη, θα σας παραθεσω καποια γεγονοτα και περιμενω απτους πιο εμπειρους την γνωμη τους :)))

Προκειμενου να βρω καποια αφορμη να της μιλησω,της εχω στειλει καποια μηνυματα( ναι μου εχει δωσει το κινητο της ολε! :D) και καλα τι ασκησεις εχουμε,αν γραφουμε τεστ αυριο και διαφορα τετοια ,αυτη βεβαια απνταγε κανονικα στα μηνυματα του τυπου "ναι αυριο εχουμε" "οχι δεν την εχω κανει"

Αν ηταν και επαιζε κατι απο αυτην δεν θα εγραφε και αυτη κατι στα μηνυματα?? εγω δηλαδη πως βρισκω αφορμες και της στελνω μηνυματα?? Αν δε της στειλω αυτη δν προκειται να μ στειλει...

Χθες που ειχαμε μαθημα (ελειπε το αλλο το παιδι) ειμασταν οι 2 μας,κουβεντιαζαμε καμποσα λεπτα για διαφορα θεματα,να γνωριστουμε περισσοτερο κτλπ,και με κοιταζε στα ματια συνεχεια και χαμογελουσε αρκετα με αυτα που της ελεγα(διαφορα προκειμενου να διατηρησω την συζητηση :) )

Μου μιλαγε συνεχεια,μου ειπε μαλιστα αν εχω facebook και της το εδωσα....γενικα χθες νομιζω ηρθαμε πιο κονταααα, ο μακακας ο καθηγητης οταν τελιωσε το μαθημα με κρατησε να μου εξηγησει κατι σε μια σκηση και δεν προλαβα να την καληνυχτισω!!!! Αργησα και ειχε φυγει...της εστειλα μηνυμα σμρ για το αν εφυγε αμεσως και μου ειπε ναι την περιμενε η μητερα της με το αμαξι..........

Μετα την χθεσινη μερα δν ξερω,κατι μου λει οτι ισως κατι παιζει εκ μερους της...αλλα το να της πω ετσι στα ξερα οτι μου αρεσει δν μπορω να το κανω,τουλαχιστον αν δν ειμαι σιγουρος τι νιωθει κιαυτη...

πέτα τον έξω και πες της "αυτό έχω"....

το πολυ πολυ αμα δεν σε γουστάρει να εξοικονομήσεις και χρόνο!

αμα σου ειναι 2 much το παραπανω δοκιμασε αυτό:

στο μαθηματικά μαθαινουμε ολοκληρώματα, θα ηθελες να σου μαθω επιπλεον πως να "ολοκληρώνεις"?

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

στο μαθηματικά μαθαινουμε ολοκληρώματα, θα ηθελες να σου μαθω επιπλεον πως να "ολοκληρώνεις"?

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.
αα δεν πάτε στο ίδιο σχολείο (νόμιζα ότι άλλαξε και σχολείο)

βασικά βρες μια πρόφαση να βγήται πχ για ταινία και μετά στο τέλος την πας για καφέ και της το λες στα ίσια

άσχετο την ώρα που τη πηγαίνεις για καφέ ρώτα την αν έχει κάποιο δεσμό διακριτικά

Oxι δεν παμε στο ιδιο σχολειο αλλιως θα την ηξερα :P

Αυτο για τον αν τ εχει με αλλον ναι το χω σκεφτει και γω να την ρωτησω αλλα δεν ξερω μην της φανει καπως.... αλλα δν νομιζω να εχει καποια αλλη σχεση,

Δημοσ.

Ρισπέκτ να ούμε το πρώτο!

Δημοσ.

xaxaxa νταξει ειπαμε :P

Δημοσ.
Oxι δεν παμε στο ιδιο σχολειο αλλιως θα την ηξερα :P

Αυτο για τον αν τ εχει με αλλον ναι το χω σκεφτει και γω να την ρωτησω αλλα δεν ξερω μην της φανει καπως.... αλλα δν νομιζω να εχει καποια αλλη σχεση,

Δεν υπαρχει λογος να της κακοφανει...

Ρωτα την αν παιζει τπτ αλλο με κανενα παιδι..

Αν σου απαντησει πως οχι πες οτι και εσυ μια απ'τα ιδια...

Ετσι αν σε γουσταρει της δινεις το ΟΚ.

Αν σου πει πως παιζει τοτε μην δειξεις οτι επηρεαστικες αλλα παιξτο χαλαρος

Δημοσ.
Δεν υπαρχει λογος να της κακοφανει...

Ρωτα την αν παιζει τπτ αλλο με κανενα παιδι..

Αν σου απαντησει πως οχι πες οτι και εσυ μια απ'τα ιδια...

Ετσι αν σε γουσταρει της δινεις το ΟΚ.

Αν σου πει πως παιζει τοτε μην δειξεις οτι επηρεαστικες αλλα παιξτο χαλαρος

Αν θες να της κάνεις και εντύπωση, πέστης να σου δώσει κάποιες συμβουλές και καλά με μια κοπέλα που σου την πέφτει. Έτσι για να ζηλέψει!

Δημοσ.

Τι δημιουργικές λύσεις είναι αυτές καμάρια μου; Το να βγουν απλά 2-3 φορές για καφέ θεωρείται ήδη πολύ βαρετό;

Δημοσ.
Αν θες να της κάνεις και εντύπωση, πέστης να σου δώσει κάποιες συμβουλές και καλά με μια κοπέλα που σου την πέφτει. Έτσι για να ζηλέψει!

Ωραιο αυτο που εγραψες αλλα μηπως να της ελεγα οτι οντως μου την πεφτει καποια αλλα εγω ειμαι αλλου?? θα την κοιταω και καπως στα ματια ε δν μπορει να μην καταλαβει!!!

Πφφφ γιατι να μην ξερω οτι της αρεσω και εγω να παω να την πιασω και να την φιλισω να τελιωνω!!!!!! τν σκεφτομαι και συνεχεια!! μια χαρα παιδι ειμαι γτ να μην της αρεσω??? :))

---------- Προσθήκη στις 00:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:29 ----------

Τι δημιουργικές λύσεις είναι αυτές καμάρια μου; Το να βγουν απλά 2-3 φορές για καφέ θεωρείται ήδη πολύ βαρετό;

εχει καταντησει κλασσικο πλεον :P

Δημοσ.
Ωραιο αυτο που εγραψες αλλα μηπως να της ελεγα οτι οντως μου την πεφτει καποια αλλα εγω ειμαι αλλου?? θα την κοιταω και καπως στα ματια ε δν μπορει να μην καταλαβει!!!

Πφφφ γιατι να μην ξερω οτι της αρεσω και εγω να παω να την πιασω και να την φιλισω να τελιωνω!!!!!! τν σκεφτομαι και συνεχεια!! μια χαρα παιδι ειμαι γτ να μην της αρεσω??? :))

Αν σου πεί ότι έχει σχέση (οχι οτι έχεις χέσει) θα είναι λίγο δύσκολο να γίνει άμεσα κάτι, αλλα μπορείς να το της πείς αυτό που σκέφτηκες.

• Moderators
Δημοσ.

Πες της απλα να πατε για εναν χαλαρο καφε μετα το φροντηστηριο και φροντισε να της το πεις την ιδια μερα (στο διαλειμα πχ). Ιδανικοτερα Παρασκευη ή Σαββατο, αλλα καπακι μετα το μαθημα.

Αν σου πει ναι, τοτε εχει καλως.

Αν σου πει πως δεν μπορει σημερα κλπ. Νο problem, αυριο ισως? Αν πει παλι οχι και δεν προτεινει αλλη μερα τοτε ξεχνα το.

Οποτε βγαινετε πρωτη φορα, εισαι χαλαρος, δεν κανεις νυξη σε καμια περιπτωση για το πως την βλεπεις (αλλα ψαρευεις αν εχει ηδη σχεση). Την επομενη φορα που θα βγειτε αρχιζεις το παιχνιδι :-)

Καλα εννοειται πως αν με την πρωτη την δεις να ψηνεται ασχημα της κανεις και της παρακανεις νυξη ε?

ΕΔΙΤ: Μηπως να φτιαχναμε κανενα ειδικο threadακι για τετοιου ειδους προβληματισμους? Ηδη απο το μεσημερι εχουν παρει φωτια τετοια θεματα :-D

Δημοσ.
Πες της απλα να πατε για εναν χαλαρο καφε μετα το φροντηστηριο και φροντισε να της το πεις την ιδια μερα (στο διαλειμα πχ). Ιδανικοτερα Παρασκευη ή Σαββατο, αλλα καπακι μετα το μαθημα.

Αν σου πει ναι, τοτε εχει καλως.

Αν σου πει πως δεν μπορει σημερα κλπ. Νο problem, αυριο ισως? Αν πει παλι οχι και δεν προτεινει αλλη μερα τοτε ξεχνα το.

Οποτε βγαινετε πρωτη φορα, εισαι χαλαρος, δεν κανεις νυξη σε καμια περιπτωση για το πως την βλεπεις (αλλα ψαρευεις αν εχει ηδη σχεση). Την επομενη φορα που θα βγειτε αρχιζεις το παιχνιδι :-)

Καλα εννοειται πως αν με την πρωτη την δεις να ψηνεται ασχημα της κανεις και της παρακανεις νυξη ε?

Δεν μου αρεσει αυτο με τον καφε,θα προτιμουσα να της πω να παμε μια βολτα περπατωντας και να αραξουμε σ ενα παγκακι και..... :)

Οταν λες νυξη???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...