kostastnt Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Σε καμία περίπτωση ΟΧΙ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ... Αφού δεν ξέρεις την ίδια μην μπλέξεις... Λίγο ακόμα και θα μάθεις ότι σε παρέα άνω των 3 κοριτσιών η μία θα σε μισήσει έτσι γιατί πρέπει, να έχουν κάτι να ασχολούνται... Οπότε ότι κάνεις οι 2 σας... Και μην πεις και εσύ φίλους σου... Αν έχεις κανέναν κάφρο που ρεύεται και κλάνει, το έχασες το κορμί πατριώτη... Πάνε πες της για έναν καφέ... Αν πει ναι, θα βρεις τι θα κάνεις και μην κολώσεις! Αν πει όχι την πρώτη φορά την ρατάς πότε θέλει... Αν πει θα δούμε και τέτοια ξέχνα της... Διάβασε και του χρόνου θα βαρεθείς να γαργαλάς πρωτοετά στα πάρτυ...
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δεν μου αρεσει αυτο με τον καφε,θα προτιμουσα να της πω να παμε μια βολτα περπατωντας και να αραξουμε σ ενα παγκακι και..... Οταν λες νυξη??? Βingo, κανε αυτο που σου ταιριαζει καλυτερα λοιπον, παγκακι it is (αν και εγω δεν θα το επελεγα, απο την αλλη ισως να ειναι καλυτερο σε αυτην την ηλικια)! Νυξη εννοω να της εκδηλωσεις ξεκαθαρα το ενδιαφερον σου οταν θα ειστε face to face (ατακες, χειρονομιες και ολα τα συναφη περιλαμβανει αυτο), ειναι inside λεξη της παρεας μου και μου βγηκε και εδω Και αυτο που ειπε ο Αποπανω. ΟΧΙ τριτους. Την εχω πατησει με καφρο φιλο που για να μου φτιαξει κατασταση με κατεστρεψε ο ακυρος!
Al Bundy Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Τζίμαρε όλα κουλ. Πες της να βγείτε μια φορά μόνοι σας, αν τη δεις φιλική πες της να βγείτε και δεύτερη και τότε της το σερβίρεις το γλυκό. Μην το καθυστερήσεις όμως και καταλήξετε φιλενάδες. Το γοργόν και χάριν έχει
minarokeftes Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Νομίζω οτι πρέπει να δημιουργηθεί κατάλληλο section στο insomnia Wiki
eve-girl Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Βασικα το καλυτερο θα ηταν να της πεις να πατε γ καφεε !! να μιλησετε να γνωριστειτε κλπ κλπ.. και να δεις και τις αντιδρασεις της και αν οντως ψηνεται !! αλλα μη ξεχνας διαβασμααααα!!!!!
JimxxZe Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Σε καμία περίπτωση ΟΧΙ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ... Αφού δεν ξέρεις την ίδια μην μπλέξεις... Λίγο ακόμα και θα μάθεις ότι σε παρέα άνω των 3 κοριτσιών η μία θα σε μισήσει έτσι γιατί πρέπει, να έχουν κάτι να ασχολούνται... Οπότε ότι κάνεις οι 2 σας... Και μην πεις και εσύ φίλους σου... Αν έχεις κανέναν κάφρο που ρεύεται και κλάνει, το έχασες το κορμί πατριώτη... Πάνε πες της για έναν καφέ... Αν πει ναι, θα βρεις τι θα κάνεις και μην κολώσεις! Αν πει όχι την πρώτη φορά την ρατάς πότε θέλει... Αν πει θα δούμε και τέτοια ξέχνα της... Διάβασε και του χρόνου θα βαρεθείς να γαργαλάς πρωτοετά στα πάρτυ... +1000 ουτε και εγω θελω μπλεξιματα με τις φιλες της,τουλαχιστον οχι απο τωρα Βingo, κανε αυτο που σου ταιριαζει καλυτερα λοιπον, παγκακι it is (αν και εγω δεν θα το επελεγα, απο την αλλη ισως να ειναι καλυτερο σε αυτην την ηλικια)!Νυξη εννοω να της εκδηλωσεις ξεκαθαρα το ενδιαφερον σου οταν θα ειστε face to face (ατακες, χειρονομιες και ολα τα συναφη περιλαμβανει αυτο), ειναι inside λεξη της παρεας μου και μου βγηκε και εδω Και αυτο που ειπε ο Αποπανω. ΟΧΙ τριτους. Την εχω πατησει με καφρο φιλο που για να μου φτιαξει κατασταση με κατεστρεψε ο ακυρος! Α οκευ Τζίμαρε όλα κουλ. Πες της να βγείτε μια φορά μόνοι σας, αν τη δεις φιλική πες της να βγείτε και δεύτερη και τότε της το σερβίρεις το γλυκό. Μην το καθυστερήσεις όμως και καταλήξετε φιλενάδες. Το γοργόν και χάριν έχει Οκ απο οτι καταλαβα η φραση κλειδι ειναι να της πω να βγουμε Νομίζω οτι πρέπει να δημιουργηθεί κατάλληλο section στο insomnia Wiki χαχα
minarokeftes Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Άλλη εναλλακτική που δεν θα προτιμούσα, είναι να προτείνεις να πάτε για καφέ όσα παιδιά είστε στο μάθημα για μια πρώτη γνωριμία εκτός μαθήματος....
aris1986 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Αφιερωσε της το [ame]http://www.youtube.com/watch?v=7lPjExS26JQ[/ame]
Sellers Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 ο μακακας ο καθηγητης οταν τελιωσε το μαθημα με κρατησε να μου εξηγησει κατι σε μια σκηση και δεν προλαβα να την καληνυχτισω!!!! Α τον μαλάκα τον προφέσορα. Αυτός πρέπει να νομίζει ότι είσαι εκεί για να μάθεις φυσική, ενώ εσύ θες να ματσακώσεις. Βάλε και τον καθηγητή στο κόλπο. Πες του την κατάσταση και θα σε νιώσει. Και καλά μες την ώρα του μαθήματος να ρωτάει κάτι και εσύ να απαντάς. Αυτός θα λέει σωστό και ας είπες εσύ ότι το μήκος μετράει χρόνο. Έτσι όταν έρθει ο καιρός για το διαγώνισμα (γιατί τέτοιος μαλάκας που είναι αυτός, πρέπει να σας βάζει και διαγωνίσματα), αυτή θα σε φωνάξει σπίτι για... ''ιδιαίτερα''. Και εκεί, κουβέντα στην κουβέντα που θα πάει... θα την ματσαλνέψεις.
JimxxZe Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Άλλη εναλλακτική που δεν θα προτιμούσα, είναι να προτείνεις να πάτε για καφέ όσα παιδιά είστε στο μάθημα για μια πρώτη γνωριμία εκτός μαθήματος.... Δεν μου πολυ αρεσει η ιδεα αυτη,τι να λει δηλαδη ολοι μαζι :PP Αφιερωσε της τοhttp://www.youtube.com/watch?v=7lPjExS26JQ Κατι σε Χατζηγιαννη θελω ) Οκ παιδια thanxxx για τις απαντησεις-συμβουλες σας,αν θελετε γραψτε κιαλλα :-P Την Δευτερα που εχουμε μαθημα θα προσπαθησω να την πλησιασω κιαλλο,και την Τεταρτο-Παρασκευη που εχουμε παλι, (που ειναι και το Σαββατο μετα) θα της προτεινω να βγουμε... gn! ---------- Προσθήκη στις 01:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:02 ---------- Α τον μαλάκα τον προφέσορα. Αυτός πρέπει να νομίζει ότι είσαι εκεί για να μάθεις φυσική, ενώ εσύ θες να ματσακώσεις. Βάλε και τον καθηγητή στο κόλπο. Πες του την κατάσταση και θα σε νιώσει. Και καλά μες την ώρα του μαθήματος να ρωτάει κάτι και εσύ να απαντάς. Αυτός θα λέει σωστό και ας είπες εσύ ότι το μήκος μετράει χρόνο. Έτσι όταν έρθει ο καιρός για το διαγώνισμα (γιατί τέτοιος μαλάκς που είναι αυτός, πρέπει να σας βάζει και διαγωνίσματα), αυτή θα σε φωνάξει σπίτι για... ''ιδιαίτερα''. Και εκεί, κουβέντα στην κουβέντα που θα πάει... θα την ματσαλνέψεις. :lol: καλο, ειμαι καλος στη φυσικη αλλα ειναι και αυτη ειναι εξισου καλη οποτε λιγο δυσκολο ))
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Α τον μαλάκα τον προφέσορα. Αυτός πρέπει να νομίζει ότι είσαι εκεί για να μάθεις φυσική, ενώ εσύ θες να ματσακώσεις. Βάλε και τον καθηγητή στο κόλπο. Πες του την κατάσταση και θα σε νιώσει. Και καλά μες την ώρα του μαθήματος να ρωτάει κάτι και εσύ να απαντάς. Αυτός θα λέει σωστό και ας είπες εσύ ότι το μήκος μετράει χρόνο. Έτσι όταν έρθει ο καιρός για το διαγώνισμα (γιατί τέτοιος μαλάκας που είναι αυτός, πρέπει να σας βάζει και διαγωνίσματα), αυτή θα σε φωνάξει σπίτι για... ''ιδιαίτερα''. Και εκεί, κουβέντα στην κουβέντα που θα πάει... θα την ματσαλνέψεις. Πηγα να πεσω απο την καρεκλα απο τα γελια. Seriously.
gang Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 ρίχνω ιδέα... στο διάλειμμα της προτείνεις να φύγετε μαζί, μετά το μάθημα ποδαράτο για το σπίτι σας... οι καλύτερες κουβέντες-γνωριμίες γίνονται στις βόλτες τώρα αν μένετε στου διαόλου τον κώλο.. μάλλον θα πρέπει να βγείτε για κανα καφέ σε χαλαρό μέρος με χαμηλή μουσική..
little loulou Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 το μελος μας γοητευτηκε απο ενα κοριτσακι..διολου περιεργο και μη κατακριτεο. εμεις..σαν σωστοι συνανθρωποι και συμφορουμιτες του θα σεβαστουμε την αναγκη του και θα του προσφερουμε την βοηθεια μας. σε τετοια θεματα χρειαζεται ψυχραιμια.δεν χρειαζεται να σκεφτεσαι την απορριψη.σε περιπτωση που η κοπελα δεν ανταποκριθει στα αγνα σου αισθηματα,αυτο δεν σημαινει πως δεν εισαι αξιος της αγαπης. αυτο λοιπον που σου προτεινω ειναι μια μερα να της πεις να πατε για καφε μετα το τελος των μαθηματων του φροντιστηριου.αν δεχτει,καλως.αν οχι της λες πως δεν πειραζει και της το προτεινεις για καποια αλλη μερα.αν παλι αρνηθει τοτε προς θεου δεν απογοητευσαι και κυλουν ολα ομορφα και ωραια οπως πριν.τελος
freedubus Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 και τα φτιάχνεις με την κολλητή της για σπάσιμο
Tilemaxx Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Γενικά αυτά που σου είπαν, και επίσης μην της ζητήσεις να βγείτε και είσαι χεσμένος απ' το άγχος. Χαλαρά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.