Höfdingadrapa Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Νταξ' ρε δεν πολύ πάει. ''Ζητείται''.
konstantina_ena Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Πειραιά είμαι!! Οχι τώρα ξεκίνησα τα μαθηματικά όμως δεν αλλάζουν είναι τα ίδια που διδάχτηκα και εγώ!!!!Και θυμάμαι τα πάντα!!! Και όταν έδινα εγώ πιστέψτε με ήτνα πιο δύσκολα!!!!Μιλάμε για βιβλία ολόκληρα πέρα τη πλάκα!!!Η ιστορια μας ήταν 350 σελιδες!!Οι αρχές οικονομικής θεωρίας τότε λεγόταν πολιτική οικονομία και ήταν 300 σελίδες σε αντίθεση με τώρα που είναι 100!!! JimxxZe σε ποια κατεύθυνση είσαι? Αν είσαι στη τεχνολογική θα μπορούσες να με βοηθήσεις λίγο με την ύλη στις αρχες οικονομικής θεωρίας? Για το τρίτο κεφάλαιο λέει ότι εκτος ύλης είναι η παράγραφος 5.6.7.8.9 μπορείς να μου γράψεις σελίδες ακριβώς γιατί έχει και ΄΄αλλους παραγράφους με αυτη την αρίθμηση!!! Σε ευχαριστω πολύ και να μην ξεχνατε ότι η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!!!Σας παρακάλω μην με απογοητεύεται, τίποτα δεν είναι απίθανο!!!Ολα αυτα που κάνω τώρα τα κάνω για δεύτερη φορά και όχι μόνο!!!!Ασκήσεις που έβλεπα τότε και ήταν δύσκολες τώρα μου φαίνονται παιχνίδι!!!!!Οσο μεγαλώνεις το μυαλό σου στροφάρει γρηγορότερα πίστεψε με σε αυτό....αποκτάς΄άλλο τρόπο σκέψης!!!!Θυμηθείτε πώς είσασταν πριν 5 χρόνια η πριν 3!!! Ευχαριστώ πολύ!!!
Garnele Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Νταξ' ρε δεν πολύ πάει. ''Ζητείται''. Ε ναι, κι εγώ αυτό λέω. =ρ
konstantina_ena Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Λαθος έκφραση παιδιά μην κολλάτε στο ζητείται!!!Εναν καλό μαθηματικό που να κάνει και φυσική και να είναι κοντά στο πειραιά ξέρει κανείς να με βοηθήσει?ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΦΥΣΙΚΟΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΗΣ!!!!
JimxxZe Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Πειραιά είμαι!!Οχι τώρα ξεκίνησα τα μαθηματικά όμως δεν αλλάζουν είναι τα ίδια που διδάχτηκα και εγώ!!!!Και θυμάμαι τα πάντα!!! Και όταν έδινα εγώ πιστέψτε με ήτνα πιο δύσκολα!!!!Μιλάμε για βιβλία ολόκληρα πέρα τη πλάκα!!!Η ιστορια μας ήταν 350 σελιδες!!Οι αρχές οικονομικής θεωρίας τότε λεγόταν πολιτική οικονομία και ήταν 300 σελίδες σε αντίθεση με τώρα που είναι 100!!! JimxxZe σε ποια κατεύθυνση είσαι? Αν είσαι στη τεχνολογική θα μπορούσες να με βοηθήσεις λίγο με την ύλη στις αρχες οικονομικής θεωρίας? Για το τρίτο κεφάλαιο λέει ότι εκτος ύλης είναι η παράγραφος 5.6.7.8.9 μπορείς να μου γράψεις σελίδες ακριβώς γιατί έχει και ΄΄αλλους παραγράφους με αυτη την αρίθμηση!!! Σε ευχαριστω πολύ και να μην ξεχνατε ότι η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!!!Σας παρακάλω μην με απογοητεύεται, τίποτα δεν είναι απίθανο!!!Ολα αυτα που κάνω τώρα τα κάνω για δεύτερη φορά και όχι μόνο!!!!Ασκήσεις που έβλεπα τότε και ήταν δύσκολες τώρα μου φαίνονται παιχνίδι!!!!!Οσο μεγαλώνεις το μυαλό σου στροφάρει γρηγορότερα πίστεψε με σε αυτό....αποκτάς΄άλλο τρόπο σκέψης!!!!Θυμηθείτε πώς είσασταν πριν 5 χρόνια η πριν 3!!! Ευχαριστώ πολύ!!! Τεχνολογικη ειμαι αλλα δεν εχω παρει αοθ μαθημα γενικης,Βιολογια εχω παρει Αποτι ειδα στην υλη λει "Κεφ. 3: Η παραγωγή της επιχείρησης και το κόστος, εκτός των παραγράφων 5, 6, 7, 8 και 9 που αναφέρονται στο κόστος παραγωγής." αυτες που εγραψες και εσυ δηλαδη, δηλαδη στο κεφαλαιο 3 οι υποενοτητες 3.5, 3.6, 3.7, 3.8, 3.9 ειναι εκτος
konstantina_ena Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Καποιες υποενότητες είναι διπλες γι'άυτό έχω μπερδευτει!!!Με τη βιολογία σε τι σχολές μπορείς να περάσεις?
JimxxZe Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Ειναι κυριως για το 3ο πεδιο.... να σε ρωτησω,αιτηση στο Λυκειο εκανες οτι ξαναδινεις πανελληνιες?? αν δηλωσες αοθ δεν μπορεις να το αλλαξεις τωρα....ενδιαφερεσαι για οικονομικες σχολες?? φανταζομαι θα εχεις παρει και Μαθ. γενικης
konstantina_ena Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Εκανα αίτηση!!!Απλά ρωτάω για να ξέρω!!!Σε οικονομική σχολή θα ήθελα αν τα καταφέρω γιατί έχω τελειώσει και αντιστοιχο τμήμα σε ιεκ!!!
JimxxZe Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Εκανα αίτηση!!!Απλά ρωτάω για να ξέρω!!!Σε οικονομική σχολή θα ήθελα αν τα καταφέρω γιατί έχω τελειώσει και αντιστοιχο τμήμα σε ιεκ!!! Ωραια,σχετικα με την υλη του ΑΟΘ δεν ξερω τι παραπανω να σου πω γιατι δεν εχω ανοιξει αυτο το βιβλιο μιας και δεν το δινω,αλλα νομιζω πως το λει ξεκαθαρα στην υλη, αν θες θα ρωτησω καποιους φιλους μου αυριο στο σχολειο να μου πουν ακριβως Καλη μας επιτυχια!! ))
konstantina_ena Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 οταν λες μαθηματικα γενικής?Εννοείς στοιχεία στατιστικής?Τα δήλωσα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.