ale3is Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Θελω να φτιαξω ενα αρκετα απλο δυναμικο σιτε. προς το παρων, κολλαω στο απλο : κουμπακι που οταν το πατας, να αποθηκευετε μια τιμη σε μια μεταβλητη. μετα απο αυτο, να εμφανιζοντε κουμπακια καινουρια, αναλογα με το τι πατησα προηγουμενως...Καποτε ηξερα πως να το κανω...Τωρα δυστυχως, οχι... Για βοηθηστε λιγο...
Aztec Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Χωρίς να ανανεώνεται η σελίδα η δεν σε νοιάζει? Βασίκα θέλεις απο ότι κατάλαβα να κρατάς στο session κάποια στοιχεία και ανάλογα το τι πατάει να εμφανίζεις άλλα στοιχεία? Δηλαδή να κάνεις ενσωμάτωση HTML με PHP. Όταν η μεταβλητή της php είναι κάτι να εμφανίζεις κάποιο άλλο στοιχείο σε HTML?
ale3is Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Τωρα που το λες, θα βολευε αυτο με την ανανεωση της σελιδας, αλλα σεσιον δεν ειχα μαθει ποτε...πρεπει να κατσω να διαβασω μου φαινετε...εχεις καμμια καλη πηγη? ξερω το w3schools.com αλλα μου φαινετε οτι δεν μου αρκει αυτο..
Uberalles_gr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Αυτό που θες γίνεται με AJAX. Μπες εδώ και δες ένα παράδειγμα εδώ παρόμοιο με αυτό που θες
ale3is Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 μπορει καποιος καλος ανθρωπος να μου γραψει κωδικα ωστε να δημιουργειτε ενα κουμπι και οταν το παταω, να αποθηκευετε μια τιμη σε μια μεταβλητη? ειναι πολυ απλο αλλα δυστηχως δεν μπορω να το βρω...ολο τα ιδια βρισκω που βαζεις κειμενο, πατας το κουμπι και αποθηκευονται...
johnny21a Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Καταρχην φιλε μου οταν λες μεταβλητη τι εννοεις ? javascript ? php ? σε βαση δεδομενων... ???? Δεν ξεκαθαριζεις τι θες να κανεις. Και ειλικρινα και να σου γραψει καποιος τον κωδιακα τι θα καταλαβεις αφου δε μπορεις να κανεις κατι τοσο απλο ? Κατσε διαβασε λιγο να θυμηθεις αυτα που ηξερες και αν πραγματικα δυσκολευεσαι σε κατι πραγματικα δυσκολο εδω ειμαστε...
ale3is Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 αφου το λεω στον τιτλο. php/mysql. Ψαχνω αλλα δεν βρισκω βοηθεια. Νομιζω πως αν βρω αυτο, στο υπολοιπο δεν θα εχω προβλημα...
ale3is Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 αυτο το ξερω φιλε...καμμια βοηθεια απο κανεναν αλλον?
ale3is Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Ερωτηση! θελω να κανω ενα update query με μεταβλητες συμφωνα με το w3schools εχω φτιαξει το εξης: $queryc = sprintf("UPDATE stats SET '$a'='$b' WHERE player='$c' "); το μηνυμα λαθους ειναι: Invalid query: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '''='' WHERE player=''' at line 1 Whole query: UPDATE stats SET ''='' WHERE player='' Καμμια βοηθεια?
Uberalles_gr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Το update δουλεύει ως εξής > UPDATE table_name SET column1=value, column2=value2,... WHERE some_column=some_value και στην δικιά σου περίπτωση πάει > UPDATE `stats` SET ???????='$b' WHERE `player`='$c' το $a τι έχει μέσα? Λογικά πρέπει να έχει το όνομα της στήλης που θέλεις να γίνει update. Και από error που σου βγάζει φαίνεται ότι δεν έχουν τιμές οι μεταβλητές σου. Έχουν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.