benZiDirK Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Για να δουμε ποιος μπορει να βοηθησει εδω περα... Εχω ενα κουλο προβλημα με το PC μου... Μολις πεσει το ρευμα και επανερθει μετα απο λιγο.. προσπαθω να ανοιξω το PC και αυτο ανοιγει για 1 δευτερολεπτο και κλεινει... και μετα παλι το ιδιο συνεχεια... και αντιδραει ουτε στο power button ουτε στο reset. Μετα απο ωρες ατελειωτες ανακαλυψα οτι ο μονος τροπος για να παρει ξανα μπροστα το PC ειναι να βγαλω την μπαταρια του BIOS και να την ξαναβαλω. Μετα ανοιγει κανονικα και πεταει ενα μυνημα οτι POST ERROR - RESTORING DEFAULTS και κατι τετοια.... Μπορει να βοηθησει κανενας..;
damastes Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 καλό είναι να μην το ανοίγεις με το που έρθει το ρευμα, αλλά να περιμένεις μερικά λεπτά. Δοκίμασες να το ανοίξεις κρατόντας το power για μερικά δευτερόλεπτα? είναι κάτι τεχνικό σχετικά με τα τροφοδοτικα, κάπου το είχε πάρει το μάτι μου.
aris1986 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Ναι παντα να περιμενεις το ελαχιστο 6 sec-10 sec. Λογω αυτεπαγωγης μπορει να σου καεί το τροφοδότικο. Τώρα για τα αλλα δεν ξέρω
benZiDirK Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Το PC δεν το ανοιγω απευθειας... Μπορει να το εχω ανοιξει και μετα απο 1 ωρα και να κανει το ιδιο. Θεμα τροφοδοτικου δεν ειναι γιατι την πρωτη φορα που μου το εκανε αλλαξα τροφοδοτικο γιατι νομιζα οτι αυτο ειχε το προβλημα. Μετα ομως συνεχισε να κανει τα ιδια. Οποτε καπου αλλου ειναι το προβλημα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.