haris_led Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Tι εννοείς managed hosting , υπάρχει και άλλος τρόπος shared hosting:-)? (δεν μιλάμε φυσικά για vps & dedicated) Ναι managed εννοώ για vps και dedicated:o Άκυρο τότε δεν αντελήφθην ότι είχαν αποκλειστεί αυτά από τη συζήτηση
Simplicity Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Κι εγώ έχω εταιρεία με WebHosting - WebDesign αλλά αυτές οι "διαφημίσεις" παπαπα μακρυά από εμάς. Προτιμώ να πληρώνω το Google ή άλλα sites παρά να "ζητιανεύω" ένα Hit!!! Στο ζητούμενο τώρα. Δοκιμασμένες εταιρείες έχω τη Hostmonster & HostGator. Η HostMonster βέβαια σου βάζει "limits" κάποια στιγμή κ σου ζητάει είτε να διαγράψεις files είτε να κλείσεις το λογαριασμό. Η HostGator είναι πιο σοβαρή & με εξυπηρετηση που σπάνια βρίσκεις. Εαν λοιπόν θέλει απλά να σηκώσεις 1-2 sites με traffic στα πλαίσια του μετρίου, θα καλυφθείς από HostGator . Για απαιτήσεις όπως Streaming κτλ, πας σε άλλες λύσεις..
BWolfgr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ: Hostgator Έχουνε πολύ καλό service και σε βοηθάνε για το παραμικρό Προτείνω το babyplan άπειρα subdomains μπορείς να έχειςπολλά site σε έναν server άπειρα GB άπειρο traffic καλό ping μπορείς να εγκαταστήσεις wordpress και php αυτόματα. Πατάς fantastico και δηλώνεις το directory και είσαι έτοιμος τιμή 9.95$ το μήνα coupon codes: http://tinyurl.com/hgcoupons "snowman" εκπτωση 20% "snowgator" ο πρώτος μήνας με 0,01$ Bluehost Άλλος ένας πολύ καλός και δημοφιλής Server άπειρα subdomains μπορείς να έχειςπολλά site σε έναν server άπειρα GB άπειρο traffic καλό ping μπορείς να εγκαταστήσεις wordpress και php αυτόματα. τιμή 7,95 το μήνα(πρέπει να αγοράσεις 12μηνο) + δωρεάν ένα domain coupon code: από αυτό το link http://tinyurl.com/bhcoupons 6,95 το μήνα + δωρεάν domain mattieblazehosting Οικονομικός Server, δυστυχώς είδα μερικές φορές το site μου down και γι αυτό δεν σκέφτομαι να συνεχίσω σε αυτούς. Κατα τ' άλλα έχουν: άπειρα GB άπειρο traffic μπορείς να εγκαταστήσεις wordpress και php αυτόματα. Τιμή 80$ to χρόνο, + 1 domain αλλά προπληρωμένα coupon codes δεν βρήκα, αν ξέρει κάποιος ας κάνει post
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.