Προς το περιεχόμενο

Συνθεση συστηματος!

alhazidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κουτι: CoolerMaster Haf 932 Black Case (RC-932-KKN1-GP) 116,60 €

Τροφοδοτικο: Corsair CMPSU-850HXEU PSU (850W) 169,00 €

Επεξεργαστης: Intel Core I7-920 (s1366, 2.66 GHz, Cache 8MP, Box) 258,55 €

Ψυχτρα: CoolerMaster V10 CPU Cooler (RR-B2P-UV10-GP) 97,02 €

Μητρικη καρτα: Asus P6T (1366, DDR3, X58) 215,89 €

Μνημες RAM: OCZ Gold Low Voltage 6GB Triple Channel Kit DDR3-1866 (PC3-15000, 10-10-10-28, OCZ3G866LV6GK) 148,90 €

Καρτα γραφικων: Diamond 5850 SVGA (PCI-Express, 1GB) 299,00 €

LG CH08LS10 HD-DVD Rom (BluRay Reader, Retail) 95,00 €

Σκληρος δισκοι: Western Digital Caviar Green WD10EAVS 1TB HDD (8MB Cache, 5400RPM, Sata II) 71,30 x2

συνολικό κόστος αγορών 1.471,26 €

Σκεφτηκα να κανω αυτη την συνθεση και θελω να μην με βγει τοσο ακριβα αρα πρεπει χαμηλωσω καπως το κοστος αλλαζωντας ισως τις ram η το τροφοδοτικο....δν εχω βαλει οθονη γιατι δν ξερω ποια ισως ειναι καλη σε sasmung σιγουρα θα παω....και καρτα γραφικων μαλλον θα περιμενω τις nvidia τις καινουργιες....αν μπορειτε πειτε μου τι θα αλλαζατε....

Δημοσ.

Α. Πες μας για τι χρηση προοριζεται. ΠΧ μπορεις να βαλεις ι5 αντι για i7 αν δεν τον πας για πολυ εξειδικευμενη χρηση που να θελει ΗΤ.

Β. Overkill η ψυκτρα και το τροφοδοτικο των 850W και imo και η μητρικη δεν θα σου προσφερει κατι ιδιαιτερο σε σχεση με οτι μπορει να σου προσφερει μια μητρικη στη μιση τιμη, εκτος αν και παλι πας για πολυ εξειδικευμενα πραγματα, τυπου απαιτητικο oc κλπ.

Γ. Fail η επιλογη σκληρων. Πρωτον με το budget που εχεις πας stadar σε SSD σκληρο για το λειτουργικο σου, και χτυπας αν θες και εναν ακομα στις 7200, σιγουρα ομως οχι 5400rpm.

Οσο για το θεμα καρτας γραφικων συνηγορω στην αποψη σου, να περιμενεις nvidia. Για τη σειρα ΑΤΙ 5χχχ εχουν ακουστει διαφορα προβληματα, τα οποια ακομα δεν εχουν ξεπεραστει. Απτην αλλη οι τωρινες nvidia ειναι 1 βημα πισω σε θεμα τεχνολογιας, οποτε ναι, περιμενε αν θες τις νεες.

Δημοσ.

παιχνιδια και θα κανω και οverlock.....λαθος δικο μου αυτους ηθελα να πω Western Digital Caviar Green WD7500AADS 750GB HDD...CoolerMaster Silent Pro M850 RS-850-AMBA-J3 850W Modular PSU για τροφοδοτικο καλο?

Δημοσ.
παιχνιδια και θα κανω και οverlock.....λαθος δικο μου αυτους ηθελα να πω Western Digital Caviar Green WD7500AADS 750GB HDD...CoolerMaster Silent Pro M850 RS-850-AMBA-J3 850W Modular PSU για τροφοδοτικο καλο?

Ειναι παρα πολλα τα 850W για αυτο το συστημα. Βολευεσαι ευκολα με 200W λιγοτερα.

Σκληρο επιμενω να βαλεις 1 SSD για το λειτουργικο σου. Θα εχεις θεαματικη βελτιωση επιδοσεων.

Εφοσον προοριζεται για παιχνιδια, πας αφοβα σε i5-750 (με αντιστοιχη μητρικη/ram ομως) και δεν χανεις κατι ιδιατερο σε επιδοσεις, ενω κερδιζεις αρκετα ευρω για να τα ριξεις σε καλο ssd σκληρο πχ, που θα σου εκτιναξει τις επιδοσεις σου, σε σχεση με το αρχικο συστημα. To ΗΤ του ι7 δεν θα σου προσφερει κατι ιδιαιτερο σε games.

Eγω θα πηγαινα σε κατι τετοιο, με ερωτηματικο στην καρτα γραφικων (για την οποια σου περισευει ενα budget 300E και εισαι ελευθερος να επιλεξεις)

Μειονεκτημα ειναι οτι εχεις dual channel αντι για triple, χωρις να γνωριζω για τι διαφορα επιδοσεων μιλαμε.

65783737.jpg

edit: Αφου εισαι απολυτος με το κουτι βαζεις +20 ευρω απο αυτο που εχω βαλει εγω, και παιρνεις το κουτι που θες.

Δημοσ.

χαχαχα...δν μου αρεσε.....δν θελω να αλλαξουν ολα και ειδικα το κουτι και θα βλεπω και blue ray!....πειτε αλλες συνθεσεις αλλα να κρατησετε μερικα απο αυτα που ειπα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...