bikatini Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 καλησπερα εχω αυτο εδω http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Mouses/Mouses/Microsoft-4000-Mobile-Black-D5D-00003.htm και ηθελα να ρωτησω αν ξερεται τι μπορει να φταει και κολαει που και που... και περισοτερο στα παιχνιδια η αποσταση που παιζω ειναι 1.5 μετρο μπορει και λιγοτερο τιποτα δηλαδη.. μπαταρια και καινουργια που εβαλα δεν εγινε τιποτα δεν ξερω τι αλλο να κανω εχω βαλει και εχω βγαλει τους drivers τιποτα παιζω αρκετες φορες χωρις προβλημα και αλλες παλι δεν παλευται με τιποτα οταν αρχιζει να κολαει το μονο που μπορω να κανω ειναι να βγαζω και να βαζω τον δεκτη στο usb μεχρι να συνελθει το εχω απευθειας σε usb και οχι πανω σε καποιο hub
inray Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Πολύ είναι το 1.5 μέτρο. Πάρε καμμιά επέκταση USB ώστε να μπορείς να βάλεις το δέκτη όσο πιο κοντά στο ποντίκι και θα είσαι οκ. Καταλαβαίνω πως δεν είναι και ότι καλύτερο αλλά στα περισσότερα wireless mice, ειδικά αυτά με υποτιθέμενη αντοχή μπαταρίας κάτι μήνες, μη περιμένεις καλά αποτελέσματα σε αποστάσεις μεγαλύτερες από 50-60 εκατοστά. Ειδικά με αυτά τα mini-mice που τα σκεπάζει η χούφτα αποροφώντας το σύνολο σχεδόν του wireless σήματος μη περιμένεις πολλά - πολλά. Πραγματικά άνετη απόσταση από το δέκτη, με ικανοποιητικό σήμα, μόνο ένα Bluetooth mouse προσφέρει αλλά και σε εκείνη την περίπτωση υπάρχουν άλλα προβλήματα (lag, κλπ).
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Εναλακτικα παρε ενα laser mouse που η αποσταση μπορει να ειναι πολυ μεγαλυτερη.Χειριζομαι το htpc απο 5-6 μετρα χωρις προβλημα.
inray Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Εναλακτικα παρε ενα laser mouse που η αποσταση μπορει να ειναι πολυ μεγαλυτερη.Χειριζομαι το htpc απο 5-6 μετρα χωρις προβλημα. Το ότι είναι laser δεν παίζει κανένα ρόλο. Απλά το συγκεκριμένο είναι από τα λίγα "καλά" ποντίκια με πολύ μεγαλύτερη ισχύ στο wireless από ότι τα νεώτερα mini-mice.
bikatini Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Το ότι είναι laser δεν παίζει κανένα ρόλο. Απλά το συγκεκριμένο είναι από τα λίγα "καλά" ποντίκια με πολύ μεγαλύτερη ισχύ στο wireless από ότι τα νεώτερα mini-mice. ευχαριστω για τησ απαντησεις σας ...
free-s Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Μόνο bluetooth ποντίκι για μεγαλύτερες αποστάσεις!!!!!!! Eγώ έχω αυτό> http://www.skroutz.gr/c/69/mice.html?keyphrase=bluetooth+microsoft και έχω βρει την υγειά μου!!!!
inray Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Μόνο bluetooth ποντίκι για μεγαλύτερες αποστάσεις! Πολύ σωστά! Φτάνει όμως να μην έχει κάποιος απαιτήσεις του τύπου gaming από ένα bluetooth mouse, γιατί το scan rate τους είναι πολύ αργό για να ανταποκριθεί στις γρήγορες κινήσεις. Για desktop χρήση βέβαια δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα και οι αποστάσεις είναι υπερπολλαπλάσιες οποιουδήποτε άλλου ασύρματου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.